30 Aralık 2010, Perşembe 09:07:03

THY'DEN KOBE'YE TEŞEKKÜR MEKTUBU

Türk Hava Yolları (THY) yönetimi, çektiği özel video kaydında Türkiye ve THY'den övgü dolu sözlerle bahseden NBA'in yıldız basketbolcusu Kobe Bryant'a, 'teşekkür mektubu' gönderdi.
  • Aslında nezaket icabı ama bende THY değil her hangi bir şirket olarak para ödediği bir kişi için bu kadar da alttan alması bazı şeyleri anlayamıyorum. Şirketsin sen ve tekliifini yaparsın kabul eder yada etmez kişinin bileceği iştir sebebi ister baskı olsun ister keyfi olsun vazgeçebilir. Teklifi kabul etmezsse kimse bulunmaz değildir biri ikamesi vardır kobe olmaz başka hollywood yıldızı olur bu kadar basit.
  • Ben mi turkceyi anlamiyorum yoksa birileri milletimizi enayi yerine koyuyor. Madem Kobe THY ye bu kadar sevgi doluydu neden bunu gecen sene yapmadi. THY de birileri kendi calip kendi oynuyor. Isin asli parayi veren dudugu calar. Tesukkuer edilen yayinda da kendisi sanki rehin alinmista zoraki aciklama yapiyormus havasi gozden kacmamali. Soyldedikleri ile vucut dili farkli seyler ifade ediyor.
  • bazilari hala kompleks felan diyor.hersey iyi devam arkadaslar
  • adama bastirmisin parayi oda senin zurnayi caliyor bizimkilerde sevincten horon tepiyor helal olsun durmak yok soymaya devam
  • Bu Hem THY nin basarisi , hemde Türkiyenin basarisidir.. Simdi bunda kulp takarlar ya.. buna cok üzülürüm .. Durmak yok, yola devam
  • Ermeni fırsatçılarının aleyhte kampanyasına kulaklarını tıkayarak çekimlere devam eden dev adam aldığın para helal olsun, bu hareketinde sözde soykırıma destek vermeye çalışan daha 20 li yaşlarda hayatında ermenistana gitmemiş başkasının kuklası olmuş manken müsvettesine kapak olsun...
  • Kobeyi şimdi daha takdir ettim neden Los Angelas da yaşayan ermenilerin yaptıkları baskılara rağmen antlaşmayı iptal etmedi bu çok önemlidir.. Ermeniler gerek kendisine yaptıkları baskılar ile de çalıştığı klübede baskı yaparlar klüpte ona baskıda blunur en zoru budur.. Ama hiçbiri işe yaramadı ve Kobe devam etti.. Thy için inanılmaz bir reklem antlaşması. Bu oyuncunun çevresi, etrafı ailesi dotları çalıştığı diğer sponsorlar hepsi THY ismini duyacak bilecek ve en güzeli de thy ile istanbula gelecekler işde marka budur.. Geliyoruz Los Angeles bizi kişmse tutamaz ne ermeni, ne rum ne de yahudi ne de başka birisii.. Türkler geliyor..
Amerikan profesyonel basketbol ligi (NBA) takımlarından Los Angeles Lakers'ın yıldız oyuncusu Kobe Bryant, THY'nin tanıtım yüzü olmaktan duyduğu 'gururu', İngilizce olarak kayda aldırdığı 38 saniyelik özel çekimde anlatmıştı. THY Genel Müdürü Doç. Dr. Temel Kotil, video kaydının sosyal paylaşım sitesinde yayınlanması sonrası Bryant'a yeni yıl mesajı da içeren bir teşekkür mektubu gönderdi.

Kotil, NBA yıldızı Bryant'ın çektirdiği görüntülerin yayınlanmasıyla çok sayıda olumlu mesaj aldıklarını ifade ederek, yaşanan gelişmelerden yönetim olarak kendilerinin de çok mutlu olduğunu söyledi. Bryant'a, teşekkür mektubu gönderdiğini ifade eden Kotil, "Dünya yıldızından Türkiye ve THY ile ilgili böylesine güzel mesajlar duymak bizi gerçekten çok sevindirdi. Ben de, Kobe Bryant'a mektup göndererek hem yeni yılını kutladım hem de yaptığı açıklamalardan duyduğumuz memnuniyeti iletip teşekkür ettim." dedi.

