22 Nisan 2012, Pazar 15:15:40

THY'DEN İPTAL VE RÖTAR AÇIKLAMASI

Son dönemde Lodos nedeniyle sıkıntılı günler geçiren İstanbul Atatürk Havalimanı'nda rötarlı ve iptal olan seferler yolcuları olumsuz etkiliyor. Türk Hava Yolları yarın yapacağı bazı seferlerin iptal bazılarınında rötarlı olacağını duyurdu.
  • dün gece sayın ceo topçu nun konuşmasını dinledim halen thy nin 16 bin çalışanı olduğunu söyledi ben de diğerleri gibi haksız ve hukusuz bir şekilde işten attıklarınızdan birisiyim demek ki attığınız her personelin yerine birini aldınız vebal altındasınız günah altındasınız hesap veremeyeceksiniz nihai adalette suratlarınıza tükürülecektir sahtekar dinciler sizi
  • Bu çakallar TK yı yiyebildikleri kadar yiyip sonra da batırıp satıcaklar, görürsünüz.
  • o da kim ya, ankaradan çaycı mı gelmiş sanırım ironi yapıtınız ama ismini yaz da bilelim kimmiş bu çaycı; çaycı şef, güzel yani de diğerleri de çok farklı değildir, istihdam fazlası yer işletmeciler, tanırım.
  • YAHYA KEMAL E SORMUŞLAR ANKARININ EN ÇOK NEYİNİ SEVİYORSUNUZ DİYE ODA DEMİŞKİ İSTANBULA DÖNÜŞ YOLUNU...ANKARADAN GELEN AĞIR TORPİLLİ ABİLER YAHYA KEMALIN BU GÜZEL SÖZLERİNİN TAM TERSİNİ KABUL EDİP TASI TARAĞI TOPLAYIP MEMLEKETLERİNE DÖNSÜNLER ARTIK.YANLARINDA GETİRİP MÜDÜR YAPTIKLARI İNSANLAR DIŞINDA HİÇ BİR ŞEYE FAYDALARI OLMADI BU ABİLERİN...BİR TEK KENDİ TAYFALARI İÇİN ÇALIŞTILAR. HELEDE BİR DE İÇERİDE BIRAKILANLAR VARKİ ONLAR EVLERE ŞENLİK...MANAVDA ÇIRAK OLAMAYACAK ADAMLARI YÖNETİCİ YAPIP İÇERİDE BIRAKTILAR PES YANİ BU KADAR OLUR...YAZIKTIR GÜNAHTIR BU ŞİRKETE...NE KADAR SAĞLAM , TECRÜBELİ ADAM VARSA HEPSİNİ HARCADILAR BOŞ YERE...ŞİMDİ BUNLARIN ACISINI THY MÜŞTERİLERİ ÇEKİYOR.
  • Yapamıyacaklar seferleri iptal ediyorlardır eee Ankaralılar da işimi öğrensin apronumu hazır bitti bu meydan her yıl yenilik ister yapmazsan 2.yıl boğulur kalırsın Şutun yapılmasınd a emeği geçenler hakkını helal etmiyor Araç park yeriniz bile yok olacaktı şükredin size tepside sundular gözünüze dursun.Uçak park yeriniz kaldımı o da yeterli değildir sonuçta aynı yerde sayıp duruyorsunuz ya yapılan lar nasıl yapıldı size teslim edildi yapılmasaydı ne olurdu bi düşünün ama siz herşeye bir kılıf bulurdunuz.Ankara kılıfcıları hadi yeter artık kalmadı yer işletme falan. Yeter verdiğiniz zarar.TGS yi de mahvediyorsunuz.
