11 Mayıs 2012, Cuma 10:35:36

THY'DEN KUPALI TANITIM

Türk Hava Yolları (THY), dünyanın dördüncü büyük havalimanı olan Schiphol'de, dünyanın en başarılı futbol takımlarından Manchester United'a ait lig kupasıyla tanıtım yaptı.

THY, Manchester United'ın sponsorluk tanıtımını, takımın ünlü oyuncusu Denis Irwin'in de katılımıyla Hollanda'nın uluslararası havalimanı Schiphol'de gerçekleştirdi.

THY Hollanda Ofis Müdürü Ahmet Şahin, havayolunun büyümesini Türkiye'nin gelişimiyle tanımlayarak, bu büyümenin artarak devam edeceğini beklediklerini söyledi.

Türk Hava Yolları, İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester United'in geçen sezon ligde kazandığı şampiyonluk kupasını da Amsterdam Schiphol Havalimanı'na getirdi.

"Manchester United Champions Trophy Tour" adı altında dünyada çok sayıda ülkede sergilenen kupa, havalimanındaki yolcu çıkış terminalinde sergilendi.

Manchester United ile sponsorlukları kapsamında, THY olarak İngiliz ekibi ile ortak bir sinerji oluşturmak istediklerini söyleyen Şahin, "Bu tür etkinlikler öncelikle THY adına, sonra da Türkiye'nin gururu olduğu için ülkemiz adına önemli organizasyonlar, Amsterdam Schiphol Havalimanı'nı her milletten insanlar kullanıyor. Buna şahit olmaları bizim için bir övünç ve aynı zamanda bir gurur kaynağı. Hollanda'da ilk defa böyle bir organizasyon oldu. Türk Hava Yolları'nın büyümesi, Türkiye'nin büyümesi ile paralellik arz ediyor. Türkiye'miz büyüdükçe THY de büyüyor. Son 10 yıl içinde THY bir dünya markası oldu. Bildiğiniz gibi Manchester United gibi kendi sponsorlarını seçerken çok hassas davranıyorlar. Bu kadar hassas bir büyük kulübün THY'nin sponsorluğunu kabul etmiş olması dolayısıyla böyle bir sinerji oluşturması artık THY'nin büyüklüğünün bir göstergesidir" şeklinde konuştu.

Bu arada, etkinlikte havalimanı terminali içinde mini futbol sahasında futbol gösterisi yapıldı. Ayrıca etkinlikte yapılan kura çekimiyle de şanslı davetlilere futbolcuların imzaladığı 3 adet THY uçak maketi ve THY uçak bileti hediye edildi. Kupa, buradaki organizasyonun ardından Manchester United Kulübü yetkilileri tarafından İngiltere'ye geri götürüldü.

THY'DEN KUPALI TANITIM

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000