15 Mayıs 2013, Çarşamba 08:57:24

THY'DEN GREVE İLİŞKİN SON AÇIKLAMA

Türk Hava Yolları, gece başlayan greve ilişkin açıklama yaptı.
  • Sadece Rizeliler işe devam etse 2-3 gün sorun yaşanmaz. Ancak, 3 ncü günden sonra iptaller başlar. Yönetimin bazı olağanüstü tedbirler alması normaldir. Umarım, mahkeme kararına direnmeden, 305 kişiyi geri alır ve olay tatlılıkla biter. Ya da, bu kişilerin yasal kıdem tazminatlarını ödeyerek işten ilişiğini keserler. Kimse yediği kaba pislememelidir ama kul hakkı da ödenmelidir.
  • Uçucuların maaşlarına laf söyleyen değerli yorumcular. Hem kabin hem kokpit için şirket devamlı alım yapıyor. İlgilenen kriterleri karşılıyorsa başvurusunu yapar şirketin ilgili birimleri değerlendirmeleri yapar ve sonuç olumlu olursa aramıza katılır. Birde kendilerine hoş geldin deriz. Alımlar hep böyle olmuştur. Yok ben iyiyim böyle almayım diyorsan: sus o zaman , kendi işine bak
  • Tabiiki ekmek yediğimiz tekneye taş atmayacağız. Umarım sıkıntılar 2 tarafın da uzlaşması ile biter. Fakat 16000 kişi diyorsak, belki de en az 40000 kişi buradan ekmek yiyor. Saygılar
  • Siz o aldiginiz paralari az buluyorsunuz yasizin yari maasinizdan az calisip birde sizin ucuslarinizi yapanlar ne yapsin? Onlarin sendika hakkida yok 8 saati doldurmadan hop ucustalar evlerinin yuzunu goremiyorlar sizin ucaklariniz sizin yemek servisleriniz sizden cok ucus sizden az maas.. Bence halinize sukredin biz kopek gibi ucuyoruz uykusuzluk deli gibi servis ve karsiligi komik rakamlar.. Titreyip kendinize gelin bizce..
  • Ver istifanı ayçin yeter artık..!!
  • NTV de sn aycin konuşma yapmış yanında bir tane üniformalı calışan yok hepsi taşoron ve diger sendika görevlileri THY calışanını görmek mümkün degil sn aycin derhal istifa etmeli.Calışan destegi olmayan THY sendikası calışanın zararına lütfen gidin artık yeter.BU GÖRÜNTÜ THY YÖNETİMİNİN GÜSTERDİĞİ BAŞARIDIR.TEBRİKLER THY CALIŞANI VE YÖNETİMİ.
  • http://www.haber7.com/yazarlar/prof-dr-osman-ozsoy/1026587-thyde-grev-sacmaligi yazıyı okudum, hala ellerim titriyor, eminim çoğu mantıklı insan da benim gibi sinir harbi geçirecek fakat bu ülkede ne seviyede insanların isminin önüne 'prof' getirildiğini görmek için okuyun lütfen...
  • Yazilanlara bakinca insanlarin karakterlerini goruyorum.Hic kimse kendi haklarini almaya calismiyor,ben alamiyirsam o da almasinin pesinde.Aynen cehennemdeki fikra gibi...Tum ulke kazanlarinin basinda zebani varmis,cikmaya calisanlari engellemek icin...Sadece Turkiye kazaninda yokmus zebani,nasil olsa cikmaya calisani iceridekiler tekrar ceker diye...Ne yazik ki gercek bu...
  • Şu anda şirket boş gunündeki ucuculari arayıp nöbet Yada uçuş vermeye çalışıyor ve kabul etmiyenlerin listesini tutuyor, müdürünüzü arayın diye tehdit ediyor. Adı üstünde değiştirilemez boşgün ama kurallar hep baskıyla daha şimdiden eziliyor. Baskı ve stres hep işçinin omuzlarında malesef!
  • Bugün 15 Mayıs Hava Şehitlerimizi anma günü! Böyle bir günde THY yönetiminin personeline verdiği değer.....(değersizlik) Şehitlerimizin kemikleri sızlıyordur.Haklarını arayan havacılarımızı kutluyor,Şehitlerimizi saygıyla anıyoruz.

THY'nin açıklaması şöyle:

Türk Hava Yolları çalışanları her gün olduğu gibi bugün de tam kadro işbaşında. Yeşilköy’de bulunan Genel Müdürlük binasında görev yapan tüm çalışanlarımız işlerine geldiler.

Bugün saat 03.00’te başlayan uçuş operasyonu da kokpit ve kabin ekiplerinin daha önce planlanmış uçuşlarını aynen uygulamaları sonucunda zamanında yürütülüyor.

Teknik bakım ekipleri, yer işletme çalışanları, kargo çalışanları, İstanbul ve Anadolu teşkilatı da tam kadro görevlerinin başındadır.

Tüm çalışanlarımız Şirketlerine sahip çıktılar, greve itibar etmediler.

