26 Nisan 2011, Salı 17:25:27

THY'DEN İKİ AÇIKLAMA, BİR ÖNEMLİ İDDİA...

Türk Hava Yolları'nın Avrupa ikinci bir milli havayolu şirketini satın almak üzere düğmeye bastığı iddia edildi.
  • http://www.kap.gov.tr/yay/Bildirim/Bildirim.aspx?id=151610
  • THY veya Anodulu Jet in resmi sitesinde niye yazmiyor Borajetle yapilan anlasma ?????
  • sarkozy ve merkel Türkiyeye hayır desinler demeye devam etsinler. Thy teker teker avrupalı şirketleri satın alacak bir bakacaklar ki ekonomi Türkiyenin eline gelmiş.. Avrupa havayolu şirketleri birbirleriyle birleşerek tabiriyle satın alma yoluyla batmaktan kurtuluyorlar maliyetleri düşürmeye çalışıyorlar.. Bosna da sonra sırbıstan havayollarını da satın alırsa thy avrupa da gücüne güç katar artık işide bilen sağlam, akıllı, tecrübeli yönetici ekibi var. Avrupa sen hayır dedikçe biz daha çok yaklaşıyoruz yakında sen kendi ülkende yabancı konumuna düşeceksin.. sarkozy carla yenge kızmasın ona göre..
  • Sivil Havacılıkla ilginizin olmadığı ortada. Bu işi nasıl yaptığınızı anlayamıyorum. Buna rağmen helal olsun diyor, alkışlıyorum.

Türk Hava Yolları'nın Bosna-Hersek'in milli havayolu şirketi Air Bosna'dan sonra Sırbistan'ın milli havayolu şirketini de satın almak için görüşmelere hazırlandığı belirtildi.

Sırbistan resmi haber ajansı Tanjug, THY’nin Sırbistan Havayolları'nı satın alma görüşmelerinin Mayıs ayında başlayacağını açıkladı.

Öte yandan Türk Hava Yolları, Kamuyu Aydınlatma Platformu'na "Ortaklığımız Yönetim Kurulun'ca; Ankara'dan icra edilen Adıyaman, Kahramanmaraş, Siirt, Çanakkale, Tekirdağ, Bursa seferleriyle Sabiha Gökçen'den icra edilen Çanakkale, Isparta, Nahçivan, Uşak , Tokat seferlerinin, Borajet'in operating carrier, Anadolujet'in marketing carrier olacağı blok koltuk anlaşması ile icra edilmesi ve Borajet'in ayrıca uçtuğu hatlarda da blok koltuk  anlaşmasıyla pazara ürün sunulmasına karar verilmiştir" şeklinde bir açıklama gönderdi.

THY ayrıca, filo müsaitliğine bağlı olarak 2011 yılı içerisinde Sabiha Gökçen-Balıkesir Körfez(EDO) tarifeli seferlerine başlanmasına karar verildiğini de duyurdu.

AirportHaber.com

THY'DEN İKİ AÇIKLAMA, BİR ÖNEMLİ İDDİA...

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
http://www.kap.gov.tr/yay/Bildirim/Bildirim.aspx?id=151610

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
THY veya Anodulu Jet in resmi sitesinde niye yazmiyor Borajetle yapilan anlasma ?????

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
sarkozy ve merkel Türkiyeye hayır desinler demeye devam etsinler. Thy teker teker avrupalı şirketleri satın alacak bir bakacaklar ki ekonomi Türkiyenin eline gelmiş.. Avrupa havayolu şirketleri birbirleriyle birleşerek tabiriyle satın alma yoluyla batmaktan kurtuluyorlar maliyetleri düşürmeye çalışıyorlar.. Bosna da sonra sırbıstan havayollarını da satın alırsa thy avrupa da gücüne güç katar artık işide bilen sağlam, akıllı, tecrübeli yönetici ekibi var. Avrupa sen hayır dedikçe biz daha çok yaklaşıyoruz yakında sen kendi ülkende yabancı konumuna düşeceksin.. sarkozy carla yenge kızmasın ona göre..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Sivil Havacılıkla ilginizin olmadığı ortada. Bu işi nasıl yaptığınızı anlayamıyorum. Buna rağmen helal olsun diyor, alkışlıyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000