15 Ağustos 2018, Çarşamba 16:05:24

THY'den ilk adım; Google'dan reklamını çekti!

Türkiye ile ABD arasında devam eden kriz sonrası başlatılan boykot kararına THY'nin desteği sürüyor.
  • Ama cnn’de reklamlarınız duruyor???
  • Bence thy bu işe girmemeli adamlar yine uçuş yasağı koysa vay halimize.
  • Derhal Facebook, Twitter, Instegram hesaplarınızı da kapatıp; Microsoft tabanlı hiçbir bilgisayarı kullanmayın; Abd uçuşlarımızı da durdurun hatta! Allahım bu akıl tutulması nereye kadar?!!!
  • Aaaah ah. Ulan ne ergen milletiz be. Siyaset çocukça, politika çocukça, ekonomi çocukça. 23 Nisan hariç her gün 23 Nisan. Koltuklarda hep çocuklar
  • 787 siparişlerini iptal edin. Karakterli olun biraz be.
  • Kimi kandırıyorsunuz ki ? Bunlar çok vizyonsuz ve cahilce adımlar. Keşke yapmasaydınız ? Ne oldu şimdi ? Yarın da google sizi arama motorundan çıkartırsa ne yapacaksınız ? Dükkan mı kapanacak ? Bir şey yapmadan önce 5 kere düşünün ve çağdaş olmaya çalışın.
  • Gerizekalılar, Amac burda ben reklam iptal ettim para vermedim amerikaya boykot ettim değil, ince ince mesaj yollamak, ha evet gobekten baglıyız ne yazık ki, ne zaman sizin zihniyetinizdeki süper bireyler asam olur bu ülkede ozaman kopar bağımız inş.
  • Boeing filosunu da yere indirelim mümkünse. Gerçek boykot böyle yapılır.
  • Benim tek diyeceğim. "Trafik polisiyle kavga edilmez." Nereden biliyorsun dersen, yıllar önce öyle bir hata yaparak o dönemdeki en yüksek trafik cezasını yemiş ve tıpış tıpış ödemiştim. Kıssadan hisse .....
  • Bence cok agir oldu bu

Türkiye ile ABD arasında devam eden kriz sonrası başlatılan boykot kararına THY'nin desteği sürüyor.

Son dönemlerde Brunson üzerinden Türkiye'yi hedef alan ve ekonomik br saldırı uygulayan ABD'ye karşı başlatılan boykot kararına THY de destek verme kararı almıştı. "ABDyeReklamVerme" başlığıyla harekete geçilen dev kampanyaya THY de destek verme kararı almış ve ABD'li şirketlere reklam vermeme kararı almıştı.

AirportHaber'in edindiği bilgiye göre; Türk Hava Yolları bu kararına ilişkin ilk adımını attı. ABD'li dünyanın en büyük arama motoru Google'a AdWords ile reklam veren THY, bu reklamlarını bugün itibariyle geri çekti. Google'da THY adıyla (Türk Hava Yolları, Turkish Airlines, THY gibi...)  arama yapıldığında ilk sırada yer alan ücret kaşılığı reklam gösterimi artık görülmüyor. 

Bugün itibariyle Google ile olan reklam anlaşmasını durduran THY, kampanyaya karşı ilk somut adımını da böylece atmış oldu.

GOOGLE ADWORDS NEDİR?

Google Adwords, ABD'li arama motoru Google'ın sunmuş olduğu bir reklamcılık hizmeti olarak biliniyor. Google AdWords ile reklam veren kullanıcıların reklamları, aranan kelimeyle ilişkilendirilerek; Google arama sayfasında arama sonuçlarının en üstünde ve en altında yer alıyor.

THY de Google ile olan anlaşması gereği adı ile arama yapıldığında en üst sayfada reklam veren olarak görülüyordu. Söz konusu görüntü Google'da artık yer almıyor.

©AirportHaber

Adwords ile çalışan şirketin Google'daki arama görüntüsü:




THY'nin karar sonrası Google'daki arama görüntüsü:

THY'den ilk adım; Google'dan reklamını çekti!

Yorumlar Tüm Yorumlar (38)

Rumuz ~ 6 yıl önce
Ama cnn’de reklamlarınız duruyor???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gereksiz ~ 6 yıl önce
Bence thy bu işe girmemeli adamlar yine uçuş yasağı koysa vay halimize.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Martian ~ 6 yıl önce
Derhal Facebook, Twitter, Instegram hesaplarınızı da kapatıp; Microsoft tabanlı hiçbir bilgisayarı kullanmayın; Abd uçuşlarımızı da durdurun hatta! Allahım bu akıl tutulması nereye kadar?!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
... ~ 6 yıl önce
Aaaah ah. Ulan ne ergen milletiz be. Siyaset çocukça, politika çocukça, ekonomi çocukça. 23 Nisan hariç her gün 23 Nisan. Koltuklarda hep çocuklar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sıkıyorsa ~ 6 yıl önce
787 siparişlerini iptal edin. Karakterli olun biraz be.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kandır bakalım ~ 6 yıl önce
Kimi kandırıyorsunuz ki ? Bunlar çok vizyonsuz ve cahilce adımlar. Keşke yapmasaydınız ? Ne oldu şimdi ? Yarın da google sizi arama motorundan çıkartırsa ne yapacaksınız ? Dükkan mı kapanacak ? Bir şey yapmadan önce 5 kere düşünün ve çağdaş olmaya çalışın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Akil ~ 6 yıl önce
Cagdaslik ozentilik ve kolelik degildir
Akil ~ 6 yıl önce
Yazıyı bir daha okuyun. Kölelik mi denmiş ? Okuduğunu anlayamayanların yorum yapması komik oluyor. Keşke hiç yazmasaydınız.
Ice777 ~ 6 yıl önce
Gerizekalılar, Amac burda ben reklam iptal ettim para vermedim amerikaya boykot ettim değil, ince ince mesaj yollamak, ha evet gobekten baglıyız ne yazık ki, ne zaman sizin zihniyetinizdeki süper bireyler asam olur bu ülkede ozaman kopar bağımız inş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
BOEING ~ 6 yıl önce
Boeing filosunu da yere indirelim mümkünse. Gerçek boykot böyle yapılır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Trafik polisi ~ 6 yıl önce
Benim tek diyeceğim. "Trafik polisiyle kavga edilmez." Nereden biliyorsun dersen, yıllar önce öyle bir hata yaparak o dönemdeki en yüksek trafik cezasını yemiş ve tıpış tıpış ödemiştim. Kıssadan hisse .....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Turkiye ~ 6 yıl önce
Bence cok agir oldu bu

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000