16 Ağustos 2012, Perşembe 08:42:59

THY'DEN KONYA MÜJDESİ...

Türk Hava Yolları (THY), Konya-İstanbul seferlerinin sayısını 1 Eylül tarihinden itibaren 5'e çıkarıyor...
  • İstanbul bu yükü daha ne kadar kaldıracak? Bir gün gelir de herhangi bir ilimizden Adana'ya, Ankara'ya, Trabzon'a, İzmir'e, Van'a, Diyarbakır'a, Bursa'ya hat açılma haberi ya da frekans artışı haberi okuyabilecek miyiz? Ey yurdum insanı İstanbul'a gelmeyin, İstanbul bitti... Taşı toprağı da altın değil, bunu uyduranı yakalarsak tüm İstanbullu o'nu... İstanbulun Deprem riski var, işsizlik, pislik, mafya var ama toprağında altın yok. Yeter artık İstanbul bitti, bitirdiniz.
  • ben kendım sedene 16 defa ucuyorum ıstanbul konya doluluk oranın yuzde 50 bıle deyıl thy hangı kafayla bu planlamayı yapıyor ıyı ucuslar olsun
  • İHTİYAÇ OLAN SİVİL HAVA ALANI DEĞİL , DAHA BÜYÜK VE MODERN BİR TERMİNAL . . . TOPU TOPU 10-12 SENELİK BU TERMİNAL KOSKOCAMAN ALANA GELECEĞİ GÖREMEYENLER TARAFINDAN YAPILMIŞ İPTİDAİ BİR BARAKA GİBİ . . .
  • thy ın halihazirda günde 4 sefer değil 3 sefi var
  • bir konyalı olarak memnun oldum, ancak havaalanının çok acil sivilleşmesi ve modern bir yapıya dönüştürülmesi gerekiyor, 2 milyon nüfuslu konya ya bu havaalanı yakışmıyor
  • pegasusta gunde 3 sefer duzenliyor konyaya.Atatürkten uçan diğer şirketlerin ise iç hatlara girmeye cesareti yok. sadece garanti olan, bodrum,antalya gibi yerlere uçuyorlar.
  • konya ya pgs de ucuyor.
  • Konyaya neden sadece thy ucuyor

THY Konya Bölge Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, halen 4 olan Konya-İstanbul seferlerine yeni bir sefer ekleniyor. THY, Konya'dan İstanbul'a, İstanbul'dan Konya'ya sabah 2, akşam 2 olmak üzere 4 sefer gerçekleştiriyor.

Konya kamuoyu, her iki şehirde işlerini öğle vaktine kadar bitiren ve dönmek isteyen yolcular için THY'den iki şehir arasında öğle saatlerinde bir uçuş düzenlenmesini talep ediyordu. Talepleri dikkate alan THY, Konya-İstanbul-Konya arasında 1 Eylül tarihi itibariyle başlayacak yeni bir sefer başlatıyor. THY'nin yeni Konya uçağı İstanbul Atatürk Havalimanı'ndan saat 13.00'te havalanacak, 14.10'da Konya'da olacak. Aynı uçak Konya'dan saat 14.55'te havalanacak ve saat 16.10'da İstanbul Atatürk Havalimanı'na varacak.

THY'DEN KONYA MÜJDESİ...

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Yeter Gelmeyin ~ 12 yıl önce
İstanbul bu yükü daha ne kadar kaldıracak? Bir gün gelir de herhangi bir ilimizden Adana'ya, Ankara'ya, Trabzon'a, İzmir'e, Van'a, Diyarbakır'a, Bursa'ya hat açılma haberi ya da frekans artışı haberi okuyabilecek miyiz? Ey yurdum insanı İstanbul'a gelmeyin, İstanbul bitti... Taşı toprağı da altın değil, bunu uyduranı yakalarsak tüm İstanbullu o'nu... İstanbulun Deprem riski var, işsizlik, pislik, mafya var ama toprağında altın yok. Yeter artık İstanbul bitti, bitirdiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
gerek yok ~ 12 yıl önce
ben kendım sedene 16 defa ucuyorum ıstanbul konya doluluk oranın yuzde 50 bıle deyıl thy hangı kafayla bu planlamayı yapıyor ıyı ucuslar olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
HAVA ALANI'NI SİVİLLEŞTİRMEYE ÇALIŞAN ARKADAŞ ~ 12 yıl önce
İHTİYAÇ OLAN SİVİL HAVA ALANI DEĞİL , DAHA BÜYÜK VE MODERN BİR TERMİNAL . . . TOPU TOPU 10-12 SENELİK BU TERMİNAL KOSKOCAMAN ALANA GELECEĞİ GÖREMEYENLER TARAFINDAN YAPILMIŞ İPTİDAİ BİR BARAKA GİBİ . . .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kya ~ 12 yıl önce
thy ın halihazirda günde 4 sefer değil 3 sefi var

Yanıtla

Kalan karakter 1000
konyalı ~ 12 yıl önce
bir konyalı olarak memnun oldum, ancak havaalanının çok acil sivilleşmesi ve modern bir yapıya dönüştürülmesi gerekiyor, 2 milyon nüfuslu konya ya bu havaalanı yakışmıyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sadece thy uçmuyor.. ~ 12 yıl önce
pegasusta gunde 3 sefer duzenliyor konyaya.Atatürkten uçan diğer şirketlerin ise iç hatlara girmeye cesareti yok. sadece garanti olan, bodrum,antalya gibi yerlere uçuyorlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
pgs de ucuyor ~ 12 yıl önce
konya ya pgs de ucuyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
neden sadece thy ~ 12 yıl önce
Konyaya neden sadece thy ucuyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000