31 Ekim 2011, Pazartesi 17:03:20

THY'DEN KIRIM HÜKÜMETİNE DESTEK

Türk acenteleri, Kırım Özerk Cumhuriyeti yetkilileri ile Türk Hava Yolları Genel Müdürlüğü’nde düzenlenen toplantıda biraraya geldi.
  • Is bilmezler dediginiz insanlara bir bakalim ve haberi bir okuyalim hepberaber. Ne demisler? Turizm Bakan Yardimcisi Liyev sunum yapti. Ne demisler THY Kirima her gun sefer duzenliyor. Kuruma olan gecmiste bir baginizin oldugunu anliyorum ve sanirim sizi uzmusler fakat bu koru korune nefret bence bu habere pek uygun olmadi. Saygi ve sevgilerimle.
  • sen neyin peşindesin. rotanı düzelt
  • ESKI BIR TURK YDU OLAN KIRIMA SAHIP CIKMAK MILLI MESELEMIZDIR.BU SURECTE KATKIDA BULUNAN THY YI VE KIRIMDAKI TEMSILCISINI KUTLUYORUM.
  • thy yine saçmalamış...sizi iş bilmezler sizi yine neyin peşindesiniz???
  • THY'ye yakışan hareket. Kırım'ı unutmadılar. THY milli meseleleri her zaman gözetmeli, devamını getirmelidir.
  • thy adam olsun da işsiz pilotları işe alsın... yeter açlıktan ağzımız kurudu... ing var dlr var sim var uçuş var tip yok hani tipimizde iyi sayılır ama neysee anlayan anladı
  • KIRIM BİR TÜRK DEVLETİDİR. RUSLARIN VE UKRAYNANIN TÜM BASKI VE SOYKIRIMINA KARŞI HER ZAMAN TÜRK VE MÜSLÜMAN KALMIŞTIR.TÜRKİYE CUMHURİYETİN KIRIMA DAHA ÇOK DESTEK VERMESİ ŞARTTIR.TÜM KIRIM HALKI TÜRKÇE KONUŞUR VEDE MÜSLÜMANDIR...BU YÜZDEN KIRIMDAKİ KARDEŞLERİMİZİ DOĞU TÜRKİSTANDA YAPTIĞIMIZ GİBİ KADERİNE TERK ETMEYİP ONLARA SAHİP ÇIKALIM...
  • THY nin haberinde bile Merkür Group Turizm Müdürünün resmi var. Çekilişteki şanslı Merkür Turizm Müdürü Evren bey olmuş. Merkür, Havacılık, Turizm, Kargo, Charter, Özel Uçak, Ambulans uçak hepsinde görünüyor. Hem başarılılar, Hem şanslılar. Yolunuz açık olsun

Toplantıya, Kırım Özerk Cumhuriyeti Başbakan Yardımcısı ve Turizm Bakanı George Pisarev, Turizm Bakanı Yardımcısı Olexander Lyev, Türk Hava Yolları Pazarlama Başkan Yardımcısı Mehmet Başpınar, Türk Hava Yolları Kırım Müdürü Serhat Fil ve tur acentaları katıldı.

Toplantıda, Kırım turizmi ile ilgili bilgiler veren Lyev, Kırım’da bulunan doğal kaynak turizminin dünyada birçok yerdeki doğal kaynaklar açısından en zengin bölge olduğundan bahsetti. Ayrıca mağara turizmi, av turizmi ve kongre turizmi gibi bir çok açıdan dünyada en uygun fiyatlara sahip bölge olduğunu da sözlerine ekledi.

Ayrıca Türk Hava Yolları'nın, Kırım'a haftanın her günü sefer düzenlediğini belirten Lyev, tatil için bu ülkeyi tercih edeceklerin Osmanlı'ya ait eserlerin yanı sıra ülkenin tabii, tarihi ve kültürel geçmişini görebileceklerini ifade etti.

Kırım'da ayrıca Mimar Sinan'ın yaptığı Cuma Camii, Türk şehitliği, Kristal Burnu, Tekkiye Dervişler Müzesi, Tatar evleri, Gözyaşı çeşmesi, Hansaray gibi önemli eserler bulunuyor.

