20 Eylül 2012, Perşembe 16:10:17

THY'DEN K/M ADAYLARINA DUYURU

Türk Hava Yolları, internet sitesinden yaptığı açıklamada kabin memurluğu ilanına başvuru yapan adaylara duyuru yaptı.
  • Arkadaşlar, mülakata 15 Kasımda gittim, tüm mülakatları geçtiğimi düşünüyorum, ing de çok güzel geçti, ama bugüne kadar ne olumlu ne olumsuz dönüş var. Aynı tarihlerde mülakata girip de dönüş gelen arkadaşlar var mı? Bir de eğitime giren arkadaşlara sorum olacaktı, eğitim sonucu yapılan sınavda çok elenen oluyor mu? Örneğin eğitime kaç kişi giriyor? bunlardan ortalama kaç kişi eleniyor? Ayrıca eğitim kaç hafta sürüyor? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
  • ben sıcıl havacılk kabın hızmetlerı bolumunde okuyorum da thy mulaktları ne zamn olcak bılen varsa cwplayablr mı
  • "o ne" nickli yorumcu yazdığından utanmalısın insanlar burda iş gücünden emek karşılığından bahsederken senin etek boyunu sorun edip bacak görme hevesinin kursağında kalmış olması ne kadar acı böyle bir hevesle geldiysen yazık olmuş evde kalsaydın yada bir pavyona gitseydin 2012 yılının en başarılı kurumuna ve cefakar çalışanlarını böyle seviyesizce eleştirilmesini yaptıkları işin etek boyundan daha önemsizmiş gibi öne çıkartan zihniyetleri kınıyorum bu bakış ilk başta kadınlığa karşı saygısızlık...
  • benim en büyük istegim arzum kabin memuru olmak havacılık calışmak en büyük arzumdur sayghılarımala
  • Böl parçala yönet! Kabini de kendi icinde bölmüsler.. Cok sert.,.
  • BİZ İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ SİVİL HAVACILIK VE KABİN HİZMETLERİ 2011 TÜRKİYENİN İLK MEZUNLARI OLARAK THY DEEĞİTİM ALMIŞ BU İŞİ AKADEMİK OLARAK FİZYOLOJİ DERSİNDEN HAVACILIK YONETİMİNE UYGULAMALI EMERGENCY KADAR EĞİTİM ALMIŞ KİŞİLER OLARAK SİZE 1 sene part time floryada emek verdik iyi olanlarımızı işe alacağız dediniz!!!! EEE SONRA 23 YAŞINDAN BUYUKLERI MULAKATA ALMIYORUZ DEDIMIZ GIYINDIK KUSANDIK SABAHIN KORUNDE HEPIMIZ EMEGIMIZIN KARSILIGIMI ALACAGIMIZ GUN GELDI DEDIK UMUTLARLA SINIFIN YARISINI 23 YASINDAN BUYUK DIYE ELEDINIZ.SORARIM SİZE HADİ TOPCU BEY "üniversite mezunu olan biri zaten en az 22 yaşında mezun oluyor lise mezunlarını aldıgınız bu ilanlarda biz eğitimli kişiler mi size çok geldik bizim parada gözümüz yok biz bunu meslek olarak sectik okuduk yazıklar olsun ne diyim!!!
  • Kimse öyle part time çalışmaz uzaktan davulun sesi hoş gelir basınç yemekten her tarafım ağrıyor uyuyamiyorum bilip i bilmeden yasamadan konuşmayın ALLAH siz bir çarpar bu aldığımız parada abartılmasın 5mis kim gormuş 5 ben merak ettim emeklilik hayal yarın kovulabilirsin baskalarına akıl vereceğine memura 5 kuruş zam yapıp milletvekilini unutmayan hükumette konus biz canımız burnumuzda çalışıyoruz ulusal havayolumuz dunyanın her yerinde böyle ücretler sen maaşı düşür kimse kalmaz sonra bakın bakalım tecrubenin olmadıgı yerde neler oluyor o zaman o çok bilenler konuşur SİZ KUCUK DÜŞÜNENLER SİZ HİÇ MERAK ETMEYİN YUKARDAKİLER BİZİM İCİN DUSUNECEKLERİNİ COKTAN DÜŞÜNDÜ SADECE BİZ OYNUYORUZ.
  • Calisma diyen arkadas. Ne is yapiosun cok merak ettim. 1 ) Egerki disardan biriysen ve bizim sartlarimizim cok iyi oldugunu dusunuyorsan gel sen calis !! Onurlu dik durmaktan bahsetmissin. Senin gibi maasimizi disardan takip eden,, mesaisini normal sartlarda tamalayan,, veya oturdugu yerden baskalirinin isine karisanlarmi onurlu?? Biz kendi isimizi iyi yaptik ve o 2002 den sonraki donem basladi o kriz gunlerini omuz omuza atlattik. Baskalirinin isine hic karismadik. Sanane bizim hem aglamamizdan hem gitmemizden. Okumassan takip etmessen yazilani cizileni " kendi isinle mesgul olursan " daha verimli olursun. Bizde senin gibi bizim isimize karisan insanlardan biktik!! 2 ) Ama egerki bizimle ayni isi yapiyorsan calismaya devam et ve sartlarin sana uymadigi yerde " o dik duran basinida al git " biz cok giden gorduk. Biz bu sirketi sahiplendikte o dedigin filolar olustu. Sen bi emek vermedigini dusunuyorsan zaten kalma burda mumkunse.
  • herkes hakettiğini yaşar, anlayana...
  • haboma dönmüş işte olay ilk etapta 6 ay gerek görülürse ikinci altı aymış se ekini atın gerek görülecek elbetteki çünkü kıdeminizin artması eğitiminizin bitmesi koşullarınızın iyileştirilmesini gerektirir bu da şirkete artı personel gideri demektir. habomda öyle olmadı mı? 3 tane 6 aylık periyod verildi gerek görülürse bir sonraki 6 aylık sürece atlanır denildi gerek neye göre görüldü neye göre görülmedi? birebir takip edip değerlendirmeye alıp bu kişiye gerek yok işi öğrenmiş dedinmi? hayır işi öğrenmiş eğitime devam dedin part time kabinmemurluğuda bu iş gibi olacak. haboma 18 ay sonunda maaşınız buradakilerle eşit seviyeye ulaşacak diye bizzat işveren belirtti o da gerçek dışı oldu.. part time işe girenler yanılmıyorsam 1600-1800tl arasında maaş alıyor ve sağlam çalıştırılıyor, ne diyelim herkes için hayırlısı neyse öyle olsun yatılıdır bir hayır diyelim başvuranlara başarılar umduklarını bulmaları dileğiyle.

