08 Mart 2018, Perşembe 16:52:45

THY'den ITB Berlin'de kadın ziyaretçilere sürpriz

Türk Hava Yolları, ITB Berlin Fuarı ikinci gününde kadın ziyaretçilerini bir sürprizle karşıladı.
  • Turkish Docoda Üç aydır 2018 yılı zamlarımızı, geçen yılın zam farkını ve ikramiyelerimizi alamıyoruz. Hiç bir haklı gerekçeye dayanmayan ve sadece müdürler değil tüm uzman , uzman yardımcısı, uçan ahçılar dahil 1000 kişiye yakın insanı mağdur eden ve etmeye devam eden bu konuda yönetim kurulunda ne yapmak istiyorsanız bir an önce yapın. Bu insanların mağduriyeti en üst düzeye ulaşmıştır. Bugün açıkladığınız karlar hayırlı olsun. Bizler çocuklarımızın okul taksitlerini, acil borçlarımızı ödeyemedik. Bankalardan kredi çekmek zorunda kaldık. Geç gelen adalet adalet değildir. Hemen bu hafta ödeme talimatı verin lütfen. Daha fazla insanları mağdur etmeyin. Bize verilen bilgiye göre Doco bu zamları onaylamış, sizin onayınız bekleniyormuş. Eğer gelecekte bu insanların size güvenmesini istiyorsanız onları daha fazla mağdur etmeyin. Hayırlı Günler herkeze
  • Bütün kadın düşmanı cemaatçileri şirkete doldurup, uçağın ön galeyinde namaz şovu yapılmasına izin vereceksin, kadınlar da çok aptal ya bu numarayı yutacak, tilkiliğinize kanacaklar öyle mi? Bu gidişle ancak ayak takımına yutturmaca yaparsınız.
  • Kadin diye beleş bilet. Bana da full flight simulator hediye edin.
  • Türkiye'deki ler Neee? ? 20 kişide yabancı

Türk Hava Yolları, ITB Berlin Fuarı ikinci gününde kadın ziyaretçilerini bir sürprizle karşıladı.

Dünyanın en büyük havacılık fuarı ITB Berlin'deki Türkiye salonunda ilgi çekici  standlardan birine sahip olan Türk Hava Yolları, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü kapsamında kadın ziyaretçilerine özel bir sürpriz hazırladı. 

Türk Hava Yolları'nın standını ziyaret eden kadınlar arasında yapılacak çekilişle 20 talihliye diledikleri noktaya gidiş dönüş bilet hediye edilecek.

Türk Hava Yolları tarafından düzenlenen etkinliğe özellikle yabancı ziyaretçilerin büyük ilgi gösterdiği öğrenildi.

Yapılan çekilişte Türk ve Alman kadınlardan oluşan talihliler ödüllerini teslim aldı.

AirportHaber / BERLİN 








THY'den ITB Berlin'de kadın ziyaretçilere sürpriz

Yorumlar

Sn İlker Aycı ~ 6 yıl önce
Turkish Docoda Üç aydır 2018 yılı zamlarımızı, geçen yılın zam farkını ve ikramiyelerimizi alamıyoruz. Hiç bir haklı gerekçeye dayanmayan ve sadece müdürler değil tüm uzman , uzman yardımcısı, uçan ahçılar dahil 1000 kişiye yakın insanı mağdur eden ve etmeye devam eden bu konuda yönetim kurulunda ne yapmak istiyorsanız bir an önce yapın. Bu insanların mağduriyeti en üst düzeye ulaşmıştır. Bugün açıkladığınız karlar hayırlı olsun. Bizler çocuklarımızın okul taksitlerini, acil borçlarımızı ödeyemedik. Bankalardan kredi çekmek zorunda kaldık. Geç gelen adalet adalet değildir. Hemen bu hafta ödeme talimatı verin lütfen. Daha fazla insanları mağdur etmeyin. Bize verilen bilgiye göre Doco bu zamları onaylamış, sizin onayınız bekleniyormuş. Eğer gelecekte bu insanların size güvenmesini istiyorsanız onları daha fazla mağdur etmeyin. Hayırlı Günler herkeze

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cemaat ~ 6 yıl önce
Bütün kadın düşmanı cemaatçileri şirkete doldurup, uçağın ön galeyinde namaz şovu yapılmasına izin vereceksin, kadınlar da çok aptal ya bu numarayı yutacak, tilkiliğinize kanacaklar öyle mi? Bu gidişle ancak ayak takımına yutturmaca yaparsınız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Och ne güzel ~ 6 yıl önce
Kadin diye beleş bilet. Bana da full flight simulator hediye edin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Happy women's day ~ 6 yıl önce
Türkiye'deki ler Neee? ? 20 kişide yabancı

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000