27 Ekim 2015, Salı 10:17:45

THY'den Japonya'ya yardım eli

Türk Hava Yolları, Türk-Japon dostluk ilişkilerinin 125.yılında, Japonya’da önemli bir sosyal sorumluluk projesine imza atıyor.
  • Yolcu saçma sapan konuşma benim asfalyalarimi artırma japonya ülke değil mi ? İsterse Dominik Adaları olsun thy eğer orada kötü bir olay olmuş olsun yardım eder!!!
  • thy devletin şirketimi özel mi kimin parası niye çarçur ediliyor acaba
  • Tamda yardım edilecek ülkeyi bulmuşuz. Reklam verdik denirse ok ama iş yardıma bağlanırsa dünyanın en zengin ülkelerinden birine hem de bizim tarafımızdan para yardımı komik oluyor.
  • Ya nasıl gururlanıyorum nasil gururlanıyorum:))))
  • Arkadaşlar sakin olun!!! Thy nin yurt disinda yaptığı iyi bir şey onu direk dereceye çıkarıyor. Şu anda dunyanin en iyi 4. Hvayolu ve bunlari ne kadar yapmaya devam ederse o kadar yukselecek !!! Ne ka da r ucak alırsa alsın bu icraatlarin yerine gecemez!! Az bir zaman kaldı zaten yakinda alcak insallah...
  • Bu kadar para vere ceyine bir kac tane ucak alin daha iyi bak busuru yeni ucaklar cikti 747-8 A380 A350 B787 B777-8 B777-9 B-777X ondan alin!!
  • bizde para çok dağıtın durun olmazsa borç alın yine dağıtın:)
  • herkes elektrikli ısıtıcı alsın rusya ya dava açmışız gaz için putin bizi dondurur:)
  • Burdada da otobus duraklarda THY reklam panolari vardi. cok gurur verici! trende yada otobusde gormedim
  • Trene verilen THY ye ait reklamin geliri nasil hesaplanacak ?

2011 yılında Japonya’da yaşanan ve dünya tarihindeki en büyük doğal afetlerden biri olarak addedilen felaket sonrasında Türk Hava Yolları, bölge kalkınmasına destek sağlıyor.

Bu çerçevede yeni bir projeye imza atan Türk Hava Yolları bu kez, Türk toplumu ile karşılıklı ilişkilerinin yüzyıllar öncesine dayandığı bir ülkenin, Japonya’nın yaralarını sarmak için harekete geçiyor. Proje kapsamında, 11 Mart 2011'de, 9,0 büyüklüğünde gerçekleşen deprem ve tsunami felaketinde büyük hasara uğrayan ülkedeki Iwate Eyaleti’nde faaliyet gösteren,  Sanriku Railways tren hattına ait bir tren, küresel taşıyıcının çeşitli görselleriyle giydirilip, çalışmanın reklam geliri ise, felaketin yaşandığı bölgeye tahsis edilecek.

Bir yıl boyunca faaliyet gösterecek tren ile bayrak taşıyıcı havayolu, Japonya’da hizmet veren tüm yabancı havayolu şirketleri arasında, bölgeye destek sağlayan ilk havayolu oluyor. Özellikle ülke basınında geniş ilgi gören projenin, Türk-Japon dostluk ilişkilerinin 125.yılında gerçekleştirilmesiyle, iki ülke arasındaki derin bağların, daha da güçlendirilmesi hedefleniyor.











