16 Mayıs 2012, Çarşamba 09:28:02

THY'DEN İŞBİRLİĞİ ANLAŞMASI

Türk Hava Yolları ve ABD'li, JetBlue Airways uçuş alanında işbirliği kararı aldı...
  • once united la anlasmayi bir oturtsaydiniz, hala AA ile baglantili hatlar cikiyor...
  • KENDI OZ PERSONELI HARIC MASALLAH HER KESIMLE ISBIRLIGI ICINDE

JetBlue Airways ve Türk Hava yolları tarafından yapılan açıklamada şirketlerin uçuş hatları konusunda New York'un John F. Kennedy uluslararası Havalimanı ve Washington'daki Dulles uluslararası Havalimanlarında işbirliğine gitme kararı aldığı ifade edildi.

Borsa Gündem'de yer alan habere göre; Bu ortaklık sayesinde müşterilerin her iki havaalanından yapacağı transferlerin Türk Hava Yolları ve JetBlue tarafından yürütülen operasyonlarla gerçekleşmesi imkanı doğduğu ifade edldi. 

Jetblue bu anlaşma gereğince ABD içinde Boston, Massachusetts; Buffalo/Niagara Falls, New York; Charlotte and Raleigh, Kuzey Karolina; Fort Lauderdale ve Orlando, Florida; Pittsburgh, Pennsylvania; ve San Juan, Puerto Rico gibi şehirler arasında ulaşım imkanı sağlayacak.

Jetblue tarafından yapılan açıklamada Türk Hava Yolları'nın son dönemde gerçekleştirdiği güçlü büyüme övüldü ve dünyanın en büyük hava taşımacılığı şirketlerinden birisi haline gelen THY ile gidilen ortaklığın kendileri açısından memnuniyet verici bir gelişme olduğu ifade edilerek, jetblue müşterilerinin artık tek bir biletle dünyanın her yerine gidebileceği ifade edildi.

THY'DEN İŞBİRLİĞİ ANLAŞMASI

Yorumlar

Dr.Onur ~ 12 yıl önce
once united la anlasmayi bir oturtsaydiniz, hala AA ile baglantili hatlar cikiyor...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
FSKRM ~ 12 yıl önce
KENDI OZ PERSONELI HARIC MASALLAH HER KESIMLE ISBIRLIGI ICINDE

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000