17 Mayıs 2018, Perşembe 10:41:39

THY'den kabine rekor alım

Türk Hava Yolları Genel Müdürü Bilal Ekşi'den pilot istihdamı sonrası bir müjdeli haber de kabin personeli olmak isteyenler için geldi.
  • Alım yapacağız derken, tecrübeli kabin memuru alımlarını 2 seneliklerden itibaren başlatsanız ne güzel olur.. ER tip sertifikalarımız var iken onlarla da yeniden çalışma imkanımız olabilse...
  • Yirmi binde yabancı dil bilme oranı nedir?
  • Henuz kizilsacli bayan gormedim. Begenmiyorum.
  • Birde yabanci bil bilseler keske
  • O zaman bi zahmet birazcık masraf edip BC galley ve YC Orta Galley i ayırın.Koltuk koyacaz diye tek galleyde dar alanda patırtı gürültü arka BC uyku uyuyamıyor.SEFA ymış.Komik!
  • Deneyimli kabin memurunun deneyim süresi nedir arkadaş 3 yıl koymuşsunuz.bari tecrübelilere 1 yıl falan deyin yaş sınırını arttırıp biraz tevrübeli alımına fazlalık verin.sırf tk ya giricez diye başka şirketlerde tevrübe yapmak adına sürünüyoruz. El insaf!!!
  • Zaten gırtlağa kadar borç bari yeni yüz görelim :))))
  • Kabin aş geliyorrrr...
  • Bu aralar açtığımız işe iade davalarının Yargıtaydada onanması sonucu Doco bizi işe geri almayıp Thy nin paralarını dağıtıyor bize. Evet kazandık ama hiç sevinemiyorum, bu parayı bize vereceğinize bizim THY’ye girmemize engel olmasaydınız çok daha iyi olurdu, inanın hep birlikte vererek kazanılan bu emeğin bu şekilde bizleri de mağdur ederek harcanması çok kötü bişey
  • Daha sessiz hareket etmemiz lazım ne demek,komik olmuş biraz

Türk Hava Yolları,İstanbul Yeni Havalimanı'nın açılmasına paralel olarak daha da büyüyecek. Filosuna yeni uçaklar katılacak olan THY'nin istihdam edeceği çalışan sayısı da artacak. THY çok sayıda yeni uçuş ekibini de kadrosuna katarak önemli bir iş istihdamı sağlayacak. Her yıl 500 pilot alan THY, İstanbul Yeni Havalimanı'nın açılmasıyla birlikte artacak filosuna paralel olarak gelecek yıl rekor düzeyde 900 pilotu kokpitlerine dahil edecek. Bunun dışında rekor düzeyde de kabin görevlisi alımı da yapacak.

"KABİN MEMURU SAYISI 20 BİNE ÇIKACAK"

Şirketin kabin buluşmalarında kabin ekibine seslenen Türk Hava Yolları Genel Müdürü Bilal Ekşi,"Bugün markamız iyi bir noktada ama çok daha iyisini yapabileceğimizi biliyoruz. Tamamlandığında Türkiye'yi dünyanın aktarma merkezi haline getirecek olan İstanbul Yeni Havalimanı'na taşınma operasyonumuz bizim için bu yılın en önemli gündem maddesi. 2019 yılında filosuyla ve yolcu sayısıyla markamız daha da büyüyecek. 167 dar gövde, 50 geniş gövde uçak siparişi verdik. Bugün 10 bin olan kabin memuru sayımız da 20 bine çıkacak" dedi.

İstanbul Yeni Havalimanı ile birlikte çok yeniliğe imza atacaklarının da altını çizen Bilal Ekşi, "Yeni üniformalarımız hazırlanıyor. Kalitimizi daha da geliştirmek için yeni bir atılım içindeyiz. Sessizlik ve farkındalığı öne çıkaracağız. Bunun için SEFA adını verdiğimiz yeni bir dönem başlatıyoruz. Daha sessiz ve farklı bir kabin oluşturacağız. Misfarlerimizin dinlenmeye, sükunete ihtiyacı var. O nedenle daha sessiz hareket etmeliyiz" diye konuştu. (habertürk)

THY'den kabine rekor alım

Yorumlar Tüm Yorumlar (137)

Maya ~ 6 yıl önce
Alım yapacağız derken, tecrübeli kabin memuru alımlarını 2 seneliklerden itibaren başlatsanız ne güzel olur.. ER tip sertifikalarımız var iken onlarla da yeniden çalışma imkanımız olabilse...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KM/3 ~ 6 yıl önce
Gel ablam gel geniş gövden olmadımı bunlar canına okuyor insanın yoksa
Yabancı dil ~ 6 yıl önce
Yirmi binde yabancı dil bilme oranı nedir?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
737 ~ 6 yıl önce
Henuz kizilsacli bayan gormedim. Begenmiyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tuğba ~ 6 yıl önce
bizde zaten sen beğen diye geliyoruz az bizi beğen ya
Language ~ 6 yıl önce
Birde yabanci bil bilseler keske

Yanıtla

Kalan karakter 1000
BİL DEGIL DİL ~ 6 yıl önce
Keske sende once Turkce okuyup yazmayi ogrensen.
KM/3 ~ 6 yıl önce
asdbahbfafa yabancı bil bilgisi çok önemli çooookkk
Galley ayrımı ~ 6 yıl önce
O zaman bi zahmet birazcık masraf edip BC galley ve YC Orta Galley i ayırın.Koltuk koyacaz diye tek galleyde dar alanda patırtı gürültü arka BC uyku uyuyamıyor.SEFA ymış.Komik!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çiğdem ~ 6 yıl önce
Deneyimli kabin memurunun deneyim süresi nedir arkadaş 3 yıl koymuşsunuz.bari tecrübelilere 1 yıl falan deyin yaş sınırını arttırıp biraz tevrübeli alımına fazlalık verin.sırf tk ya giricez diye başka şirketlerde tevrübe yapmak adına sürünüyoruz. El insaf!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Akademi fo ~ 6 yıl önce
Zaten gırtlağa kadar borç bari yeni yüz görelim :))))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kpt ~ 6 yıl önce
Kabin aş geliyorrrr...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Eski Fsc ~ 6 yıl önce
Bu aralar açtığımız işe iade davalarının Yargıtaydada onanması sonucu Doco bizi işe geri almayıp Thy nin paralarını dağıtıyor bize. Evet kazandık ama hiç sevinemiyorum, bu parayı bize vereceğinize bizim THY’ye girmemize engel olmasaydınız çok daha iyi olurdu, inanın hep birlikte vererek kazanılan bu emeğin bu şekilde bizleri de mağdur ederek harcanması çok kötü bişey

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Nobre ~ 6 yıl önce
Daha sessiz hareket etmemiz lazım ne demek,komik olmuş biraz

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000