11 Şubat 2015, Çarşamba 22:48:44

THY'DEN "IŞİD" AÇIKLAMASI

Türk Hava yolları (THY), Yemen seferlerini artırmasına ilişkin kararının ardından ortaya atılan iddiaları yalanladı. THY, Suriye ve Irak'taki IŞİD militanlarının Yemen'e taşınması için böyle bir adım atıldığına dair iddiaların gerçek dışı olduğunu belirtti
  • Bugün babanla seni tartışıyorduk, babana seni sordum nasıl oldu diye. Annen hemen lafa girdi. Sahi annen her lafa girer mi böyle? Neyse anneni köşeye çektim, sordum da sordum sordumda sordum..... Pek iyi şeyler anlatmadı "Annen".
  • Bunlarin zihniyeti Süleyman şah turbesini bombalayacakti. ISID degil direk pkk tasir bunlar
  • Ilginc bir karar. Yemen gibi terörist dolu bir ülke ye ucuslarini cogaltmak neyin sebebi acaba. Oradan Türkiye ye kim geliyor Türkiye den kim gidiyor. Dünyan'nin en fakir ve en karisik ülkesi. Teröristlerin türedigi yer. Ekonomi si yerlerde; devlet yapisi olmayan ve halki cook fakir bir ülke.
  • Kul hakkı yiyen thy yöneticilerinden herşey beklenir...
  • İşid' destek veren tüm bürokratlar bir gün Lahey'de yargılanacaktır. Makamı ne olursa olsun.
  • Babana senide nasıl hatayla yaptığını sor bi de
  • biz öyle bişi işidmedik
  • Ahl isidli dolu babam getirdi onlari zaten demi

Türk Hava yolları (THY), Yemen seferlerini artırmasına ilişkin kararının ardından ortaya atılan iddiaları yalanladı. THY, Suriye ve Irak'taki IŞİD militanlarının Yemen'e taşınması için böyle bir adım atıldığına dair iddiaların gerçek dışı olduğunu belirtti. Yemen basınında çıkan bu haberler, Türkiye'nin Sana Büyükelçisi Fazlı Çorman tarafından da "propaganda medyasının ürünü" olarak nitelendi.

Suriye ve Irak'taki IŞİD militanlarının Yemen'deki İran destekli Şii milislere karşı savaşmaları için THY tarafından bu ülkeye taşınacağının öne sürüldüğü haberlere çifte yalanlama geldi.

"YOLCULAR GÜVENLİK KONTROLÜNDEN GEÇEREK UÇAĞA BİNİYOR"
Haftada altı kez yapılan İstanbul-Sana-Aden-İstanbul üç ayaklı seferlerin sayısını 30 Mart'ta yediye çıkaracak olan THY'den yapılan yazılı açıklamada; "Uluslararası alanda güçlü havayolu şirketleriyle rekabet eden ve her geçen gün başarılarına yenilerini ekleyen Türk Hava Yolları transit ve Türkiye’den giden yolcuların beklentilerine yanıt verecek şekilde uçuş ağını genişletmektedir. Bugün dünyanın en çok ülkesine uçan havayolu şirketi haline gelmiştir.

Tüm dünyada havacılık sektörü küçülürken ya da yüzde 1-2 oranında büyürken Türk Hava Yolları ortalama her yıl yüzde 15 oranında büyümektedir.

Türk Hava Yolları ile seyahat eden yolcularımız güvenlik kurallarına uygun şekilde uluslararası havalimanı prosedürlerinden (x ray cihazları) geçerek  polis tarafından yapılan kontrollerin ardından vize ve pasaport kontrol noktalarından geçerek uçağa binmektedirler.

Bu açıdan bakıldığında Türk Hava Yolları’nın sözü edilen konu hakkında doğrudan bir ilgisinin bulunmayacağı açıktır."

"ABARTARAK SUİSTİMAL EDİYORLAR"
Yemen basınındaki iddialar, Türkiye'nin Sana Büyükelçisi Çorman tarafından da yalanlandı.

Çorman, yaptığı açıklamada, "THY'nin kararı haftada altı gün olan İstanbul-Sana-Aden üç ayaklı seferlerini yedi güne çıkarmaktan ibarettir. Bu kararı abartarak suistimal eden çevreler var. Bu haberler, kaynağı belirsiz propaganda medyasından çıkıyor" ifadesini kullandı. (Hürriyet)

THY'DEN "IŞİD" AÇIKLAMASI

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Bugün babanla seni tartışıyorduk, babana seni sordum nasıl oldu diye. Annen hemen lafa girdi. Sahi annen her lafa girer mi böyle? Neyse anneni köşeye çektim, sordum da sordum sordumda sordum..... Pek iyi şeyler anlatmadı "Annen".

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Bunlarin zihniyeti Süleyman şah turbesini bombalayacakti. ISID degil direk pkk tasir bunlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cologne ~ 9 yıl önce
Ilginc bir karar. Yemen gibi terörist dolu bir ülke ye ucuslarini cogaltmak neyin sebebi acaba. Oradan Türkiye ye kim geliyor Türkiye den kim gidiyor. Dünyan'nin en fakir ve en karisik ülkesi. Teröristlerin türedigi yer. Ekonomi si yerlerde; devlet yapisi olmayan ve halki cook fakir bir ülke.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Doğru yorum ~ 9 yıl önce
Gerçekten haklısınız. Çok şüpheli.
Bir Çalışan ~ 9 yıl önce
THY Yemen'e ve Yemen'den türk değil yurtdışındaki yemenlileri taşıyor. Sığ düşünmeyin, geniş düşünün beyler. Eğer AHL dış hatlar transit noktasını görmüş iseniz, yolcuların kaç tanesinin Türkiye'ye girdiğini ve kaçının da transit olarak İstanbul'dan diğer noktalara uçtğunu tahmin edebilirsiniz.
Herşey ~ 9 yıl önce
Kul hakkı yiyen thy yöneticilerinden herşey beklenir...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kamyoncu ~ 9 yıl önce
İşid' destek veren tüm bürokratlar bir gün Lahey'de yargılanacaktır. Makamı ne olursa olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Babana senide nasıl hatayla yaptığını sor bi de

Yanıtla

Kalan karakter 1000
lütfen ~ 9 yıl önce
seviyeyi düşürmeyin baba ana ne demek oluyor adamın yazdığı şeye cevap verin yeter niyetiniz her ne ise
kulak ~ 9 yıl önce
biz öyle bişi işidmedik

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Ahl isidli dolu babam getirdi onlari zaten demi

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000