27 Mayıs 2013, Pazartesi 10:20:00

THY’DEN HACILARA ÖZEL ÇANTA

Türk Hava Yolları, En yaratıcı seyahat seti ve en iyi business Unisex Seyahat seti kategorilerinde iki farklı tasarımla ödüle layık görüldü...
  • Durmadan göz boyamaya ,gerçekleri gizlemeye ve globali fod balonunu şişirmeye devam.Bas parayı al ödülü tıpkı altın at arabası ödülü gibi sonra da böbürlen değeri olmayan,önemsiz,göstermelik ödülleri aldık diye.Rusya ile sponsorluk antlaşması bitince dandik altın at arabası ödülü de alamıyor artık THY.Durmak yok yola devam.Bunları yersen tabi :)
  • Hocam araya birde apronda deve, biraz gülsuyu kokteyli birde dilek ve temenni ekleseydin..... iyice kendinizi biryerlerde hissetmeye başladınız???
  • Rabbim şirketimizin yolunu açık eylesin.Çalışan tüm personellerden Allah razı olsun.Kötü niyetli insanlardan da korusun.
  • haydi irlandalilar bekliyoruz sizi

Avrupa’nın en iyi havayolu ödülünü iki kez üst üste alan Türk Hava Yolları, iki kategoride daha ödül aldı. Havacılık sektörünün en prestijli ödülleri arasında görülen Travelplus Airline Amenity Kit’in 2012 değerlendirmesinde En Yaratıcı Seyahat Seti ve En İyi Business Unisex Seyahat Seti kategorilerinde iki farklı tasarımla ödül alan Türk Hava Yolları, bir kez daha üstün müşteri hizmeti ve yüksek kaliteli kabin içi seyahat kitlerini yolcularına sunan şirket oldu.


THY’nin ödül aldığı yaratıcı tasarım olan hac seyahat seti, hac görevini yerine getirmek isteyen yolcular için özel olarak tasarlandı ve bu alanda ilk oldu. Hac seyahat çantası veren ilk şirket olan THY, yolcuların gerek seyahatleri sırasında gerekse hac ibadetleri sırasında kullanabilecekleri ürünleri müşterilerine sunarak işlevsel bir set oluşturdu.

En İyi Business Unisex Seyahat Seti kategorisinde Crabtree&Evelyn markasıyla tasarlanan ve içerisinde çeşitli kozmetik ürünleri ve yolcu konforunu arttıran ürünler bulunan ipad seyahat seti, rekabet ettiği havayollarının benzer kategorisindeki ürünlerine göre öne çıkarak modern tasarımıyla ve yolcularının yüksek beklentilerini karşılayan ürün olarak ödüle layık görüldü.

THY Genel Müdürü Temel Kotil, iki kategoride alınan ödüllere ilişktin, "THY’nin gelişimini sadece uçak ve hat sayısı ile ifade edemeyiz. Gelişimimizin en önemli unsurlarından biri de yolcu odaklı hizmet anlayışımız. Uçuş öncesi, uçuş esnasında ve sonrasında yolcumuza sunduğumuz hizmeti, yolcumuzun memnuniyeti ve beklentileri şekillendiriyor" dedi.
 

THY’DEN HACILARA ÖZEL ÇANTA

Yorumlar

AIRMAN ~ 11 yıl önce
Durmadan göz boyamaya ,gerçekleri gizlemeye ve globali fod balonunu şişirmeye devam.Bas parayı al ödülü tıpkı altın at arabası ödülü gibi sonra da böbürlen değeri olmayan,önemsiz,göstermelik ödülleri aldık diye.Rusya ile sponsorluk antlaşması bitince dandik altın at arabası ödülü de alamıyor artık THY.Durmak yok yola devam.Bunları yersen tabi :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
km'ye ~ 11 yıl önce
Hocam araya birde apronda deve, biraz gülsuyu kokteyli birde dilek ve temenni ekleseydin..... iyice kendinizi biryerlerde hissetmeye başladınız???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
km ~ 11 yıl önce
Rabbim şirketimizin yolunu açık eylesin.Çalışan tüm personellerden Allah razı olsun.Kötü niyetli insanlardan da korusun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
haydi irlandalilar ~ 11 yıl önce
haydi irlandalilar bekliyoruz sizi

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000