24 Eylül 2010, Cuma 09:33:48

THY'DEN KULÜPLERE MÜJDE

Türk Hava Yolları, Türk Sporu’na destek olmak için artık yüzde 50 indirimle uçuracak.
  • İlk çamur kimden gelir bakalım görelim.
  • BENCE BU COK AKILLICA BIR TAKTIK IKI YONLU DUSUNMEK GEREK HEM ISIN REKLAM YONUNU HEMDE SIYASI YONUNU DUSUNSENE NE GUZEL BIR TURK SIRKETIDIR KI BAYRAGIMIZIN YAKILDIGI ULKEDE TURK BAYRAGINI GONDERE CEKMISTIR
  • Niye çamur atılacakmış.Türk takımlarına sponsor olmuş.Aferim.Ama hala yunana iş vermesini ve yunan takımına sponsor olmasını kınıyorum.Ayıptır.
  • haydi yok mu camur atan :D
Barcelona ve M.United gibi devlere sponsor olarak uluslararası alanda gövde gösterisi yapan Türk Hava Yolları, Türk Sporu’na destek olmaya devam ediyor. Son olarak Dünya Basketbol Şampiyonası’nda 12 Dev Adam’ın sponsorluğunu üstlenen THY, önceki gün de Futbol Federasyonu ile olan sözleşmesini 2 yıl daha uzattı. THY, daha önce 3 milyon dolar olan sponsorluk tutarını, kulüplere sağlanacak indirimli biletlerle yaklaşık 6 milyon dolar seviyesine yükseltti.

Yeni anlaşma Spor Toto Süper Lig ile Bank Asya 1. Lig’de mücadele eden tüm kulüplere ciddi ekonomik destek sağlayacak. Geçen haftaya kadar kulüplere deplasman seyahatleri sırasında en fazla %20 indirim veren THY, TFF’nin girişimleri sonucunda bu rakamı %50’ye çıkarttı. Ayrıca THY’nin indirimli bilet uygulaması, yan kuruluşu Anadolu Jet için de geçerli olacak.

"%20 YETMEDİ"

TFF'den yapılan açıklamada “THY desteğini arttırarak yine ana sponsorlarımız içinde kaldı. Kulüpler için bilet fiyatlarında uyguladığı indirimi de %50’ye yükseltti. Daha önce %20’lik bir indirim vardı ama bu oran, diğer havayolu firmalarının düşük bilet fiyatlarının üstünde kalıyordu. Şimdi bu indirimle tüm futbol ailesi THY ile uçacak” açıklamasını yaptı.
THY'DEN KULÜPLERE MÜJDE

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
İlk çamur kimden gelir bakalım görelim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
BENCE BU COK AKILLICA BIR TAKTIK IKI YONLU DUSUNMEK GEREK HEM ISIN REKLAM YONUNU HEMDE SIYASI YONUNU DUSUNSENE NE GUZEL BIR TURK SIRKETIDIR KI BAYRAGIMIZIN YAKILDIGI ULKEDE TURK BAYRAGINI GONDERE CEKMISTIR

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Niye çamur atılacakmış.Türk takımlarına sponsor olmuş.Aferim.Ama hala yunana iş vermesini ve yunan takımına sponsor olmasını kınıyorum.Ayıptır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
haydi yok mu camur atan :D

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000