03 Ağustos 2012, Cuma 15:18:23

THY'DEN KOSOVA'DA İFTAR...

Türk Hava Yolları’nın (THY) Kosova'nın başkenti Priştine'de geleneksel hale getirdiği iftar yemeği, bu yıl da görkemli bir şekilde gerçekleşti.

Kosovalı siyasetçiler ile turizm acenta temsilcilerinin katıldığı iftar yemeği, Priştine Swiss Diamond Otel’de verildi. THY Kosova Genel Müdürü Gökhan Hacıibrahimoğlu’nun ev sahipliğini yaptığı iftar yemeğinde Kamu Yönetimi Bakanı ve KDTP Genel Başkanı Mahir Yağcılar, Ticaret ve Sanayi Bakanı Cüneyt Ustaibo, TİKA Kosova Koordinatörü Adem Urfa, THY Pazarlama ve Satış Başkanı Akif Konar ve çok sayıda davetli hazır bulundu. THY Pazarlama ve Satış Başkanı Akif Konar yaptığı konuşmada, Türkiye ve Kosova’nın köklü ilişkilere sahip iki ülke olduğunu ve bu ilişkilere Türk Hava Yolları olarak katkı vermekten mutlu olduklarını söyledi. “Bugün iki ülkeyi günde iki, haftada 14 seferle birleştiriyoruz” diyen Konar, en kısa zamanda günde üç uçuş gerçekleştirmeyi hedeflediklerini belirtti.

THY hakkında da bilgi veren Konar, hava yolu şirketinin sahip olduğu 184 uçakla dünyanın 200 noktasına uçuşlar gerçekleştirdiğinin altını çizdi. Konar, THY’nin bu yıl iki kez üst üste Avrupa’nın en iyi havayolu şirketi ödülünü aldığını da sözlerine ekledi.

Bakan Yağcılar da, Türk Hava Yolları’nın başarılarının devamını dileyerek, tüm davetlilerin Ramazan’ını kutladı. Konuşmaların ardından iftar yemeğine geçildi.

THY'DEN KOSOVA'DA İFTAR...

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000