20 Mayıs 2011, Cuma 11:55:08

THY'DEN MERZİFON UYARISI

THY, Haziran ayı başından itibaren pist çalışmaları sebebiyle kapatılacak olan Merzifon Havaalanı ile ilgili yolcularını uyardı.
  • Keşke bu sitede herkez sizin gibi cevap verme nezaketini gösterse. MR
  • askeri bir pisttir. ve tamamen pist kaldirilacak. ve drenajlari yenilecek. ve tekrar bastan yapilacaktir. o yuzden ay surmesi normaldir.
  • Piste ne yapılacak? Uzatılacak mı? genişletilecek mi? Kaplaması mı yenilenicek? Niye tam üç ay sürüyor? Bilgi verebilecek kimse var mı?
THY'den yapılan uyarıda şöyle denildi:

"Merzifon Havaalanı 01 HAZİRAN 2011 `den - 01 EYLÜL 2011 e kadar pist çalışmaları sebebiyle geçici olarak uçuşlara kapatılacaktır. Bu nedenle anılan tarihler arasında Merzifon seferlerimiz iptal edilmiştir.Tadilat çalışmaları süresince, yolcularımız Samsun Havalimanına direkt ve karşılıklı düzenlenen karayolu servisleri ile ücretli olarak taşınacaktır."
THY'DEN MERZİFON UYARISI

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
Keşke bu sitede herkez sizin gibi cevap verme nezaketini gösterse. MR

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
askeri bir pisttir. ve tamamen pist kaldirilacak. ve drenajlari yenilecek. ve tekrar bastan yapilacaktir. o yuzden ay surmesi normaldir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Piste ne yapılacak? Uzatılacak mı? genişletilecek mi? Kaplaması mı yenilenicek? Niye tam üç ay sürüyor? Bilgi verebilecek kimse var mı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000