  • Rötar sebepleri şiddetli esen rüzgar değildir. Aynı saat dilimlerinde farklı firmalar aynı varış noktasına uçabiliyorken Thy 4-5-6 hatta 8-9 saat rötarlar veriyor. Bunun sebebi Thy uçuş planlamasının değişmesidir. Uçuşların çoğunu geceye kaydırdıkları için planlamayı tam olarak yapamadılar..
  • Lodos yüzünden etkili olan rötarlara birşey diyemem ancak rötar bahanesi ile Atatürk'ten özellikle 23.00 - 24.00 arasında kalkması gereknen Sivas, Konya, Amasya, Hatay vb seferlerin ( bu uçuşların ertesi sabah dönüşleri 05.00 - 06.30 arsıdır) lodos bahanesi ile hergün tehir yaptırılması ne kadar ilginç bir durum. Hatay uçuşu ertesi sabah 05.15 ve kalkış bu saate göre rötar yaptırılıyor, Sivas ertesi sabah 06.30 ve rötar bu saate göre ayarlanıyor. Nasıl bir lodos !!! THY 'nin uçuş saatlerini ayarlaması için çok güzel bir rüzgar...
  • EVET ARKADAŞLAR BUZAMAN BEDDUA ZAMANI DEGİL HEBBERABER GÜÇLÜ OLMA ZAMANIDIR . AZKALDI .SAYILI GÜN GECER ...HEPSINI SAYIN GEN ELMÜDÜRÜMÜZ BİLİYO CÖZÜÇEK SORUNLAR BELLİ ÇÖZÜLECEK İNŞALLAH EVET APRON SIKINTILI YER AMA LODOS LU OLDUGUNDAN PERSONEL AYARLAMADA SIKINTIMIZ VAR SABR EDİN UCAKALTI ARK APRON KORDINASYON ŞEFLERİNİZ YANINIZDA BİZDE ANLATIYORUZ MÜD LERE SIKINTILARI AZ KALDI CÖZÜLECEK ŞİİR GİBİ
  • Beni güldürdün Allah'ta seni güldürsün. elkonteşın...Haberden koptum , yorum yapamaz oldum. ayakkonteşın'ıda vardır bunun..zuhahaha
  • yazada mutemelen havalar çok sıcak oldu uçakları soğutamıyoruz elkonteşın yetişmediğinden dhm larındaki körük soğutucuları yetişmediğinden yolcuyu uçağa alamadık uçaklarımız aşırı sıcaktan rotar yapacaktır diye 2 ay sonra haberleri görür gibiyim sikinti yok yola devam.
Bu sene oldukça şiddetli esen rüzgar Atatürk Havalimanı'nı kullanan yolcuların korkulu rüyası oldu. Her an yaşabilen rötar ve iptallere karşı Türk Hava Yolları, yolcularını sitesinden yaptığı duyurularla uyardı.