 

THY'den Japonya'ya yardım eli

Yorumlar Tüm Yorumlar (19)

kral ~ 8 yıl önce
Yolcu saçma sapan konuşma benim asfalyalarimi artırma japonya ülke değil mi ? İsterse Dominik Adaları olsun thy eğer orada kötü bir olay olmuş olsun yardım eder!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
de ~ 8 yıl önce
thy devletin şirketimi özel mi kimin parası niye çarçur ediliyor acaba

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kırık plak 2 ~ 8 yıl önce
Arkadaşlar defalarca yazdık ama hala anlamıyorsunuz.Bu Sponsorluk ve reklam harcamaları "para dağıtma" veya sizin deyiminizle "parayı çarcur etmek" değildir.Bu türlü tanıtımlar ; daha fazla yolcu ve dolu uçak olarak geri döner.Bundan dolayı bu türlü haberi görür görmez bir ekonomi uzmanı edasıyla aynı kırık plak yorumları tekrarlamanın gereği yok.
de'ye ~ 8 yıl önce
Arkadaş ,reklam yapmayan büyük şirket varmı?,tanıtım yapmayan şirket olurmu ? Reklam ve tanıtımın adı size göre çarçur yapmak sa,siz bu konulara aşırı derecede yabancısınız demektir.
Yolcu ~ 8 yıl önce
Tamda yardım edilecek ülkeyi bulmuşuz. Reklam verdik denirse ok ama iş yardıma bağlanırsa dünyanın en zengin ülkelerinden birine hem de bizim tarafımızdan para yardımı komik oluyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tubi ~ 8 yıl önce
Ya nasıl gururlanıyorum nasil gururlanıyorum:))))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kral ~ 8 yıl önce
Arkadaşlar sakin olun!!! Thy nin yurt disinda yaptığı iyi bir şey onu direk dereceye çıkarıyor. Şu anda dunyanin en iyi 4. Hvayolu ve bunlari ne kadar yapmaya devam ederse o kadar yukselecek !!! Ne ka da r ucak alırsa alsın bu icraatlarin yerine gecemez!! Az bir zaman kaldı zaten yakinda alcak insallah...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Manyaklar ~ 8 yıl önce
Bu kadar para vere ceyine bir kac tane ucak alin daha iyi bak busuru yeni ucaklar cikti 747-8 A380 A350 B787 B777-8 B777-9 B-777X ondan alin!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yanlış ~ 8 yıl önce
Saygısızca "Manyaklar" diye yazmanız son derece çirkin.Klavye'den koca şirketi yöneteceksiniz herhalde...
Pardon? ~ 8 yıl önce
Sana mi kaldi ben ne diyecemi bu kadar gerkesiz seyler yapiyorlar yok neymis reklam yok neymis ucak boyatma o kadar para vercene biraz yeni model ucaklar alsinlar Avustrulya Kitasinda bille 777-300ER gidemiyor benzine yetmiyor bence yeni ucak alsinlar !
Bencede ~ 8 yıl önce
Bencede yeni ucaklar alsinlar
Avusturulya ~ 8 yıl önce
Avusturulya ya gidecek ucak varmi ki
Hayir yok ~ 8 yıl önce
Turk hava yollari Avustralya kitasina hic bir ucak ile gidemiyor 777-300ER gidemiyor A340-300 gidemiyor A330-300 gidemiyor hic birisi gidemiyor ondan acil yeni ucak lazim A380 var B747-8 var alin lutfen!
para ~ 8 yıl önce
bizde para çok dağıtın durun olmazsa borç alın yine dağıtın:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kırık plak ~ 8 yıl önce
Arkadaşlar defalarca yazdık ama hala anlamıyorsunuz.Bu Sponsorluk ve reklam harcamaları "para dağıtma" veya sizin deyiminizle "parayı çarcur etmek" değildir.Bu türlü tanıtımlar ; daha fazla yolcu ve dolu uçak olarak geri döner.Bundan dolayı bu türlü haberi görür görmez büyük bir ekonomi dehası edasıyla aynı kırık plak yorumları tekrarlamanın gereği yok.
gaz ~ 8 yıl önce
herkes elektrikli ısıtıcı alsın rusya ya dava açmışız gaz için putin bizi dondurur:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Amsterdam ~ 8 yıl önce
Burdada da otobus duraklarda THY reklam panolari vardi. cok gurur verici! trende yada otobusde gormedim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android ~ 8 yıl önce
Trene verilen THY ye ait reklamin geliri nasil hesaplanacak ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000