22 Ağustos 2012, Çarşamba 08:35:04

THY'DEN KÖLN HAVALİMANI'NDA BAYRAM KUTLAMASI...

THY'nin Köln temsilciliği, Ramazan Bayramı nedeniyle Köln/Bonn Havaalanı'nda bir kutlama düzenledi. THY'nin artık gelenekselleşen havaalanında Bayram kutlamasına çok sayıda seçkin davetli katıldı...

 

Türk Hava Yolları Köln temsilciliği, Ramazan Bayramı nedeniyle Köln/Bonn Havaalanı'nda bir kutlama düzenledi. THY Köln Müdür Yardımcısı Eyüp Atay'ın ev sahipliği yaptığı kutlamaya Köln Başkonsolosu Mustafa Kemal Basa, Köln Anakent Belediye Başkanı Jürgen Roters (SPD), KRV Yeşiller Milletvekili Arif Ünal, Köln/Bonn Havaalanı Müdürü Michael Garvens'in yanı sıra çok sayıda sivil toplum kuruluşları ile dernek temsilcileri katıldı. Davete katılanlar fasıl ve Türk mutfağının leziz örneklerinin eşliğinde bayramlaşmanın keyfini yaşadı.

UYUMA DESTEK

Katılımcıların Ramazan Bayramı'nı kutlayan THY Köln Müdür Yardımcısı Eyüp Atay, "Köln/Bonn Havaalanı'nda bugün üçüncü kez Ramazan Bayramı kutlaması yapıyoruz. İslam dünyasında üç gün boyunca kutlanan bu güzel günde, sizleri aramızda görmekten büyük mutluluk duyuyoruz. Burada çeşitli kültür, dil ve inançlara sahip insanlar arasında gerçekten başarılı bir uyumun sergilenmekte olduğunu vurgulamak istiyorum. Bu yüzden sadece oruç tutan Müslümanların değil, bizimle yolculuk yapan tüm müşterilerimizin ve hava limanı çalışanlarına verdikleri uyuma verdikleri destekten ötürü teşekkür ederim" dedi.

Modern donanıma sahip THY'nin Köln'den Türkiye'ye başarılı seferler yaptığını belirten Köln/Bonn Havalanı Müdürü Michael Garvens, THY ile çalışmaktan duydukları memnuniyeti dile getirerek herkesin bayramını kutladı. Köln Anakent Belediye Başkanı Roters de Köln-İstanbul kardeş olduğuna değinerek, THY'nin iki ülke arasındaki bağlantısının önemini vurguladı.

ÇALIŞANLARIN KÜLTÜRÜNE SAYGI

Havaalanında Bayram kutlamasının uyuma önemli bir katkı olduğunu dile getiren Köln Başkonsolosu Mustafa Kemal Basa, 'Uyumun çift taraflı olduğunun bir göstergesini yaşıyoruz. Başarılı bir uyum için çalışanlarınızın sahip olduğu kültüre de saygı duyarak, onların geleneklerini yaşamasına imkan sağlamanız gerekir. Bugün burada bunun güzeil bir örneğini yaşıyoruz' dedi. KRV Milletvekili Arif Ünal da, eyalette 4,3 milyon göçmen kökenlinin yaşadığına dikkat çekerek, "Çok kültürlü yapıyı sadece politik inisiyatiflerle değil, ekonomik girişimlerle de toplum hizmetine sunup bundan daha fazla faydalanmalıyız" diye konuştu.

Konuşmalar sonunda THY Müdür Yardımcısı Eyüp Atay, Anakent Belediye Başkanı Jürgen Roters'e THY'nin uçak maketini hediye etti. Ardından davetliler fasıl eşliğinde, Türk mutfağının lezzetlerinden tatma fırsatı buldu. (Haberler)

THY'DEN KÖLN HAVALİMANI'NDA BAYRAM KUTLAMASI...

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000