Türk Hava Yolları (THY) 23 Nisan tarihli seferleri ile ilgili bugün yaptığı duyuruda 3'ü İstanbul olmak üzere Ankara, İzmir ve Trabzon'dan yapacağı 6 seferin kötü hava koşulları nedeniyle iptal edildiğini, İstanbul'daki Lodos nedeniyle de 32 seferinin tehirli olacağını duyurdu. 

Türk Hava Yolları'nın rötarlı yapacağı uçuşlar;


Türk Hava Yolları'nın iptal olan seferleri;

THY'DEN İPTAL VE RÖTAR AÇIKLAMASI

Yorumlar Tüm Yorumlar (30)

Misafir ~ 12 yıl önce
dün gece sayın ceo topçu nun konuşmasını dinledim halen thy nin 16 bin çalışanı olduğunu söyledi ben de diğerleri gibi haksız ve hukusuz bir şekilde işten attıklarınızdan birisiyim demek ki attığınız her personelin yerine birini aldınız vebal altındasınız günah altındasınız hesap veremeyeceksiniz nihai adalette suratlarınıza tükürülecektir sahtekar dinciler sizi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Bu çakallar TK yı yiyebildikleri kadar yiyip sonra da batırıp satıcaklar, görürsünüz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
o da kim ya, ankaradan çaycı mı gelmiş sanırım ironi yapıtınız ama ismini yaz da bilelim kimmiş bu çaycı; çaycı şef, güzel yani de diğerleri de çok farklı değildir, istihdam fazlası yer işletmeciler, tanırım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
YAHYA KEMAL E SORMUŞLAR ANKARININ EN ÇOK NEYİNİ SEVİYORSUNUZ DİYE ODA DEMİŞKİ İSTANBULA DÖNÜŞ YOLUNU...ANKARADAN GELEN AĞIR TORPİLLİ ABİLER YAHYA KEMALIN BU GÜZEL SÖZLERİNİN TAM TERSİNİ KABUL EDİP TASI TARAĞI TOPLAYIP MEMLEKETLERİNE DÖNSÜNLER ARTIK.YANLARINDA GETİRİP MÜDÜR YAPTIKLARI İNSANLAR DIŞINDA HİÇ BİR ŞEYE FAYDALARI OLMADI BU ABİLERİN...BİR TEK KENDİ TAYFALARI İÇİN ÇALIŞTILAR. HELEDE BİR DE İÇERİDE BIRAKILANLAR VARKİ ONLAR EVLERE ŞENLİK...MANAVDA ÇIRAK OLAMAYACAK ADAMLARI YÖNETİCİ YAPIP İÇERİDE BIRAKTILAR PES YANİ BU KADAR OLUR...YAZIKTIR GÜNAHTIR BU ŞİRKETE...NE KADAR SAĞLAM , TECRÜBELİ ADAM VARSA HEPSİNİ HARCADILAR BOŞ YERE...ŞİMDİ BUNLARIN ACISINI THY MÜŞTERİLERİ ÇEKİYOR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Yapamıyacaklar seferleri iptal ediyorlardır eee Ankaralılar da işimi öğrensin apronumu hazır bitti bu meydan her yıl yenilik ister yapmazsan 2.yıl boğulur kalırsın Şutun yapılmasınd a emeği geçenler hakkını helal etmiyor Araç park yeriniz bile yok olacaktı şükredin size tepside sundular gözünüze dursun.Uçak park yeriniz kaldımı o da yeterli değildir sonuçta aynı yerde sayıp duruyorsunuz ya yapılan lar nasıl yapıldı size teslim edildi yapılmasaydı ne olurdu bi düşünün ama siz herşeye bir kılıf bulurdunuz.Ankara kılıfcıları hadi yeter artık kalmadı yer işletme falan. Yeter verdiğiniz zarar.TGS yi de mahvediyorsunuz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Rötar sebepleri şiddetli esen rüzgar değildir. Aynı saat dilimlerinde farklı firmalar aynı varış noktasına uçabiliyorken Thy 4-5-6 hatta 8-9 saat rötarlar veriyor. Bunun sebebi Thy uçuş planlamasının değişmesidir. Uçuşların çoğunu geceye kaydırdıkları için planlamayı tam olarak yapamadılar..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Lodos yüzünden etkili olan rötarlara birşey diyemem ancak rötar bahanesi ile Atatürk'ten özellikle 23.00 - 24.00 arasında kalkması gereknen Sivas, Konya, Amasya, Hatay vb seferlerin ( bu uçuşların ertesi sabah dönüşleri 05.00 - 06.30 arsıdır) lodos bahanesi ile hergün tehir yaptırılması ne kadar ilginç bir durum. Hatay uçuşu ertesi sabah 05.15 ve kalkış bu saate göre rötar yaptırılıyor, Sivas ertesi sabah 06.30 ve rötar bu saate göre ayarlanıyor. Nasıl bir lodos !!! THY 'nin uçuş saatlerini ayarlaması için çok güzel bir rüzgar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
EVET ARKADAŞLAR BUZAMAN BEDDUA ZAMANI DEGİL HEBBERABER GÜÇLÜ OLMA ZAMANIDIR . AZKALDI .SAYILI GÜN GECER ...HEPSINI SAYIN GEN ELMÜDÜRÜMÜZ BİLİYO CÖZÜÇEK SORUNLAR BELLİ ÇÖZÜLECEK İNŞALLAH EVET APRON SIKINTILI YER AMA LODOS LU OLDUGUNDAN PERSONEL AYARLAMADA SIKINTIMIZ VAR SABR EDİN UCAKALTI ARK APRON KORDINASYON ŞEFLERİNİZ YANINIZDA BİZDE ANLATIYORUZ MÜD LERE SIKINTILARI AZ KALDI CÖZÜLECEK ŞİİR GİBİ

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Beni güldürdün Allah'ta seni güldürsün. elkonteşın...Haberden koptum , yorum yapamaz oldum. ayakkonteşın'ıda vardır bunun..zuhahaha

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
yazada mutemelen havalar çok sıcak oldu uçakları soğutamıyoruz elkonteşın yetişmediğinden dhm larındaki körük soğutucuları yetişmediğinden yolcuyu uçağa alamadık uçaklarımız aşırı sıcaktan rotar yapacaktır diye 2 ay sonra haberleri görür gibiyim sikinti yok yola devam.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000