01 Mayıs 2013, Çarşamba 16:21:06

THY'DEN İPTAL AÇIKLAMASI

Türk Hava Yolları Somali'nin Mogadişu kentine olan seferlerinin iptaliyle ilgili açıklama yaptı...
  • Mogadişu;sadece 3 km uzunluğunda ve 45 metre genişliğinde bir asfalt parçası. Yer seyrüsefer cihazları,pist ışıkları,pist işaretlemeleri,radar,meteoroloji hizmeti hiçbir şey yok. Buraya uçmadan önce meteoroloji bilgisi almadan kalkıyorsunuz.Vardığınızda ne çıkarsa bahtınıza.Şehir üzerinden uçmak yasak.Adamlar aşağıdan ateş ediyorlar.Daha önce vurulan bir uçak apronda yatıyor.Ama pistin bir ucu şehirin içinde.Bu nedenle havaalanını çeviren arazinin kuzeydoğusu İsrail,hemen yanı ABD, diğer tüm araziler Türkler tarafından alınmış. Oradaki Türk güvenlik görevlileri evlerinin çatılarında uçaksavar, yataklarının yanlarında tüfeklerle uyuyorlar.Ülke Müslüman ancak çok fakir.Devlet her gün 1 milyon dolarlık uyuşturucu ticaretine göz yumuyor sırf ülkeye para gelsin diye. Kenya bayraklı uçaklarla ülkeye getirilen uyuşturucu çuvallar içinde çimenlerin üzerinde yatıyor.Görenler hayretlerini gizleyemiyor.Soru şu;hizmet etmek ve para kazanmak iyi ama kendi ülkemizin nelerini riske atıyoruz?
  • Bilsen ne olur bilmesen ne olur, Mogadişu yu. Sonra adamlar yine geçmişe özenip özenip durur, yazarlar böyle. Sanki zamanında çok iyi işler başarmış gibi.
  • Sizin kümeste yokmu ?
  • orasıda neresi dediğin yere zamanında ecdadımızın kucak açtığı,afrikanın enuzun sahiline sahip,zengin petrol kaynakları olan,halkı tamamen müslüman ancak içsavaşlardan belini doğrultamayan,türkiyeyi karşılıksız candan seven somali..dencek okadar çok şey varki.keşke sizlerde oraarın gerek sosyal gereksede jeopolitik anlamda tanıyabilseniz..
  • Mogadişunun neresi olduğunu bilmiyorsunuz ya. Allah iyiliğinizi versin
  • Ogrenmen icin muhalefet yapman gerekiyor sanirim. Somalinin neresi ilhinc acaba
  • Orasi neresiymis? Bu fethullah hoca da ilginc yerlerde okul aciyor.

THY'den yapılan açıklamada:

Değerli yolcularımız,

Mogadişu'da ilan edilen sokağa çıkma yasağı nedeniyle aşağıdaki seferlerimiz iptal edilmiştir. Uçuşunuz ile ilgili detaylı bilgi almak için 444 0 849 no’lu Çağrı Merkezi’mizi arayınız.

01/05/2013 tarihi itibariyle iptal edilen seferler şunlardır:

THY'DEN İPTAL AÇIKLAMASI

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

merhaba ~ 11 yıl önce
Mogadişu;sadece 3 km uzunluğunda ve 45 metre genişliğinde bir asfalt parçası. Yer seyrüsefer cihazları,pist ışıkları,pist işaretlemeleri,radar,meteoroloji hizmeti hiçbir şey yok. Buraya uçmadan önce meteoroloji bilgisi almadan kalkıyorsunuz.Vardığınızda ne çıkarsa bahtınıza.Şehir üzerinden uçmak yasak.Adamlar aşağıdan ateş ediyorlar.Daha önce vurulan bir uçak apronda yatıyor.Ama pistin bir ucu şehirin içinde.Bu nedenle havaalanını çeviren arazinin kuzeydoğusu İsrail,hemen yanı ABD, diğer tüm araziler Türkler tarafından alınmış. Oradaki Türk güvenlik görevlileri evlerinin çatılarında uçaksavar, yataklarının yanlarında tüfeklerle uyuyorlar.Ülke Müslüman ancak çok fakir.Devlet her gün 1 milyon dolarlık uyuşturucu ticaretine göz yumuyor sırf ülkeye para gelsin diye. Kenya bayraklı uçaklarla ülkeye getirilen uyuşturucu çuvallar içinde çimenlerin üzerinde yatıyor.Görenler hayretlerini gizleyemiyor.Soru şu;hizmet etmek ve para kazanmak iyi ama kendi ülkemizin nelerini riske atıyoruz?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yaa ~ 11 yıl önce
Bilsen ne olur bilmesen ne olur, Mogadişu yu. Sonra adamlar yine geçmişe özenip özenip durur, yazarlar böyle. Sanki zamanında çok iyi işler başarmış gibi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
neremi? ~ 11 yıl önce
Sizin kümeste yokmu ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
vatandaş ~ 11 yıl önce
orasıda neresi dediğin yere zamanında ecdadımızın kucak açtığı,afrikanın enuzun sahiline sahip,zengin petrol kaynakları olan,halkı tamamen müslüman ancak içsavaşlardan belini doğrultamayan,türkiyeyi karşılıksız candan seven somali..dencek okadar çok şey varki.keşke sizlerde oraarın gerek sosyal gereksede jeopolitik anlamda tanıyabilseniz..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
??? ~ 11 yıl önce
Şu yoruma X verenlerin hangi kafada olduklarını çok merak ediyorum...
Rumuz'a ~ 11 yıl önce
Mogadişunun neresi olduğunu bilmiyorsunuz ya. Allah iyiliğinizi versin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cahil ~ 11 yıl önce
Ogrenmen icin muhalefet yapman gerekiyor sanirim. Somalinin neresi ilhinc acaba

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rumuz ~ 11 yıl önce
Orasi neresiymis? Bu fethullah hoca da ilginc yerlerde okul aciyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000