03 Kasım 2018, Cumartesi 10:05:01

THY'den New York yalanlaması

Türk Hava Yolları AO (THY), basında İstanbul Havalimanı'ndan hisse almak için harekete geçtiği hakkındaki haberin gerçeği yansıtmadığını duyurdu.
  • 2019 da büyük kriz bekleniyor tehaye paraları istifle sin sonra yine sallanıp da uçakları yatırmasın...
  • TK'nın 'çok özel yolcusu' Uğur Cebeci'nin iddiası değil miydi bu? Yönetim Kurulu'nun kankasına böyle mesnetsiz bir iddia hiç yakıştı mı şimdi?

Türk Hava Yolları AO (THY), basında İstanbul Havalimanı'ndan hisse almak için harekete geçtiği ve JFK Havalimanı'nın da 1 numaralı terminaline ortak olacağı hakkındaki haberin gerçeği yansıtmadığını duyurdu.

THY'nin Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yer alan açıklamasında, 31 Ekim tarihinde medyada çıkan habere ilişkin olarak, şu ifadelere yer verildi:

"Haberde, ortaklığımızın İstanbul Havalimanı'ndan hisse almak için harekete geçtiği ve New York JFK Havalimanı'nın da 1 numaralı terminalinde ortak olarak yer alabileceği ifadelerine yer verildiği tespit edilmiştir. Bahsi geçen haber gerçeği yansıtmamakta olup, halihazırda söz konusu havalimanlarına ilişkin Yönetim Kurulu'muzun herhangi bir değerlendirmesi yahut kararı bulunmamaktadır."

THY'nin New York JFK Terminali'ne ortak olacağı Hürriyet Gazetesi tarafından iddia edilmişti.

THY'den New York yalanlaması

Yorumlar

tehaye ~ 5 yıl önce
2019 da büyük kriz bekleniyor tehaye paraları istifle sin sonra yine sallanıp da uçakları yatırmasın...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
co2brix ~ 5 yıl önce
TK'nın 'çok özel yolcusu' Uğur Cebeci'nin iddiası değil miydi bu? Yönetim Kurulu'nun kankasına böyle mesnetsiz bir iddia hiç yakıştı mı şimdi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000