Toplantıda tur operatörlerinin sorularını da yanıtlayan Lyev, Ukrayna’ya girişte kapıda vize uygulamasının havalimanında bekleme süresini uzattığını bunun da turizme darbe vurduğunu, bu konudaki çalışmaların neler olduğu konusuna şu şekilde yanıt verdi;

“Bölgesel bir yönetim olmamızdan dolayı merkezi yönetimin "kapıda vize" konusundaki uygulamasını mutlulukla karşıladık. Öncelikle Ukrayna’ya gelen turistlerin, ülkeye girişlerinde turistik amacın haricinde bir çok yanlış bilgi beyan ederek ülkede sorun yarattıklarını gördüğümüz için, ülkeye girişte bu sürenin uzadığına ben de katılıyorum. Fakat tabi ki bu sistem daha çok yeni. ilerleyen günlerde Ukrayna girişlerinde yolcuların havaalanında daha az bekleyeceklerini düşünüyorum. Ayrıca turist sayısında vizenin kaldırılması nedeniyle azalma değil artış olduğunu düşünüyorum. Bu arada özellikle şunu eklemek istiyorum ki Ukrayna ve Kırım’a gelecek vatandaşların öncelikle vize başvurularını yetkili acenteler ve konsolosluklardan yaptırması bekleme süresini daha azaltacaktır” diye konuştu.

Toplantının sonunda Türk Hava Yolları Kırım Müdürü Serhat Fil AirportHaber'in sorularını yanıtladı. Geçtiğimiz günlerde Ukrayna Hükümeti'nden yer hizmetleri konusunda indirim istediklerini, gelişmelerin ne yönde olduğunu sorduğumuz Fil şu cevabı verdi; "Yer hizmetleri konusunda hala beklemeye devam ediyoruz. Şu anda olumlu gelişmeler mevcut. En kısa zamanda bu ücret politikasında hükümetten iyi bir destek alacağımıza inanıyorum" dedi.

Yapılan açıklamaların ardından tur şirketi sahipleri ve gazetecilerin de katıldığı Kırım Özerk Cumhuriyeti  misafir edilmek üzere 10 günlük tatil çekilişi düzenlendi.





THY'DEN KIRIM HÜKÜMETİNE DESTEK

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Misafir ~ 12 yıl önce
Is bilmezler dediginiz insanlara bir bakalim ve haberi bir okuyalim hepberaber. Ne demisler? Turizm Bakan Yardimcisi Liyev sunum yapti. Ne demisler THY Kirima her gun sefer duzenliyor. Kuruma olan gecmiste bir baginizin oldugunu anliyorum ve sanirim sizi uzmusler fakat bu koru korune nefret bence bu habere pek uygun olmadi. Saygi ve sevgilerimle.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
sen neyin peşindesin. rotanı düzelt

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
ESKI BIR TURK YDU OLAN KIRIMA SAHIP CIKMAK MILLI MESELEMIZDIR.BU SURECTE KATKIDA BULUNAN THY YI VE KIRIMDAKI TEMSILCISINI KUTLUYORUM.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
thy yine saçmalamış...sizi iş bilmezler sizi yine neyin peşindesiniz???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
THY'ye yakışan hareket. Kırım'ı unutmadılar. THY milli meseleleri her zaman gözetmeli, devamını getirmelidir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
thy adam olsun da işsiz pilotları işe alsın... yeter açlıktan ağzımız kurudu... ing var dlr var sim var uçuş var tip yok hani tipimizde iyi sayılır ama neysee anlayan anladı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
KIRIM BİR TÜRK DEVLETİDİR. RUSLARIN VE UKRAYNANIN TÜM BASKI VE SOYKIRIMINA KARŞI HER ZAMAN TÜRK VE MÜSLÜMAN KALMIŞTIR.TÜRKİYE CUMHURİYETİN KIRIMA DAHA ÇOK DESTEK VERMESİ ŞARTTIR.TÜM KIRIM HALKI TÜRKÇE KONUŞUR VEDE MÜSLÜMANDIR...BU YÜZDEN KIRIMDAKİ KARDEŞLERİMİZİ DOĞU TÜRKİSTANDA YAPTIĞIMIZ GİBİ KADERİNE TERK ETMEYİP ONLARA SAHİP ÇIKALIM...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
THY nin haberinde bile Merkür Group Turizm Müdürünün resmi var. Çekilişteki şanslı Merkür Turizm Müdürü Evren bey olmuş. Merkür, Havacılık, Turizm, Kargo, Charter, Özel Uçak, Ambulans uçak hepsinde görünüyor. Hem başarılılar, Hem şanslılar. Yolunuz açık olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000