Türk Hava Yolları (THY), geçtiğimiz ay kabin memuru alacağını duyurmuş ve ilanın yayınlanmasının ardından, 3 gün içerisinde 18 bin rekor başvuru almıştı. 

Kabin Memurluğu Seçme ve Değerlendirme zarfında başarılı olan adaylar için, resmi internet sitesi üzerinden bir duyuru yayınlayan Türk Hava Yolları, adayların iki 6 aylık dönemde de başarılı olanların belirsiz süreli görev yapacaklarını belirtti.

İŞTE TÜRK HAVA YOLLARI'NDAN YAPILAN DUYURU

Değerli Adaylarımız,

Ortaklığımızın Kabin Memurluğu ilanına gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz.

Kabin Memurluğu Seçme ve Değerlendirme Süreçlerimizde başarılı olan adaylarımız  alacakları eğitimler sonrası Ortaklığımızda ‘part time statüde’ kabin memuru olarak istihdam edilecektir.

Görev süresi ilk etapta 6 ay olacaktır. Ortaklığımızca  uygun görülmesi halinde, performanslara bağlı olarak ikinci bir 6 aylık dönem görev yapılması, bu ikinci çalışma döneminin de başarıyla tamamlanması halinde belirsiz süreli (sürekli) hizmet akdi ile Türk Hava Yolları A.O.’da görev yapmaya devam edilmesi sözkonusu olabilecektir.

Adaylarımızın bilgilerine sunarız.

Türk Hava Yolları A.O

THY'DEN K/M ADAYLARINA DUYURU

Yorumlar Tüm Yorumlar (29)

Yağmur ~ 11 yıl önce
Arkadaşlar, mülakata 15 Kasımda gittim, tüm mülakatları geçtiğimi düşünüyorum, ing de çok güzel geçti, ama bugüne kadar ne olumlu ne olumsuz dönüş var. Aynı tarihlerde mülakata girip de dönüş gelen arkadaşlar var mı? Bir de eğitime giren arkadaşlara sorum olacaktı, eğitim sonucu yapılan sınavda çok elenen oluyor mu? Örneğin eğitime kaç kişi giriyor? bunlardan ortalama kaç kişi eleniyor? Ayrıca eğitim kaç hafta sürüyor? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
burcu ~ 11 yıl önce
ben sıcıl havacılk kabın hızmetlerı bolumunde okuyorum da thy mulaktları ne zamn olcak bılen varsa cwplayablr mı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yuh ... ~ 12 yıl önce
"o ne" nickli yorumcu yazdığından utanmalısın insanlar burda iş gücünden emek karşılığından bahsederken senin etek boyunu sorun edip bacak görme hevesinin kursağında kalmış olması ne kadar acı böyle bir hevesle geldiysen yazık olmuş evde kalsaydın yada bir pavyona gitseydin 2012 yılının en başarılı kurumuna ve cefakar çalışanlarını böyle seviyesizce eleştirilmesini yaptıkları işin etek boyundan daha önemsizmiş gibi öne çıkartan zihniyetleri kınıyorum bu bakış ilk başta kadınlığa karşı saygısızlık...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
abdulaziz [email protected] ~ 12 yıl önce
benim en büyük istegim arzum kabin memuru olmak havacılık calışmak en büyük arzumdur sayghılarımala

