21 Eylül 2018, Cuma 20:09:07

THY'den iki yeni atama

Türk Hava Yolları (THY) İcra Komitesi iki yeni atama gerçekleştirdi.
  • Tgs de çalışılmaz arkadaşlar yemekler 5 Para etmez insanları köle gibi calistiriyorlar 2000 lira maaş her yerde alınır bu maaş hiç gelmeyin başvuru sakin yapmayın
  • Senol nedir bu hirs hillardir Ek gorevdesin, birak biraz baskalari calissin kardesim
  • Devam etmeliydi..... onun zamanında THY çağının en emniyetli dönemini yaşadı. Safety bilgisi daha başkasında yoktur.... :)
  • 3. havalimanin acilmasi ile tüm genel müdürlük ve yer personelinin kahvalti ögle yemegi cay ve sigara molasi en az 3 saate cikarilmalidir , Günlük 50€ harcirah verilip ayrica Nusr-et icin yemek kuponu temin edilmelidir Kabin ve kokpit maaslari minimum seviyeye cekilip mümkünse ucus isletme tamami ile thy den ayrilmalidir.! Bu is o zaman düzene girer! Yer personeli kaptanin ve hostesin kazandigi paralardan son derece rahatsiz olmaktadir Kokpit ve Kabinin zor calisma sartlari daha da agirlastirilmalidir Sadece bu sartlar yerine getirildiginde ( cok calisan ) yer personeli o zaman mutlu olacaktir ,,,,, Bu yazi Yeni isimli zata özeldir !!!
  • Hepizi iş bilmeyen qatar bekliyor satın almaya
  • Kgbt de adamcılık, çatışmalar ne zaman bitecek, buraya el atılmalıdır.Benim adamım olsun yeter mantığı ile yönetim olmaz.Performansı düşük Müdürler görevden alınmalı acilen.Birde kurum dışından buraya atama yapılmasın.
  • Tgs ye alim varmi
  • Ben ne zaman amir olcam yaa. Tepsi dizmekten dizim döndü, belim fitik atti, kambur oldum,kulaklarımda duyma kaybi var. Maaşlar düşürulsun diyen şuursuz oku bunları Km6
  • Yeni yonetim kabin memuru maaslarini 3000 tl’ye cekip KABIN AS’yi kurmalidir. Hicbir cayci isi birakip gidemez
  • KGBT Atamalari olmasin bizahmet. Ne kadar liyakatsiz varsa atayacaklar. Bilal eksi donen dolaplari gormuyorsa yaziklar olsun. IT 1000 kisi oldu. Ama 5 yil once ki kadar iş cikmiyor. Yandaslarin istihdam kapisi oldu.

Türk Hava Yolları (THY) İcra Komitesi iki yeni atama gerçekleştirdi.

THY İcra Komitesi'nden yapılan açıklamada Bakım ve Yer Operasyon Emniyet Müdürü olarak görev yapan Hüseyin Süha Şenol'un Uçuş Operasyon Emniyet Müdürü olarak atandığı belirtildi. 

Kurumsal Emniyet Başkanlığı'nda mühendis olarak görev yapan Ertan Tengiz'in ise Hüseyin Süha Şenol'dan boşalan Bakım ve Yer Operasyon Emniyet Müdürü olarak atandığı duyuruldu. 

THY'den iki yeni atama

Yorumlar Tüm Yorumlar (28)

Murat ~ 6 yıl önce
Tgs de çalışılmaz arkadaşlar yemekler 5 Para etmez insanları köle gibi calistiriyorlar 2000 lira maaş her yerde alınır bu maaş hiç gelmeyin başvuru sakin yapmayın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ne merak ~ 6 yıl önce
Senol nedir bu hirs hillardir Ek gorevdesin, birak biraz baskalari calissin kardesim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Turşucu ~ 6 yıl önce
Devam etmeliydi..... onun zamanında THY çağının en emniyetli dönemini yaşadı. Safety bilgisi daha başkasında yoktur.... :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
3. Havalimani ~ 6 yıl önce
3. havalimanin acilmasi ile tüm genel müdürlük ve yer personelinin kahvalti ögle yemegi cay ve sigara molasi en az 3 saate cikarilmalidir , Günlük 50€ harcirah verilip ayrica Nusr-et icin yemek kuponu temin edilmelidir Kabin ve kokpit maaslari minimum seviyeye cekilip mümkünse ucus isletme tamami ile thy den ayrilmalidir.! Bu is o zaman düzene girer! Yer personeli kaptanin ve hostesin kazandigi paralardan son derece rahatsiz olmaktadir Kokpit ve Kabinin zor calisma sartlari daha da agirlastirilmalidir Sadece bu sartlar yerine getirildiginde ( cok calisan ) yer personeli o zaman mutlu olacaktir ,,,,, Bu yazi Yeni isimli zata özeldir !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Thy ~ 6 yıl önce
Hepizi iş bilmeyen qatar bekliyor satın almaya

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KGBT ~ 6 yıl önce
Kgbt de adamcılık, çatışmalar ne zaman bitecek, buraya el atılmalıdır.Benim adamım olsun yeter mantığı ile yönetim olmaz.Performansı düşük Müdürler görevden alınmalı acilen.Birde kurum dışından buraya atama yapılmasın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
eski kgbtli ~ 6 yıl önce
KGBT de adamcılık kayırma hiç bir zaman bitmez herkes yandaşını başkan başkan yardımcısı müdür vs yapar Böyle iş bilmez bir genel müdür yardımcısı olduğu sürece bu böyle devam eder
Alim ~ 6 yıl önce
Tgs ye alim varmi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Amirlik gelsin artık ~ 6 yıl önce
Ben ne zaman amir olcam yaa. Tepsi dizmekten dizim döndü, belim fitik atti, kambur oldum,kulaklarımda duyma kaybi var. Maaşlar düşürulsun diyen şuursuz oku bunları Km6

Yanıtla

Kalan karakter 1000
PartTime ~ 6 yıl önce
bos yapma aldigin paraya sukret bende kmyim yeterince troll var bari sen yapma.
Yeni ~ 6 yıl önce
Yeni yonetim kabin memuru maaslarini 3000 tl’ye cekip KABIN AS’yi kurmalidir. Hicbir cayci isi birakip gidemez

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kabin ~ 6 yıl önce
Canım benim bu ay 13500 yatmış sen 3 binmi dedin şuursuz .
Kabin ~ 6 yıl önce
13500 diyen iyi sallıyon danısıklı dovusu iyi yapiyorsunuz
Kgbt atamalar ~ 6 yıl önce
KGBT Atamalari olmasin bizahmet. Ne kadar liyakatsiz varsa atayacaklar. Bilal eksi donen dolaplari gormuyorsa yaziklar olsun. IT 1000 kisi oldu. Ama 5 yil once ki kadar iş cikmiyor. Yandaslarin istihdam kapisi oldu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vebal ~ 6 yıl önce
Simdi liste ciksin da bekle, kuruma hicbirsey katmamis 2 senelik yetersizler nerelere getiriliyo...
KGBT atama ~ 6 yıl önce
Çoğunlukla liyakata göre atama yapılmıyor ,alıştık artık.içerde terfi bekleyenler başka şirketlere gidiyor, artık terfi beklentisini de geçtik, bari çalışan işini düzgün yapan insanlar üst düzeyle direk iletişimde olmasın, müdür atansın. bu yoğunlukta teknik işler üstüne bir de yönetimin istediği kağıt işi ,idari işlerin stresini yaşıyoruz.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000