23 Ağustos 2009, Pazar 09:58:45

THY'DEN HOLLANDA ATAĞI

Türk Havayolları, Hollanda ile Türkiye arasına yeni bir köprü daha kuruyor…
  • bence bu ucak hic dolmaz bir kac ay icinde kaldirlar rotterdamda en cook karamanlilar kaliyor hic dusundunuzmu karamanlilar ve ya konyalalilar ataturk havalimandan konya aktarmali gidiyor ee maden rotterdam dan saw havalimana koyuyorlarda ordan konya nasil gidecekler ??? bu sorum ne olacak
  • yorumumada THY yonetimin begenmesem bile diye baslamistim.Ben Turkiyede 12 sene turizmcilik yaptiktaan sonra Rotterdama tasinmis biriyim.SAWda 3 yil calistim.SAW yolcusunu,Hollanda,Belcika ve Almanya yolcusunu da cok iyi tanirim.Rotterdam SAW hatti sadece Rotterdam sehri degil Amsterdam,Bruksel,Antwerp,Den Haag,ve Eindhoven gibi buyuk sehirlerin tam ortasinda Avrupanin en buyuk, dunyanin ikinci buyuk liman kenti. THY 10 kotu ,1 iyi is yapiyorsa hespsini soylemek lazim. bu cok iyi bir hat olacak.saygilarimla...
  • 100 bin türk yaşıyorsa bunlar hergün uçuyor mu ? Otopark ucuzmuş. Tam osmanlı zihniyeti. eminim o otoparka bizlerden başka araba bırakan yoktur. Avrupalı biner metroya, otobüse veya taksiye gelir. Bizimkilerde özel arabayla gelip otopark pahalı diye isyan eder. Ne yazık ki böyleyiz. Bunu kabul etmemiz lazım. Sudan sebeplerle bir ülkeye de sefer konmaz vardır başka bir siyasi sebebi.
  • Rotterdam`da araba park daha ucuz, check-in suresi minimum seviyede (45. dak.), Rotterdam ve cevresinde 100.000`den fazla Turk yasiyor, A320 ayrica 150 kisilik.. Bu TARIFELI sefer dolu dolu ucar..
  • Hollandadan Turkiyeye gitmek isteyen biri Bir saatlik ulasim mesafesinde Dusseldorf-Bruksel-Amsterdam hava limanlarindan ucabilir, Roterdamdan ucmak neyin nesi anlamis degilim,o ucak dolmazz benden soylemesi
  • Bide seferler A310 ile gerceklestirelecek ha?
  • Vay be talebe bak, KLM-THY-PK- CAI-XQ-PGT.. Istanbula gunluk en az 6 sefer yapiliyor sirf Amsterdamdan? Aceba bu ucaklar doluyormu? Rotterdam -Istanbul seferleri iptal olacak, demedi demeyin..
  • paşa efendi paşa paşa roterdama metin efendi yerinde kaldı metin openeyes a oldu olan shame!!!
  • Rotterdam da tarikatlar çok mu fazla acaba ?
  • Tk ve Sunex'in her yaptığı yenilik, her açtığı hat "birilerinin önünü kesmek için mi acabaaa.." şeklinde yorumlanmıyor mu hasta oluyorum.. tabi Tk ve Sunex yönetim kurulu hep zaten ne yapsak da birilerinin önünü kessek, işlerini batırsak diye hat açıyor, uçak alıyor.. çocuk gibi mızmızlanmayın, büyüyün biraz be büyüyün.

Bir çok alanda işbirliği içinde olan Türkiye ve Hollanda, THY’nin bu atağıyla birbirine bir adım daha yaklaşacak.

Halihazırda Schiphol Havalimanı’na düzenli uçuşlar gerçekleştiren Türk Hava Yolları, Hollanda’nın en büyük ikinci şehri olan Rotterdam’ı da Türkiye’ye yakınlaştırıyor.

AirportHaber’in edindiği bilgilere göre Türk Havayolları, Rotterdam’dan Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı’na direkt uçak seferleri başlatıyor.

25 Ekim’de başlanması planlanan uçuşların, Airbus A320 tipi uçaklarla yapılması bekleniyor.

Bu arada, sonbahar sezonunda başlanacak olan uçuşların önümüzdeki yılın yazında da devam etmesi planlanıyor.


©AirportHaber.com

THY'DEN HOLLANDA ATAĞI

Yorumlar Tüm Yorumlar (19)

Misafir ~ 15 yıl önce
bence bu ucak hic dolmaz bir kac ay icinde kaldirlar rotterdamda en cook karamanlilar kaliyor hic dusundunuzmu karamanlilar ve ya konyalalilar ataturk havalimandan konya aktarmali gidiyor ee maden rotterdam dan saw havalimana koyuyorlarda ordan konya nasil gidecekler ??? bu sorum ne olacak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
yorumumada THY yonetimin begenmesem bile diye baslamistim.Ben Turkiyede 12 sene turizmcilik yaptiktaan sonra Rotterdama tasinmis biriyim.SAWda 3 yil calistim.SAW yolcusunu,Hollanda,Belcika ve Almanya yolcusunu da cok iyi tanirim.Rotterdam SAW hatti sadece Rotterdam sehri degil Amsterdam,Bruksel,Antwerp,Den Haag,ve Eindhoven gibi buyuk sehirlerin tam ortasinda Avrupanin en buyuk, dunyanin ikinci buyuk liman kenti. THY 10 kotu ,1 iyi is yapiyorsa hespsini soylemek lazim. bu cok iyi bir hat olacak.saygilarimla...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
100 bin türk yaşıyorsa bunlar hergün uçuyor mu ? Otopark ucuzmuş. Tam osmanlı zihniyeti. eminim o otoparka bizlerden başka araba bırakan yoktur. Avrupalı biner metroya, otobüse veya taksiye gelir. Bizimkilerde özel arabayla gelip otopark pahalı diye isyan eder. Ne yazık ki böyleyiz. Bunu kabul etmemiz lazım. Sudan sebeplerle bir ülkeye de sefer konmaz vardır başka bir siyasi sebebi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Rotterdam`da araba park daha ucuz, check-in suresi minimum seviyede (45. dak.), Rotterdam ve cevresinde 100.000`den fazla Turk yasiyor, A320 ayrica 150 kisilik.. Bu TARIFELI sefer dolu dolu ucar..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Hollandadan Turkiyeye gitmek isteyen biri Bir saatlik ulasim mesafesinde Dusseldorf-Bruksel-Amsterdam hava limanlarindan ucabilir, Roterdamdan ucmak neyin nesi anlamis degilim,o ucak dolmazz benden soylemesi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Bide seferler A310 ile gerceklestirelecek ha?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Vay be talebe bak, KLM-THY-PK- CAI-XQ-PGT.. Istanbula gunluk en az 6 sefer yapiliyor sirf Amsterdamdan? Aceba bu ucaklar doluyormu? Rotterdam -Istanbul seferleri iptal olacak, demedi demeyin..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
paşa efendi paşa paşa roterdama metin efendi yerinde kaldı metin openeyes a oldu olan shame!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Rotterdam da tarikatlar çok mu fazla acaba ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Tk ve Sunex'in her yaptığı yenilik, her açtığı hat "birilerinin önünü kesmek için mi acabaaa.." şeklinde yorumlanmıyor mu hasta oluyorum.. tabi Tk ve Sunex yönetim kurulu hep zaten ne yapsak da birilerinin önünü kessek, işlerini batırsak diye hat açıyor, uçak alıyor.. çocuk gibi mızmızlanmayın, büyüyün biraz be büyüyün.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000