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cok sert ~ 12 yıl önce
Böl parçala yönet! Kabini de kendi icinde bölmüsler.. Cok sert.,.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Lütfen yayınlayın ~ 12 yıl önce
BİZ İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ SİVİL HAVACILIK VE KABİN HİZMETLERİ 2011 TÜRKİYENİN İLK MEZUNLARI OLARAK THY DEEĞİTİM ALMIŞ BU İŞİ AKADEMİK OLARAK FİZYOLOJİ DERSİNDEN HAVACILIK YONETİMİNE UYGULAMALI EMERGENCY KADAR EĞİTİM ALMIŞ KİŞİLER OLARAK SİZE 1 sene part time floryada emek verdik iyi olanlarımızı işe alacağız dediniz!!!! EEE SONRA 23 YAŞINDAN BUYUKLERI MULAKATA ALMIYORUZ DEDIMIZ GIYINDIK KUSANDIK SABAHIN KORUNDE HEPIMIZ EMEGIMIZIN KARSILIGIMI ALACAGIMIZ GUN GELDI DEDIK UMUTLARLA SINIFIN YARISINI 23 YASINDAN BUYUK DIYE ELEDINIZ.SORARIM SİZE HADİ TOPCU BEY "üniversite mezunu olan biri zaten en az 22 yaşında mezun oluyor lise mezunlarını aldıgınız bu ilanlarda biz eğitimli kişiler mi size çok geldik bizim parada gözümüz yok biz bunu meslek olarak sectik okuduk yazıklar olsun ne diyim!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
PiYON ~ 12 yıl önce
Kimse öyle part time çalışmaz uzaktan davulun sesi hoş gelir basınç yemekten her tarafım ağrıyor uyuyamiyorum bilip i bilmeden yasamadan konuşmayın ALLAH siz bir çarpar bu aldığımız parada abartılmasın 5mis kim gormuş 5 ben merak ettim emeklilik hayal yarın kovulabilirsin baskalarına akıl vereceğine memura 5 kuruş zam yapıp milletvekilini unutmayan hükumette konus biz canımız burnumuzda çalışıyoruz ulusal havayolumuz dunyanın her yerinde böyle ücretler sen maaşı düşür kimse kalmaz sonra bakın bakalım tecrubenin olmadıgı yerde neler oluyor o zaman o çok bilenler konuşur SİZ KUCUK DÜŞÜNENLER SİZ HİÇ MERAK ETMEYİN YUKARDAKİLER BİZİM İCİN DUSUNECEKLERİNİ COKTAN DÜŞÜNDÜ SADECE BİZ OYNUYORUZ.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Steward 22 ~ 12 yıl önce
Calisma diyen arkadas. Ne is yapiosun cok merak ettim. 1 ) Egerki disardan biriysen ve bizim sartlarimizim cok iyi oldugunu dusunuyorsan gel sen calis !! Onurlu dik durmaktan bahsetmissin. Senin gibi maasimizi disardan takip eden,, mesaisini normal sartlarda tamalayan,, veya oturdugu yerden baskalirinin isine karisanlarmi onurlu?? Biz kendi isimizi iyi yaptik ve o 2002 den sonraki donem basladi o kriz gunlerini omuz omuza atlattik. Baskalirinin isine hic karismadik. Sanane bizim hem aglamamizdan hem gitmemizden. Okumassan takip etmessen yazilani cizileni " kendi isinle mesgul olursan " daha verimli olursun. Bizde senin gibi bizim isimize karisan insanlardan biktik!! 2 ) Ama egerki bizimle ayni isi yapiyorsan calismaya devam et ve sartlarin sana uymadigi yerde " o dik duran basinida al git " biz cok giden gorduk. Biz bu sirketi sahiplendikte o dedigin filolar olustu. Sen bi emek vermedigini dusunuyorsan zaten kalma burda mumkunse.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
k/m1 ~ 12 yıl önce
herkes hakettiğini yaşar, anlayana...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kbmr ~ 12 yıl önce
haboma dönmüş işte olay ilk etapta 6 ay gerek görülürse ikinci altı aymış se ekini atın gerek görülecek elbetteki çünkü kıdeminizin artması eğitiminizin bitmesi koşullarınızın iyileştirilmesini gerektirir bu da şirkete artı personel gideri demektir. habomda öyle olmadı mı? 3 tane 6 aylık periyod verildi gerek görülürse bir sonraki 6 aylık sürece atlanır denildi gerek neye göre görüldü neye göre görülmedi? birebir takip edip değerlendirmeye alıp bu kişiye gerek yok işi öğrenmiş dedinmi? hayır işi öğrenmiş eğitime devam dedin part time kabinmemurluğuda bu iş gibi olacak. haboma 18 ay sonunda maaşınız buradakilerle eşit seviyeye ulaşacak diye bizzat işveren belirtti o da gerçek dışı oldu.. part time işe girenler yanılmıyorsam 1600-1800tl arasında maaş alıyor ve sağlam çalıştırılıyor, ne diyelim herkes için hayırlısı neyse öyle olsun yatılıdır bir hayır diyelim başvuranlara başarılar umduklarını bulmaları dileğiyle.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000