Dünyaca ünlü yıldız basketbolcu Kobe Bryant, THY'nin 'küresel marka tanıtım elçisi' seçilmesi sonrası ABD'deki Ermeni çevreleri tarafından büyük tepki görmüştü. Amerikan Ermeni Ulusal Komitesi (ANCA) ile Ermeni Gençleri Federasyonu'ndan yapılan açıklamalarda, Bryant'ın THY ile yaptığı reklam anlaşmasını iptal etmesi istenirken, ABD Kongresi tarafından hazırlanan 'soykırım' tasarısını desteklemesi talep edildi. Ancak, yapılan baskılara boyun eğmeyen ünlü basketbolcu, yayınladığı özel video kaydında Türkiye ve THY'den övgü dolu sözlerle bahsetti.

Sosyal paylaşım sitesinde yayınlanan video kaydında, THY'nin küresel marka tanıtım elçisi seçilmesinden 'çok gurur' duyduğunu ifade eden Bryant, THY'nin 77 yıldır olağanüstü hizmet ve mükemmel uçak yemekleri ikram ettiğini ifade etti. Bryant, Los Angeles'lıların da THY'nin sunduğu ayrıcalıkları martta Türkiye'ye direkt uçuşların başlaması ile keşfedeceğine dikkat çekerek, "Biz de çok heyecanlıyız. Çünkü Türkiye'nin doğal güzellikleri ve tarihi zenginliğini keşfetme fırsatı bulacağız." açıklamasını yaptı. Kobe Bryant, konuşmasını THY'nin, "Biz THY'yiz. Dünya evimiz, siz misafirimizsiniz." şeklindeki sloganıyla tamamladı. Kobe Bryant'ın rol alacağı THY reklam filmi, 2011'in ilk çeyreğinde 80'den fazla ülkede yayınlanacak.

(Mustafa Gün - Zaman)
THY'DEN KOBE'YE TEŞEKKÜR MEKTUBU

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Misafir ~ 13 yıl önce
Aslında nezaket icabı ama bende THY değil her hangi bir şirket olarak para ödediği bir kişi için bu kadar da alttan alması bazı şeyleri anlayamıyorum. Şirketsin sen ve tekliifini yaparsın kabul eder yada etmez kişinin bileceği iştir sebebi ister baskı olsun ister keyfi olsun vazgeçebilir. Teklifi kabul etmezsse kimse bulunmaz değildir biri ikamesi vardır kobe olmaz başka hollywood yıldızı olur bu kadar basit.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Ben mi turkceyi anlamiyorum yoksa birileri milletimizi enayi yerine koyuyor. Madem Kobe THY ye bu kadar sevgi doluydu neden bunu gecen sene yapmadi. THY de birileri kendi calip kendi oynuyor. Isin asli parayi veren dudugu calar. Tesukkuer edilen yayinda da kendisi sanki rehin alinmista zoraki aciklama yapiyormus havasi gozden kacmamali. Soyldedikleri ile vucut dili farkli seyler ifade ediyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
bazilari hala kompleks felan diyor.hersey iyi devam arkadaslar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
adama bastirmisin parayi oda senin zurnayi caliyor bizimkilerde sevincten horon tepiyor helal olsun durmak yok soymaya devam

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bu Hem THY nin basarisi , hemde Türkiyenin basarisidir.. Simdi bunda kulp takarlar ya.. buna cok üzülürüm .. Durmak yok, yola devam

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Ermeni fırsatçılarının aleyhte kampanyasına kulaklarını tıkayarak çekimlere devam eden dev adam aldığın para helal olsun, bu hareketinde sözde soykırıma destek vermeye çalışan daha 20 li yaşlarda hayatında ermenistana gitmemiş başkasının kuklası olmuş manken müsvettesine kapak olsun...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Kobeyi şimdi daha takdir ettim neden Los Angelas da yaşayan ermenilerin yaptıkları baskılara rağmen antlaşmayı iptal etmedi bu çok önemlidir.. Ermeniler gerek kendisine yaptıkları baskılar ile de çalıştığı klübede baskı yaparlar klüpte ona baskıda blunur en zoru budur.. Ama hiçbiri işe yaramadı ve Kobe devam etti.. Thy için inanılmaz bir reklem antlaşması. Bu oyuncunun çevresi, etrafı ailesi dotları çalıştığı diğer sponsorlar hepsi THY ismini duyacak bilecek ve en güzeli de thy ile istanbula gelecekler işde marka budur.. Geliyoruz Los Angeles bizi kişmse tutamaz ne ermeni, ne rum ne de yahudi ne de başka birisii.. Türkler geliyor..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000