Türk Hava Yolları, günlük operasyonunu planlandığı şekilde ve zamanında gerçekleştirilen uçuşlarla sürdürüyor.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

THY'DEN GREVE İLİŞKİN SON AÇIKLAMA

Yorumlar Tüm Yorumlar (146)

Doğal ~ 11 yıl önce
Sadece Rizeliler işe devam etse 2-3 gün sorun yaşanmaz. Ancak, 3 ncü günden sonra iptaller başlar. Yönetimin bazı olağanüstü tedbirler alması normaldir. Umarım, mahkeme kararına direnmeden, 305 kişiyi geri alır ve olay tatlılıkla biter. Ya da, bu kişilerin yasal kıdem tazminatlarını ödeyerek işten ilişiğini keserler. Kimse yediği kaba pislememelidir ama kul hakkı da ödenmelidir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
defol 305 ~ 11 yıl önce
305 işi bitti. artık bulabilirlerse tabii gitsin kendilerine başka iş bulsunlar. pos bıyık atilla amcaları işe alsın onları. biz de artık kendi haklarımızın peşinden koşalım. Gına geldi 305 muhabbetinden.
Maaş ~ 11 yıl önce
Uçucuların maaşlarına laf söyleyen değerli yorumcular. Hem kabin hem kokpit için şirket devamlı alım yapıyor. İlgilenen kriterleri karşılıyorsa başvurusunu yapar şirketin ilgili birimleri değerlendirmeleri yapar ve sonuç olumlu olursa aramıza katılır. Birde kendilerine hoş geldin deriz. Alımlar hep böyle olmuştur. Yok ben iyiyim böyle almayım diyorsan: sus o zaman , kendi işine bak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
teknik ~ 11 yıl önce
çok güzel yazmış yazan. takdire şayan.
mukayese ~ 11 yıl önce
Uçucuların maaşlarını fazla bulan arkadaşlar...dün geldiniz iş ararken..kendinizi müdür buldunuz..memleketin valisinden fazla maaş alıyorsunuz..bu tepsideki börek birgün bitecek..hepinizin boğazında kalacak..
bizim şirketimiz ~ 11 yıl önce
Tabiiki ekmek yediğimiz tekneye taş atmayacağız. Umarım sıkıntılar 2 tarafın da uzlaşması ile biter. Fakat 16000 kişi diyorsak, belki de en az 40000 kişi buradan ekmek yiyor. Saygılar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gunes ex.. ~ 11 yıl önce
Siz o aldiginiz paralari az buluyorsunuz yasizin yari maasinizdan az calisip birde sizin ucuslarinizi yapanlar ne yapsin? Onlarin sendika hakkida yok 8 saati doldurmadan hop ucustalar evlerinin yuzunu goremiyorlar sizin ucaklariniz sizin yemek servisleriniz sizden cok ucus sizden az maas.. Bence halinize sukredin biz kopek gibi ucuyoruz uykusuzluk deli gibi servis ve karsiligi komik rakamlar.. Titreyip kendinize gelin bizce..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
manasızsın ~ 11 yıl önce
Haset, kendinde olmayan bir şeye aşırı istek duyma, ona sahip olanların da ellerinden gitmesini isteme, karşısındakilere katlanamama duygusudur.Hırs, kin ve öfke, kıskançlık hastalığı oluşturur. Hasetçi kimse kendisini yer bitirir, başkalarını da rahatsız eder.“Kıskandığı vakit, kıskanç kişinin şerrinden sabahın Rabbine sığınırım (De!)” (Felâk suresi, ayet: 5)
İSTİFAA ~ 11 yıl önce
Ver istifanı ayçin yeter artık..!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tv ve BASIN ~ 11 yıl önce
NTV de sn aycin konuşma yapmış yanında bir tane üniformalı calışan yok hepsi taşoron ve diger sendika görevlileri THY calışanını görmek mümkün degil sn aycin derhal istifa etmeli.Calışan destegi olmayan THY sendikası calışanın zararına lütfen gidin artık yeter.BU GÖRÜNTÜ THY YÖNETİMİNİN GÜSTERDİĞİ BAŞARIDIR.TEBRİKLER THY CALIŞANI VE YÖNETİMİ.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
.. ~ 11 yıl önce
yanında bir tane üniformalı çalışan olmamasının sebebi baskı uygulayan thy yönetimin sonucu olabilir mi?
sinir harbi! ~ 11 yıl önce
http://www.haber7.com/yazarlar/prof-dr-osman-ozsoy/1026587-thyde-grev-sacmaligi yazıyı okudum, hala ellerim titriyor, eminim çoğu mantıklı insan da benim gibi sinir harbi geçirecek fakat bu ülkede ne seviyede insanların isminin önüne 'prof' getirildiğini görmek için okuyun lütfen...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
adam haklı ~ 11 yıl önce
Valla okudum yazıyı aynen katılıyorum. Ayçin Efendi Halkevlerinin reklamını mı yapıyor bilinmez ama yanında THY çalışanı olmadığı gibi taşeronların nereden geldiği de belli...
... ~ 11 yıl önce
Yazilanlara bakinca insanlarin karakterlerini goruyorum.Hic kimse kendi haklarini almaya calismiyor,ben alamiyirsam o da almasinin pesinde.Aynen cehennemdeki fikra gibi...Tum ulke kazanlarinin basinda zebani varmis,cikmaya calisanlari engellemek icin...Sadece Turkiye kazaninda yokmus zebani,nasil olsa cikmaya calisani iceridekiler tekrar ceker diye...Ne yazik ki gercek bu...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Uçucu ~ 11 yıl önce
Şu anda şirket boş gunündeki ucuculari arayıp nöbet Yada uçuş vermeye çalışıyor ve kabul etmiyenlerin listesini tutuyor, müdürünüzü arayın diye tehdit ediyor. Adı üstünde değiştirilemez boşgün ama kurallar hep baskıyla daha şimdiden eziliyor. Baskı ve stres hep işçinin omuzlarında malesef!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hava Şehitlerimize ~ 11 yıl önce
Bugün 15 Mayıs Hava Şehitlerimizi anma günü! Böyle bir günde THY yönetiminin personeline verdiği değer.....(değersizlik) Şehitlerimizin kemikleri sızlıyordur.Haklarını arayan havacılarımızı kutluyor,Şehitlerimizi saygıyla anıyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000