07 Nisan 2014, Pazartesi 17:23:00

THY'DEN İKİNCİ SARAYBOSNA ÇIKARMASI

THY, 2 Mayıs'tan itibaren, Saraybosna'dan Sabiha Gökçen Havalimanı'na uçak seferleri düzenleyecek.
  • SAW dan yapılan seferlerin dolması mümkün değil. Pegasus orayı ele geçirmiş. Dolayısı ile de yakında bu hatlar kapanır. Sanki siyasi hat gibi.
  • Gidiş geliş 99 euro. Pegasusda nerde var 60 eurongidis geliş?
  • Ya şunu anlamıyorum tk yeni hatlar açıyor pegasus yeni hatlar açıyor sabiha gökçen'de trafik artıyor peki terminal nereye kadar kaldırıcak veya apron nereye kadar kaldırıcak ? yeni yapılan apron bir türlü açılamıyor çökmelerden hadi yalan oldu o terminal cobusların yanaşacağı yer zaten belli heleki dış hatlarda daha dar bir alan. zorluklar çıkıyor zaten total zaten köprüler sınırlı peki nasıl devam edicek düşünen varmı acaba ? zannetmiyorum büyüyoruz büyüyoruz diyen terminal anca böbürleniyordur. Birde şu dış hatlardaki sigara odası durumu vardı oldumu?
  • 60 euroya pegasus varken...
  • thy bu yıl sabihadan çok sayıda hat açılacagını söyledi ama halen bi gelişme yok yeni hatlardan haberi olan varmı.
  • Kim demis bos diye?
  • Ya bu ucuslar boş değil mi. Kargo mu tasıyolar bu kadar

Türk Hava Yolları (THY), 2 Mayıs'tan itibaren, Saraybosna Havalimanı'ndan Sabiha Gökçen Havalimanı'na yeni uçak seferleri düzenlemeye başlayacak.

THY Bosna Hersek Müdürü Ahmet Salih Kansu, yaptığı açıklamada, Saraybosna Havalimanı ile Atatürk Havalimanı arasında 19 yıldır uçak seferleri gerçekleştirdiklerini ve halen haftada 18 seferle çalışmalarını sürdürdüklerini belirtti.

Mevcut uçak seferlerine ek olarak, 2 Mayıs'tan itibaren, Saraybosna'dan Sabiha Gökçen Havalimanı'na yeni uçak seferlerine başlayacaklarını belirten Kansu, şunları söyledi:

"İstanbul, Türkiye'nin en kalabalık kenti ve İstanbul'da yaşayan nüfusun yaklaşık yüzde 45'i Anadolu yakasında hayatını sürdürüyor. İstanbul'a komşu olan İzmit, Yalova, Bursa, Adapazarı gibi şehirleri dikkate aldığımızda, hizmete sokağımız bu yeni sefer sayesinde Marmara bölgesinin kuzey ve doğusuna hitap etmek mümkün olacak.

Yeni seferimiz ile Bosna Hersek'i, Sabiha Gökçen Havalimanı üzerinden Anadolu'ya bağlayacağız. Aynı zamanda, Sabiha Gökçen Havalimanı üzerinden Anadolu Jet'in tüm uçuş noktaları ile Anadolu'yu da Bosna Hersek'e bağlamış olacağız. Bu yeni uçuş noktamız ile sadece Anadolu insanımız Bosna Hersek'e değil, Bosna Hersekliler de İstanbul dışındaki şehirlere, Anadolu Jet aracılığıyla daha kolay ulaşabilme imkanına erişmiş olacak."

"Herşey dahil 99 avro"

Kansu, yaz boyunca haftada karşılıklı olarak 3 sefer yapmayı planladıklarını, yolcu sayısındaki artışa göre, sefer sayısının arttırılabileceğini bildirdi.

Yeni seferlerin, Çarşamba, Cuma ve Pazar günleri için planlandığına dikkati çeken Kansu, bilet fiyatının ise gidiş-dönüş, her şey dahil 99 avro olacağını kaydetti.

Kansu, Bosna Hersek'in doğal ve tarihi güzellikler açısından zengin bir ülke olduğunu ve turistik seyahatler için vize gerekmediğini anımsatarak, "Türkiye'nin herhangi bir şehrini ziyaret ediyormuş gibi haftasonları bile tatil için Bosna Hersek'e gelinebilir. Bosna'da herkese hitap edecek bir şeylerin olduğunu düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

THY'DEN İKİNCİ SARAYBOSNA ÇIKARMASI

Yorumlar Tüm Yorumlar (13)

SAW ~ 10 yıl önce
SAW dan yapılan seferlerin dolması mümkün değil. Pegasus orayı ele geçirmiş. Dolayısı ile de yakında bu hatlar kapanır. Sanki siyasi hat gibi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
pgs bos ~ 10 yıl önce
bosna yolcusu pgs yi pek tutmadi zaten bos ucuyordu bakalim THY nasil olur
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Gidiş geliş 99 euro. Pegasusda nerde var 60 eurongidis geliş?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
evet ama ~ 10 yıl önce
evet ama biri THY biri beygir
TKvsPC ~ 10 yıl önce
Ya şunu anlamıyorum tk yeni hatlar açıyor pegasus yeni hatlar açıyor sabiha gökçen'de trafik artıyor peki terminal nereye kadar kaldırıcak veya apron nereye kadar kaldırıcak ? yeni yapılan apron bir türlü açılamıyor çökmelerden hadi yalan oldu o terminal cobusların yanaşacağı yer zaten belli heleki dış hatlarda daha dar bir alan. zorluklar çıkıyor zaten total zaten köprüler sınırlı peki nasıl devam edicek düşünen varmı acaba ? zannetmiyorum büyüyoruz büyüyoruz diyen terminal anca böbürleniyordur. Birde şu dış hatlardaki sigara odası durumu vardı oldumu?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
pgs ~ 10 yıl önce
60 euroya pegasus varken...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
evet ama ~ 10 yıl önce
evet ama biri THY biri de beygir
open valve ~ 10 yıl önce
THY değil sunexpress..
saw thy ~ 10 yıl önce
thy bu yıl sabihadan çok sayıda hat açılacagını söyledi ama halen bi gelişme yok yeni hatlardan haberi olan varmı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yeni hatlar ~ 10 yıl önce
astrakhan stavropol berlin dusseldorf bruksel saraybosna simdilik
hamburg ~ 10 yıl önce
hamburg da var
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Kim demis bos diye?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Ya bu ucuslar boş değil mi. Kargo mu tasıyolar bu kadar

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000