09 Aralık 2013, Pazartesi 23:11:50

THY'DEN 'İPTAL VE TEHİR' AÇIKLAMASI

Türk Hava Yolları Basın Müşaviri Ali Genç, Meteorolojiden yapılan uyarı sonrası uçuşu olan yolcuların iptal ve tehirlerden etkilenmemesi adına açıklamalarda bulundu.
  • Pegasus ucuyor ama ;)
  • Meteoroloji Havacılık için CANDIR CAN
  • cuma gunu uçaklar kalkmayacak haberinde meteorolojıde neymiş iphone uygulaması denmesi işte alın sıze sıradan bır kanıt meteorolojı neymiş öğrenin işte burdan o gülenlere bende burdan katılarak gülüyorum yok metar taf speci trend gamet sıgmet seviye uçuşları olmadanda olurmuş çok bekleyın olur olur olur şiddetli kar yağışlarında fırtınalarda otobuste yola cıkıyor ama boluda sağa cekıp sabahlıyor help help havacılıkta sağa cekme gibi bır durumda yok sağa çekipte konaklıyalım meteorolojı bır bılımdır ....gereksiz eleştiriler gizli hayranlıktır okadar
  • İhbarı hangi İPhone uygulaması vermiş acaba ? :)))

Meteorolojiden bugün yapılan açıklamada Türkiye yarın Balkanlar üzerinden gelecek yeni bir soğuk ve yağışlı havanın etkisine girecek. Soğuk hava dalgası ile birlikte Marmara'da sıcaklık aniden düşecek. 

Meteorolojiden yapılan uyarının ardından Türk Hava Yolları (THY) Basın Müşaviri Ali Genç, mikro blog sitesi Twitter üzerinden uçuşu olan yolcuları olası iptal ve rötarlar için uyardı.

ALİ GENÇ'TEN YOLCULARA UYARI

İstanbul'da beklenen kar yağışının Türk Hava Yolları uçuşlarını aksatma olasılığına karşın gerekli tedbirler alınmaktadır. Yolcularımızın olası iptal ve tehirlerden etkilenmemesi için seyahatleri öncesinde uçuşlarıyla ilgili son durumu http://www.thy.com  adresinden veya çağrı merkezimizden öğrenmelerini rica ederiz. Yapılacak duyurular için sosyal medya hesaplarımızın da takip edilmesi önem arz etmektedir.

THY'DEN 'İPTAL VE TEHİR' AÇIKLAMASI

Yorumlar

Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Pegasus ucuyor ama ;)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
can ~ 10 yıl önce
Meteoroloji Havacılık için CANDIR CAN

Yanıtla

Kalan karakter 1000
meteor ~ 10 yıl önce
cuma gunu uçaklar kalkmayacak haberinde meteorolojıde neymiş iphone uygulaması denmesi işte alın sıze sıradan bır kanıt meteorolojı neymiş öğrenin işte burdan o gülenlere bende burdan katılarak gülüyorum yok metar taf speci trend gamet sıgmet seviye uçuşları olmadanda olurmuş çok bekleyın olur olur olur şiddetli kar yağışlarında fırtınalarda otobuste yola cıkıyor ama boluda sağa cekıp sabahlıyor help help havacılıkta sağa cekme gibi bır durumda yok sağa çekipte konaklıyalım meteorolojı bır bılımdır ....gereksiz eleştiriler gizli hayranlıktır okadar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
LTXX METEOR ~ 10 yıl önce
İhbarı hangi İPhone uygulaması vermiş acaba ? :)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000