25 Aralık 2012, Salı 13:55:14

THY'DEN HATAY AÇIKLAMASI

THY yaşanan su baskını nedeniyle Hatay seferlerinin iptal edildiğini açıkladı.
  • goruldugu gıbı ucak ışletıcılerının ışı cok kolay. yukardakı gıbı bı mesaj ıle THY kendısını kurtarıverdı işte . pekı yolcunun magdurıyetıne , yapılan yatırımın karsılıgını bulamadıgına kımler ne cvp verecekler acaba. gecen sene de benzerı durum yaşanmıştı ve meydan bı surelıgıne hv trafıgıne kapanmıştı aynı nedenden dolayı..bunlar ışte hep ışı aceleye getırmenın sonucunda olan aksaklıklar.. oysa zamanında o yorenın meteorojık ıstatıstık degerlerı tutulsaydı oraya hv lımanı yapılmayacaktı belkıde..umarım bu tur durumlar ılgılılere ders olur da bundan sonra hıc olmazssa her ışı kuralına gore yaparlar...
  • Her yagmurda su basan havalimanini oraya projelendiren sorumsuzlar nerede? Esenboga havalimaninin kamulastirmalarini 6 sene geciktirip devleti yuz milyonlarca lira zarara sokanlar nerdeyse bunlar da orada. Rant ugruna oy ugruna yapilan sacma islere bir ornek daha. Her ile havaalani yapilirsa olacagi budur.

THY'den yapılan açıklamada:

Sayın Yolcumuz,

Hatay Havalimanı’nda gerçekleşen su baskını sebebiyle aşağıdaki seferler iptal edilmiştir.

Havalimanına gelmeden önce uçuşunuzun güncel statüsünü Çağrı Merkezi’nden (444 0 849) veya web sitemiz üzerinden kalkış-varış uygulaması ile kontrol edebilirsiniz.

Eğer uçuşunuz iptal olmuş ise mağdur olmamanız için lütfen havalimanına gelmeden önce yeni bir uçuşla ilgili Çağrı Merkezi’nden (444 0 849) onay alınız.

Uçuşlarla ilgili güncel statüye mobil cihazınızdan da mobil.thy.com adresini kullanarak erişebilirsiniz. Mobil uygulamalarımızla ilgili detaylı bilgi için mobil uygulamalar sayfamızı ziyaret ediniz.

Not: Yaşanan yoğunluk sebebiyle iptal durumları buraya anlık olarak yansıyamayabilir. Lütfen yukarıdaki kanallarden net bilgi almadan uçuşunuzu planlamayınız.

THY'DEN HATAY AÇIKLAMASI

Yorumlar

erdınc durmazer ~ 11 yıl önce
goruldugu gıbı ucak ışletıcılerının ışı cok kolay. yukardakı gıbı bı mesaj ıle THY kendısını kurtarıverdı işte . pekı yolcunun magdurıyetıne , yapılan yatırımın karsılıgını bulamadıgına kımler ne cvp verecekler acaba. gecen sene de benzerı durum yaşanmıştı ve meydan bı surelıgıne hv trafıgıne kapanmıştı aynı nedenden dolayı..bunlar ışte hep ışı aceleye getırmenın sonucunda olan aksaklıklar.. oysa zamanında o yorenın meteorojık ıstatıstık degerlerı tutulsaydı oraya hv lımanı yapılmayacaktı belkıde..umarım bu tur durumlar ılgılılere ders olur da bundan sonra hıc olmazssa her ışı kuralına gore yaparlar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
THY nin suçu ne ? ~ 11 yıl önce
Yaşanan meteorolojik olayda THY nin suçu neki,devleti sorgula , yada meteororlojik olayı sorgula , THY sıkıntıyı yazmış ve bilgi almadan plan yapmayın demiş , siz olsaydınız ne demesini beklerdiniz , lütfen yazarmısınız.
Sorumlular nerede? ~ 11 yıl önce
Her yagmurda su basan havalimanini oraya projelendiren sorumsuzlar nerede? Esenboga havalimaninin kamulastirmalarini 6 sene geciktirip devleti yuz milyonlarca lira zarara sokanlar nerdeyse bunlar da orada. Rant ugruna oy ugruna yapilan sacma islere bir ornek daha. Her ile havaalani yapilirsa olacagi budur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000