10 Haziran 2013, Pazartesi 09:52:05

THY'DEN İPTAL AÇIKLAMASI

Türk Hava Yolları, Fransa'da sivil havacılık çalışanlarının 11-13 Haziran tarihleri arasında yapacağı grev nedeniyle bazı seferlerini iptal ettiğini duyurdu...
  • aviatör sen geçen gün thy yönetimene yalvarmıyormuydun maaş artışı artı prim diye? daha çook eğilmen lazım be kuzum, zil tak oyna sen daha da güçleniyor hamdi verecek elinize hakkınızı, bekle sen.
  • Haber yapılırken sanki THY Grevi nedeniyle iptal oluşmuş gibi anlaşılsın diye grev yeri başlıkta söylenmemiş. Bazı sazanlar da buna atlamışlar.
  • fransada grev kırıcı personel yokmu.thy'de çok thy ykb'nı buradan personel göndersin fransadaki grevi kırsın.ne olacakki demokrasinin beşiği fransa türkiye demokrasisinden ilerdemi pehhh.hamdi topçu bu işede bi el atsın airbus alıp destek vermeyle olmuyo bu işler.fransada'da grev kırıcılığı yapması gerek.tabi gerçek demokratsa.
  • haberi dikkatlice okumadınız herhalde.Seferlerin iptalinin nedeni "fransada gerçekleşecek olan grevler sebebiyle iptal edilmiştir" diyor bilginize...
  • haberi oku sonra yorum yap, grevin nerede olduğunu öğrenirsin.
  • grev yoktu öyle demişti yönetim kurulu başkanı.. müslüman adam yalan mı söyler?
  • Dün ayağıma çivi battı sebebi grev olabilirmi ? Pu hahahaha uyanın be ne uyudunuz grev yüzünden iptal miptal yok hatta sefer sayısı giderek artıyor.
  • THY kendi grevi nedeniyle iptal ettiklerini de açıklasa.8.Haziran avrupa TK bende dönüşte yaşadığım görüntüleri görse ki görüyordur.Ne diyelim.yazık oluyor.
  • Grev ne olursa olsun yerinde bir karar oldu duyulmayan iptalleride görelim

Fransa'da havacılık çalışanları Avrupa Birliği Komisyonu tarafından hazırlanan ve sivil havacılık sektörünün özelleştirilmesini öngören kararına karşı 11-13 Haziran tarihleri arasında greve gitme kararı aldı.

Türk Hava Yolları da söz konusu grev nedeniyle bazı seferlerini iptal ettiğini duyurdu.

THY'den yapılan açıklamada:

THY'DEN İPTAL AÇIKLAMASI

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

TYLER ~ 11 yıl önce
aviatör sen geçen gün thy yönetimene yalvarmıyormuydun maaş artışı artı prim diye? daha çook eğilmen lazım be kuzum, zil tak oyna sen daha da güçleniyor hamdi verecek elinize hakkınızı, bekle sen.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sazanlar ~ 11 yıl önce
Haber yapılırken sanki THY Grevi nedeniyle iptal oluşmuş gibi anlaşılsın diye grev yeri başlıkta söylenmemiş. Bazı sazanlar da buna atlamışlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
? ~ 11 yıl önce
fransada grev kırıcı personel yokmu.thy'de çok thy ykb'nı buradan personel göndersin fransadaki grevi kırsın.ne olacakki demokrasinin beşiği fransa türkiye demokrasisinden ilerdemi pehhh.hamdi topçu bu işede bi el atsın airbus alıp destek vermeyle olmuyo bu işler.fransada'da grev kırıcılığı yapması gerek.tabi gerçek demokratsa.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bi oku ~ 11 yıl önce
haberi dikkatlice okumadınız herhalde.Seferlerin iptalinin nedeni "fransada gerçekleşecek olan grevler sebebiyle iptal edilmiştir" diyor bilginize...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ercan ~ 11 yıl önce
haberi oku sonra yorum yap, grevin nerede olduğunu öğrenirsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
grev? ~ 11 yıl önce
grev yoktu öyle demişti yönetim kurulu başkanı.. müslüman adam yalan mı söyler?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
:D ~ 11 yıl önce
sizlere cidden acıyorum
ŞOK ~ 11 yıl önce
geçen gün yatan maaşları gördükten sonra hepsi böle oldu şuursuzluk :D
Aviator ~ 11 yıl önce
Dün ayağıma çivi battı sebebi grev olabilirmi ? Pu hahahaha uyanın be ne uyudunuz grev yüzünden iptal miptal yok hatta sefer sayısı giderek artıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
vatandaş ~ 11 yıl önce
THY kendi grevi nedeniyle iptal ettiklerini de açıklasa.8.Haziran avrupa TK bende dönüşte yaşadığım görüntüleri görse ki görüyordur.Ne diyelim.yazık oluyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yagdanlıklara ~ 11 yıl önce
Grev ne olursa olsun yerinde bir karar oldu duyulmayan iptalleride görelim

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000