06 Haziran 2013, Perşembe 14:30:38

THY'DEN 'İYİ NİYET' İMZASI

Türk Hava Yolları Leipzig’de düzenlenecek fuarların öncelikli havayolu olacak.
  • FC ve ZT o yerleri haketmediler, cemaat sağolsun...
  • bademlere bak cay demle!!!
  • Hah bu boyle tam oldu iste. Temel Hoca global de TK yi temsil ediyor, hamdi hep televizyonda diyor herkes e disari ciksa bizi orda temsil etse daha mi iyi?

Havacılık sektörünün yükselen yıldızı Türk Hava Yolları, Leipzig Fuarı ve Orta Almanya Havalimanı Holding ile ortak niyet mektubu imzaladılar. İmzalanan niyet mektubu ile Türk Hava Yolları  Leipzig’de bulunan fuarların öncelikli havayolu olacak.

Türk Hava Yolları Genel Müdürlük VIP salonunda imzalanan ortak iyi niyet mektubu imza törenine Türk Hava Yolları  Genel Müdürü Doç. Dr. Temel Kotil, Leipzig Fuar Yöneticisi Martin Buhl-Wagner, Leipzig/Halle havalimanı CEO´ su Markus Kopp katıldı

Üç ortağın stratejik işbirliği, gelecekte Leipzig kentinin ticaret merkezi olarak teşvikini ve buna yönelik ek önlemler içereceği belirtildi.

Türk Hava Yolları Genel  Müdürü  Doç. Dr. Temel Kotil bu iş birliği anlaşmasından son derece memnun olduğunu, İstanbul-Leipzig hattı hem iki ülke arasındaki dostluğu derinleştirecek hem de Leipzig’i uluslararası fuar ve buluşma noktası ile gücüne güç katacaktır. İhracatçı ve fuar misafirlerimiz için Leipzig-İstanbul hattı çok önemlidir. Çünkü istanbul’da 100 ülkeye ve 230 noktaya uçmanın mümkün olduğunu belirten Kotil,  "Türk Hava Yolları olarak, bizimle performansa olan tutkumuzu paylaşan saygın ortaklarla işbirliginin turizm ve ticaretin gelişmesinde büyük faydaları olacaktır. Yeni bir destinasyonumuz olan Leipzig büyük imkanlar sunmaktadır. Leipzig içerisinde büyük bir potansiyel barındırıyor. Orta Almanya Havalimani Holding (“Mitteldeutsche Airport Holding”) ve Leipzig fuarı ile olan işbirliğimiz ile de bu potansiyelden daha fazla yararlanmamıza vesile olacaktır.”

Orta Almanya Havalimani Holding CEO´su Markus Kopp ise, memnuniyetini söyle ifade etti: “İstanbul-Leipzig/Halle bağlantısı bir yıla aşkın süre içerisinde bir başarı öyküsü yazmış bulunmaktadır. Türk Hava Yolları ve Leipzig Fuarı ile olan ortaklığımız tüm bölgenin yararınadır. Bir havalimanı olarak uluslararası iletişim bizim günlük kazanç kaynağımızdır. Özellikle tüm dünyadan katılan fuar ve kongre misafirlerimizin havalimanımıza ulaşımlarını daha konforlu bir şekilde geçmesini sağlayabilmek için bu ortaklıgın gerçekleşmesinden çok sevinçliyim."

Leipzig fuarı yönetim kurulu sözcüsü Martin Buhl-Wagner ise şunlari ekliyor: “Uluslararası fuar ve etkinlik yeri olan Leipzig´in çekiciliğini güçlendirmek için Leipzig-Halle Havalimani ve Türk Hava Yolları bizim için mükemmel ortaklardır. Fuar katılımcıları ve ziyaretçileri için Leipzig´ten uluslararası HUB olan İstanbula direk bağlantının olması çok önemli, çünkü oradan yüzden fazla ülkeye bağlantı   imkanlari mevcuttur. Saksonya Eyaletindeki çoğu Şirketin ilgi odağı  ise Doğu Avrupa ve Asya bölgesi olmaktadır " şeklinde konuştu.

THY'DEN 'İYİ NİYET' İMZASI

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

hak etmeyenler ~ 11 yıl önce
FC ve ZT o yerleri haketmediler, cemaat sağolsun...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bademlerrr ~ 11 yıl önce
bademlere bak cay demle!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bademm ~ 11 yıl önce
senin o badem dedigin icraat yapiyor.. firca biyiklilara bak bir de.. neden boyle abuk subuk yorumlar yapiyosunuz anlamiyorum
yağcı yalaka ~ 11 yıl önce
hangi icraatları yapmışlar bi anlatsana!!! ağrına gidiyorsa cevap yazma o zaman!!!
yandaş ~ 11 yıl önce
kurban ol sen o bademlere :)
TK tanitimi ~ 11 yıl önce
Hah bu boyle tam oldu iste. Temel Hoca global de TK yi temsil ediyor, hamdi hep televizyonda diyor herkes e disari ciksa bizi orda temsil etse daha mi iyi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000