14 Haziran 2011, Salı 13:30:31

THY'DEN İZMİRLİLERE MÜJDELİ HABER

Türk Hava Yolları İzmir'den Frankfurt ve Münih'e direkt uçak seferleri düzenleyecek...
  • farkında değilsiniz galiba,pegasus olmasaydı izair batıyordu.bunu bu alemle ilgilenipte bilmeyen mi var.Ali Sabancı zorla mı aldı sanıyorsunuz izair in bir kısmını..hatta şimdide uçakları 2011 model ng 800 lerle yeniliyor.söyler misiniz bunun neresi kötü?siz bu işten ya anlamıyorsunuz ya da pegasus a kuyruk acınız var.
  • İz air onceleri elitti ama simdi gecmis olsun artik pegasus, baska soze her halde gek yok. O guzelim ucaklar simdi adeta hurdaya donmus durumda. Keske Pegasusa yamanmasaydi.
  • Ben de bir İzmirli olarak IZAİR i destekliyorum,ve tüm uçuşlarımda tercih ediyorum.İzmir li işadamlarının kurduğu örnek bir şirket.Kuruluş safhasında yaşananlar SHGM nin ayıbı.üç ay pırıl pırıl üç A-319a müsade vermiyerek yerde tuttular, halbuki kimlerin nelerine göz yumdular..
  • "sonunda" sen hayatında kaç kere izair le uçtun be kardeşim.sanki işine uçakla gidip geliyorsun.bir izmir li olarak önce izair e bakarım.ki şimdiye kadar da memnun olmadığım bir tek uçuşum olmadı.bir gün 35 dakika gecikmesi vardı,ehh thy ninde 2.30 luk gecikmesinden sonra gayet normaldi.anlayacağın sen yanlısın dostum.hatta sen belkide hiç uçmadın izair le.
  • sonunda izairin kahrından kurtulma zamanı gelmişti
  • izmir-almanya arası sun express yıllardır direk uçuyor zaten. sen istanbul il sınırlarının dışını bilirmiydin thy, kim napsın seni artık izmirde..?
  • arkadaslar cgn veya dus yapsaniz süper olur
  • urfa izmir direk sefer istiyoruz
  • Baslayacagi cok onceden biliniyordu acenteler coktan biletleri kestiler gelis gidisler simdiden zaten dolu. Acenteler cok onceden bilgilendiriliyor. İnternetten bilet alanda zaten kendi goruyor. Ucaklar da dolu bos filan degil
  • seferler basladi bile, herzamanki gibi gec kalindi yine duyurulmakta... Ondan sonra neden bos bu ucaklar derler....
 Seferleri yaza özel fırsat olarak duyuran THY, İzmir'den Frankfurt ve Münih'e direkt uçak seferleri düzenleyeceğini duyurdu.

Konu ile ilgili THY'nin açıklaması şöyle:

Türk Hava Yolları, yaz sezonuna özel tarifesi ile İzmir’den direkt Frankfurt ve Münih’e uçuş düzenleyecek...
 
İzmir’den Frankfurt’a 23 Eylül 2011 tarihinden önce başlayacak seyahatlerde (14 Temmuz-13 Eylül 2011 tarihleri arası hariç)  gidiş-dönüş tüm vergiler dahil 189 Avro’dan, İzmir’den Münih’e 01 Ekim 2011 tarihinden önce başlayacak seyahatlerde (15 Ağustos-15 Eylül 2011 tarihleri arası hariç) gidiş-dönüş  tüm vergiler dahil 179 Avro’dan başlayan indirimli fiyatlarla seyahat edilebilecek.
 
13 Haziran 2011 tarihi itibariyle İzmir-Frankfurt seferleri uçuş saatleri;
 
 
İzmir-Frankfurt
 
Kalkış / Varış
 
Salı, Cuma (23.09.2011’e kadar)
 
04:05     06:20
 
 
 
Frankfurt-İzmir
 
Kalkış / Varış
  
Pazartesi, Perşembe (22.09.2011’e kadar)
 
 23:15     03:20 +1
 
01 Temmuz 2011 tarihi itibariyle başlayacak İzmir- Münih seferleri uçuş saatleri;   
 
 
 
 
İzmir-Münih
 
Kalkış / Varış
 
 
 
Pazartesi, Cumartesi (01.10.2011’e kadar)
 
04:45    06:30
 
 
 
Münih-İzmir
 
Kalkış / Varış
 
 
Cuma, Pazar (30.09.2011’e kadar)
 
22:20      02:00 +1
 
(Tüm saatler yereldir.)
THY'DEN İZMİRLİLERE MÜJDELİ HABER

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

Misafir ~ 13 yıl önce
farkında değilsiniz galiba,pegasus olmasaydı izair batıyordu.bunu bu alemle ilgilenipte bilmeyen mi var.Ali Sabancı zorla mı aldı sanıyorsunuz izair in bir kısmını..hatta şimdide uçakları 2011 model ng 800 lerle yeniliyor.söyler misiniz bunun neresi kötü?siz bu işten ya anlamıyorsunuz ya da pegasus a kuyruk acınız var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
İz air onceleri elitti ama simdi gecmis olsun artik pegasus, baska soze her halde gek yok. O guzelim ucaklar simdi adeta hurdaya donmus durumda. Keske Pegasusa yamanmasaydi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Ben de bir İzmirli olarak IZAİR i destekliyorum,ve tüm uçuşlarımda tercih ediyorum.İzmir li işadamlarının kurduğu örnek bir şirket.Kuruluş safhasında yaşananlar SHGM nin ayıbı.üç ay pırıl pırıl üç A-319a müsade vermiyerek yerde tuttular, halbuki kimlerin nelerine göz yumdular..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
"sonunda" sen hayatında kaç kere izair le uçtun be kardeşim.sanki işine uçakla gidip geliyorsun.bir izmir li olarak önce izair e bakarım.ki şimdiye kadar da memnun olmadığım bir tek uçuşum olmadı.bir gün 35 dakika gecikmesi vardı,ehh thy ninde 2.30 luk gecikmesinden sonra gayet normaldi.anlayacağın sen yanlısın dostum.hatta sen belkide hiç uçmadın izair le.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
sonunda izairin kahrından kurtulma zamanı gelmişti

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
izmir-almanya arası sun express yıllardır direk uçuyor zaten. sen istanbul il sınırlarının dışını bilirmiydin thy, kim napsın seni artık izmirde..?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
arkadaslar cgn veya dus yapsaniz süper olur

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
urfa izmir direk sefer istiyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Baslayacagi cok onceden biliniyordu acenteler coktan biletleri kestiler gelis gidisler simdiden zaten dolu. Acenteler cok onceden bilgilendiriliyor. İnternetten bilet alanda zaten kendi goruyor. Ucaklar da dolu bos filan degil

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
seferler basladi bile, herzamanki gibi gec kalindi yine duyurulmakta... Ondan sonra neden bos bu ucaklar derler....

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000