04 Ocak 2019, Cuma 18:16:05

THY'den ikinci pilot adaylarına kötü haber

Türk Hava Yolları (THY) İstihdam İstihdam Müdürlüğü'nden yapılan duyuruda yayından kaldırılan tipi olmayan 2. pilot adayı ilanının yeniden yayınlanacağı tarih açıklandı.
  • Siz birbirinize böyle yaptıktan sonra size her şey müstehak. Azıcık birbirinize saygılı olun. Bu uçak sadece çok iyi ingilizce bilmekle uçmuyor aynı zamanda çok bilekli olsanda yeterince ingilizce bilmek gerekiyor o zaman ingilizceyi biraz az bilenler de olacak uçağını öğrenmeye devam edenler de ama gördüğüm kadarıyla terbiyesiz bir sürü adam uçuyor.
  • Pegasus ve sunexpress akademi açtı. Sadece thy yok. Çalışanını sadece tc no olarak görmeyen bir yönetim isitiyorsanız pegasus ve sunexpressi deneyebilirsiniz
  • tgs ye alım var mı yoksa çelebide olur yoksa temettü de olur
  • Çok ihtiyaç var , slot yok!
  • adam torpille akademiye girdi. Adam CRM KURUL mulakatlarına kimin girecegini bile soyledi yuzumuze karsi, boyle piskinlik boyle bir hak yeme gormedim. neyse GM de mescidimiz var hamdolsun:)
  • Gecen Eylül basvuran bir arkadasima email atmislardi bir kac haftaya kadar görüsmeye cagiracagiz, bekleyin diye. Kasim civari gene email attilar, Aralikta size tarih vericez diye. Araliktada pilot ihtiyacimizi karsiladik, size gelecek hayatinizda basarilar diye email attilar. Profesyönellikte zirve diye buna derim!!
  • yakışıklı olan (tipi olanlar) şimdiden başvurabilir.
  • Açmayında zaten piyasada ne kadar dil bilmez, eğitimsiz, aklı başında olmayan adamları topladınız eğer böyle yapacaksanız hiç açmayın bir daha
  • Hayırlısı olsun
  • Thy kabin memuru alımı ne zaman ?

Türk Hava Yolları (THY) İstihdam İstihdam Müdürlüğü'nden yapılan duyuruda yayından kaldırılan tipi olmayan 2. pilot adayı ilanına yönelik açıklama yapıldı.

THY'nin resmi internet sitesi üzerinden yapılan açıklamada ilanın yeniden yayınlanması planlanan tarih belirtildi.

THY İstihdam Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada şöyle denildi: "Yayından kaldırılan “Tipi Olmayan II.Pilot Adayı” ilanımızın, Ağustos 2019’da yayınlanması planlanmaktadır".

THY'den ikinci pilot adaylarına kötü haber

Yorumlar Tüm Yorumlar (30)

Türk Pilotu ~ 5 yıl önce
Siz birbirinize böyle yaptıktan sonra size her şey müstehak. Azıcık birbirinize saygılı olun. Bu uçak sadece çok iyi ingilizce bilmekle uçmuyor aynı zamanda çok bilekli olsanda yeterince ingilizce bilmek gerekiyor o zaman ingilizceyi biraz az bilenler de olacak uçağını öğrenmeye devam edenler de ama gördüğüm kadarıyla terbiyesiz bir sürü adam uçuyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sadece burası yok ~ 5 yıl önce
Pegasus ve sunexpress akademi açtı. Sadece thy yok. Çalışanını sadece tc no olarak görmeyen bir yönetim isitiyorsanız pegasus ve sunexpressi deneyebilirsiniz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tgs ~ 5 yıl önce
tgs ye alım var mı yoksa çelebide olur yoksa temettü de olur

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gerçek ~ 5 yıl önce
Çok ihtiyaç var , slot yok!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TRUTHHURTS ~ 5 yıl önce
adam torpille akademiye girdi. Adam CRM KURUL mulakatlarına kimin girecegini bile soyledi yuzumuze karsi, boyle piskinlik boyle bir hak yeme gormedim. neyse GM de mescidimiz var hamdolsun:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
toepillilerin ~ 5 yıl önce
Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.
*_* ~ 5 yıl önce
Gecen Eylül basvuran bir arkadasima email atmislardi bir kac haftaya kadar görüsmeye cagiracagiz, bekleyin diye. Kasim civari gene email attilar, Aralikta size tarih vericez diye. Araliktada pilot ihtiyacimizi karsiladik, size gelecek hayatinizda basarilar diye email attilar. Profesyönellikte zirve diye buna derim!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
şappi ~ 5 yıl önce
yakışıklı olan (tipi olanlar) şimdiden başvurabilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kalitesizlik ~ 5 yıl önce
Açmayında zaten piyasada ne kadar dil bilmez, eğitimsiz, aklı başında olmayan adamları topladınız eğer böyle yapacaksanız hiç açmayın bir daha

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Jason ~ 5 yıl önce
Karnin şişmis
Plt ~ 5 yıl önce
Dil bilmez askeriye kaçkınları bu firmaya 20 yıl önce girdi...sıkıntı onlarda;)yeni girenler takır takır konuşuyor,çatır çatırda uçuyor bebek;)zoruna gitmesin,emercensi;)))
Torpilliler ~ 5 yıl önce
demek istiyorsun...
Bak yavrum ~ 5 yıl önce
Kokpitte ingilizce bilmeyen bir sürü askerle uçtum.Onlar 10 yıl önce girdi.Şimdi sus ve önüne bak.
Hasan ~ 5 yıl önce
Hayırlısı olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aday ~ 5 yıl önce
Thy kabin memuru alımı ne zaman ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KAy ~ 5 yıl önce
Veya evet pilot olamıyorsan (ilan yok diye) memur ol. Aynı uçak içi ne de olsa
KAy a ~ 5 yıl önce
Bence sende wc nin giderinde kal!!!nassıl olsa aynı uçak
zaid ~ 5 yıl önce
nitelikli insanların pek ugrasacagı bir yer degil kabin. hicbirsey olamayan km olur. sırf para icin yapilmaz. ulkeyi terketmeye guzel bahane ama ülkeleri gezin dolasin karar verin.
Aviation ~ 5 yıl önce
Ya hu bi bitmediniz yok kabin ne zaman?, yok tgs alım ne zaman? Sahi tgs ci arkadaş sana ne oldu sesin çıkmıyor uzun zamandır? Buralardaysan bir ses ver özlettin. Her heyse o ne zaman bu ne zaman... Şunu iyice anlayın torpillilere pardon çevresi genişlere yada referansı olanlara alım her zaman var. Daha geçen bir grup gitti yine eğitime ne ara başvurdular bilinmiyor. Bu işlerden bi haberseniz zaten hiç bulaşmayın. Sektörden olmayanlar da sektörü tanımadan hayaller, hedefler kurmasın.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000