11 Şubat 2014, Salı 08:30:59

THY'DEN MASAJ SÜRPRİZİ

Atatürk Havalimanı’nda genişletilerek yenilenen CIP salonuna konulacak masaj ve terapi yatağı, yolcular için en büyük sürprizlerden biri olacak.
  • bende masörlere uzak dogu masajları yaptırabileceğiz sanmıştım :)
  • ADAMLAR AŞMIŞ

Business class yolcular için her türlü konforu düşünen ve hizmet kalitesini sürekli yükselten Türk Hava Yolları, yeni dış hat CIP salonunu bugün açacak. Eski salonu iki katlı hale getirerek hem daha geniş ve ferah kullanım alanı sunacak olan THY, böylelikle daha çok yolcunun salonu kullanmasını sağlayacak.

“Lounge İstanbul”un en büyük sürprizi ise yurtdışından özel olarak getirtilen terapi ve masaj yatağı olacak.

Yaklaşık 2 bin euro değerindeki yatak, uçuş saatini bekleyen yolcular tarafından kullanılacak.  Uçuş öncesi ve sonrasında yolcuların kendilerini çok daha dinç hissetmesini sağlayacak. Airporthaber  Genel Yayın Koordinatörü Ali Kıdık, salon henüz açılmadan masaj yatağını ilk deneyenlerden biri oldu.

EKİP ODASINA DA KONULACAK

Geçtiğimiz aylarda uçucu ekipler için de cip salonu aratmayacak şekilde dinlenme salonu hazırlayan THY, masaj ve terapi yatağından bir adet de ekip dinlenme odasına koyacak. Ekipler uçuş öncesinde bu yataklarla rahatlayacak ve daha zinde bir şekilde uçuş görevlerini yerine getirecek.



©AirportHaber.com

THY'DEN MASAJ SÜRPRİZİ

Yorumlar

masör :) ~ 10 yıl önce
bende masörlere uzak dogu masajları yaptırabileceğiz sanmıştım :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
UZAY AİR ~ 10 yıl önce
ADAMLAR AŞMIŞ

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000