03 Mayıs 2018, Perşembe 17:12:17

THY'den Karadağ'da tanıtım günleri

Türk Hava Yolları, Karadağ'ın başkenti Podgorica'da tanıtım günleri düzenledi.
  • Fırsatı olanlar Sırbistan, Bosna ve Karadağ A.B üyesi olmadan bu ülkeleri Karadağ'da ise mutlaka Herceg Novi, Kotor , Tivat ve Budva'yı ziyaret etmeli. Bar ve Ulcinj maalesef aynı kalitede değil..
  • Tanıtım eventine yorgo ve sindy şef gider artık
  • tivat'a uçuş olması iyi olur ama maalesef aşırı pahalı satıyor thy biletleri. diğer havayolu şirketlerinin de oraya uçup rekabet ortamı yaratması lazım. kotor ve budva'ya en yakın havalimanı tivat. ama maalesef oraya uçuş yok.
  • Bizim yati harcirahlarimiz dun tekrar dusuruldu gozun aydin thy personelinden surekli kese kese bir hal oldun.Bize verdigin parayla otelde 2 ogun yemek bile yiyemioruz hersey zamlanip artarken sen cebimizde ki paraya goz koyuyorsun size de bu yakisir
  • Thy nin low cosr AirBalkans kurmasi lazim, sonra TR den dunyaya bagla balkanlari
  • tivat ohrid mostar türkiyeden en çok turist çeken noktalar balkanlarda ama uçuş yok neyse ki ohrid'e onur air uçmaya başladı. tivat kotor'a en yakın havalimanı direkt uçuş yok keza mostar havalimanına sezonsal charter bile yok. insan hayret ediyor.
  • Tivata niye uçmuyor Thy hala anlamıyorum !! Yolcular zaten Podgorica yi pas geçiyor
  • Yakında varoslar gider açlar bizden nefret ederler....
  • Beleşe gezi yapmışlar. Bahsi geçen şehirlerden kaç kişi Karadağ'a tatile gider ki ? Hele yazın fahiş fiyata satılan biletlerle.
  • Ya birakin bu tanitim gunleri oyunlarini. Samsun Ordu Giresun acentelerine Karadag gezisi tatili ayarlamislar, ayip olmasin diye de tanitim gunleri felan demisler. Ordu Giresun Samsundan kac kisi gider Karadaga. Orta Karadeniz Karadagdan guzeldir.

THY'nin Samsun, Ordu, Giresun ve Çorum'daki yetkili satış acentelerinin katıldığı tanıtım günlerinde, Karadağ'daki turizm acentelerinin ortak çalışma yapması kararlaştırıldı.

Acente yetkilileri, UNESCO tarafından koruma altına alınan Kotor'u, tarihi şehir Budva'yı, Tivat'ı ve pek çok endemik bitkiye sahip yemyeşil doğasıyla Gora Milli Parkı'nı ziyaret etti.

Ziyarette acente yetkilileri ülkenin turizm yetkililerinden bilgi aldı.

THY, 620 bin nüfusa sahip Balkanlar'ın en küçük ülkesi ve Türk vatandaşlarından vize istemeyen Karadağ'da karşılıklı olarak turizm faaliyetlerinde bulunmayı hedefliyor.

Turizm acentesi sahibi Emine Fatoğlu Topkaya, AA muhabirine, etkinliğin bölgeleri açısından önem taşıdığını belirterek, "Balkanlar geniş bir coğrafya ve geniş bir tarihe sahip. Karadağ'ın da zengin bir geçmişi var. Tarihin izlerini, doğanın bozulmamış olduğunu görmek beni çok mutlu etti. Ülke turizm konusunda çok ciddi yol haritası hazırlamış. Bizler de acente yetkilileri ile burada olmaktan çok mutlu olduk. Geziyi düzenleyen THY'ye de teşekkür ederiz." ifadelerini kullandı.

Acente sahibi Mehmet Seyhan ise Karadağ'ın turizm potansiyelinin çok yüksek olduğuna işaret ederek, "İstanbul'a uçakla bir saat uzaklıkta, vize istemeyen Balkan ülkesi Karadağ, doğası ve tarihiyle Türk turistlerin tatil yapacağı güzel yerlerden biri." dedi.

Turizm acentesi sahibi Mustafa Şentürk de Karadağ'ın küçük ve güzel bir ülke olduğunu dile getirdi.

THY'den Karadağ'da tanıtım günleri

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

Karadağlı ~ 6 yıl önce
Fırsatı olanlar Sırbistan, Bosna ve Karadağ A.B üyesi olmadan bu ülkeleri Karadağ'da ise mutlaka Herceg Novi, Kotor , Tivat ve Budva'yı ziyaret etmeli. Bar ve Ulcinj maalesef aynı kalitede değil..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Şef ~ 6 yıl önce
Tanıtım eventine yorgo ve sindy şef gider artık

Yanıtla

Kalan karakter 1000
okan boran ~ 6 yıl önce
tivat'a uçuş olması iyi olur ama maalesef aşırı pahalı satıyor thy biletleri. diğer havayolu şirketlerinin de oraya uçup rekabet ortamı yaratması lazım. kotor ve budva'ya en yakın havalimanı tivat. ama maalesef oraya uçuş yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Onca yatirim varken ~ 6 yıl önce
Bizim yati harcirahlarimiz dun tekrar dusuruldu gozun aydin thy personelinden surekli kese kese bir hal oldun.Bize verdigin parayla otelde 2 ogun yemek bile yiyemioruz hersey zamlanip artarken sen cebimizde ki paraya goz koyuyorsun size de bu yakisir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mba USA ~ 6 yıl önce
Thy nin low cosr AirBalkans kurmasi lazim, sonra TR den dunyaya bagla balkanlari

Yanıtla

Kalan karakter 1000
balkanlar ~ 6 yıl önce
tivat ohrid mostar türkiyeden en çok turist çeken noktalar balkanlarda ama uçuş yok neyse ki ohrid'e onur air uçmaya başladı. tivat kotor'a en yakın havalimanı direkt uçuş yok keza mostar havalimanına sezonsal charter bile yok. insan hayret ediyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
.. ~ 6 yıl önce
Sezonsal olması önemli tabi :)))
Tiv ~ 6 yıl önce
Tivata niye uçmuyor Thy hala anlamıyorum !! Yolcular zaten Podgorica yi pas geçiyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Orayıda bitirin ~ 6 yıl önce
Yakında varoslar gider açlar bizden nefret ederler....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Havagazı ~ 6 yıl önce
Beleşe gezi yapmışlar. Bahsi geçen şehirlerden kaç kişi Karadağ'a tatile gider ki ? Hele yazın fahiş fiyata satılan biletlerle.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Anthony Joshua ~ 6 yıl önce
Ya birakin bu tanitim gunleri oyunlarini. Samsun Ordu Giresun acentelerine Karadag gezisi tatili ayarlamislar, ayip olmasin diye de tanitim gunleri felan demisler. Ordu Giresun Samsundan kac kisi gider Karadaga. Orta Karadeniz Karadagdan guzeldir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000