13 Nisan 2018, Cuma 00:21:57

THY'den Genel Kurul daveti

Türk Hava Yolları (THY) Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklama ile olağan genel kurul tarihini açıkladı.
  • Hissdarlara temettü dağıtımını gündem maddesine koy ayı unutmuşlar. Hatırlatmak gerekir bence.
  • Uçan şefler devam edecek ama eşd lütfen olmasın yeni oluşumda,ilgilenmiyor hiç kimseyle bütün fc ve fsc ler istemiyor eşd yi
  • Madde 11 Dilek ve Temenniler: DO&CO daki çalışanların hakkı olan zamlarının verilmesi
  • Arkaslar cildirmiyan ya nedir bu para da para kabin memuru ol sende al bikmadiniz yillarca kabin memurlarinin maasini konusmaya analarinin ak gibi helal o kazandiklari para ne saniyorsunuz ucmayi gazozmu iciyorlar saniyorsunuz yukarda hayret bise yerden cok gecen arkadas war kabine aaa ben boyle bilmiyordum ucus hayatini insanlar canla basla calisiyor kabin memurundan tut ucan seflerine kadar ki sefler yillardir hak almiyor biride cikip kabinin parasi demiyor bu yerdeki arkaslar biraz insaf edin ya yaziktir buyrun kabine gecin sizi tutanmi oldu..
  • Yonetim kurulu uyelerinin ucretlerinin duzenlenmesi? :) azaltilacagini hic sanmiyorum. Bu sirketin paspasini mudurler ve kabin memurlari yiyor
  • Kabin memuru maaslarinin 2500 tl’ye dusurulmesi konusu da gorusulmeli.
  • Zamanında uçak başına alınan komisyonlar nerede...THY de Kaç fetöcü çalışmaya devam ediyor, kaçı atıldı. Lütfen bilgilendirirmisiniz.
  • Hosgeldin Sats. Umarim bize guzel gelirsin. Tek temennimiz o. Hadi genel kurulda aciklanacak insallah :) elveda doco..
  • Ummetin havayollarinda icki icilmesine musade eden, buna araci olan goz yuman kim varsa vebalinden sorumludur. Reis demeden kendileri bir adim daha atamaz bu yonetimdeki sozum ona dindar agalar...Ne farkimiz kaldi hep elestirdigimiz laik kesimden, yonetimde bir tane laik mi var, sirketin yonetim ve mudur kadrolarinda bir tane laik mi var, demekki bu dindar kesimde bundan rahatsiz degil. Bir ricamda sirket icinde sakalinin bakimini yapmayanlarin uyarilmasi, yakismiyor abi sirkete, sakali birak ama icki siseleri sakir sakir etsin buzinista..
  • Olağan genel kurul toplantısında,haksız yere dün 13 kişi buğün 8 kişiyide Hava sen e üye oldukları için attık ekmeklerinizle oynadık diyebilecekmisiniz.Sessiz sedasız insanları işlerinden çıkartıyorsunuz.Thy markasının bir yerlere gelmesine emeği geçen bu insanların sırtından asalak gibi oturduğunuz yerden aldığınız maaşlarınızın ne kadar olduğunuzda açıklayacakmısınız.İnsan değilsiniz insanların ekmeği ile oynuyorsunuz.Atılmaların bilinçli yapıldığı aşikar,Kendi adamlarını doldurma politikası.

Türk Hava Yolları (THY) Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklama ile olağan genel kurul tarihini açıkladı.

THY'den yapılan açıklamada olağan genel kurulun 4 Mayıs tarihinde saat 14.30'da Genel Müdürlük binnasında gerçekleştirileceği belirtildi.

THY'den yapılan açıklama;

Ortaklığımız Yönetim Kurulu; 2017 yılı hesap ve faaliyetlerine ilişkin Olağan Genel Kurul Toplantısı'nın 4 Mayıs 2018 Cuma günü saat 14.30’ da aşağıda yazılı gündemi görüşüp karara bağlamak üzere hissedarlarımızı Ortaklığımızın Yeşilköy Mahallesi, Havaalanı Cad. No.3/1 Bakırköy/İstanbul adresindeki Genel Yönetim Binası VIP Toplantı Salonu’nda toplantıya davet eder. 

1. Açılış ve toplantı başkanlığının oluşturulması,
2. 2017 yılı Yönetim Kurulu Faaliyet Raporunun okunması, müzakeresi ve tasdiki,
3. Denetçi ve Topluluk Denetçisinin 2017 yılı Denetim Raporlarının okunması,
4. 2017 yılı Finansal Tablolarının okunması, müzakeresi ve tasdiki,
5. 2017 yılı hesap ve faaliyetlerinden dolayı Yönetim Kurulu üyelerinin ibrası,
6. 2017 yılı Kar Payı Dağıtımı’na ilişkin Yönetim Kurulu önerisinin Genel Kurul’un tasvibine
sunulması,
7. Yönetim Kurulu üyelerinin ücretlerinin belirlenmesi,
8. Türk Ticaret Kanunu 399-400 maddeleri uyarınca Denetçi ve Topluluk Denetçisi seçimi,
9. Sermaye Piyasası Kurulu'nun II-17.1 Kurumsal Yönetim Tebliği’nin 12. maddesi gereğince
Ortaklığımızın 3. kişiler lehine verdiği Teminat, Rehin ve İpotekler (TRİ) ve elde ettiği gelir veya
menfaat hususunda hissedarlara bilgi verilmesi,
10. 2017 yılı içinde yapılan bağışlar hakkında hissedarlara bilgi verilmesi ve 2018 yılında
yapılacak bağışlar için üst sınır belirlenmesi,
11. Dilek ve temenniler, kapanış.

THY'den Genel Kurul daveti

Yorumlar Tüm Yorumlar (17)

VATANDAŞ ~ 6 yıl önce
Hissdarlara temettü dağıtımını gündem maddesine koy ayı unutmuşlar. Hatırlatmak gerekir bence.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Doco ~ 6 yıl önce
Uçan şefler devam edecek ama eşd lütfen olmasın yeni oluşumda,ilgilenmiyor hiç kimseyle bütün fc ve fsc ler istemiyor eşd yi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dilek ~ 6 yıl önce
Madde 11 Dilek ve Temenniler: DO&CO daki çalışanların hakkı olan zamlarının verilmesi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Para para ~ 6 yıl önce
Arkaslar cildirmiyan ya nedir bu para da para kabin memuru ol sende al bikmadiniz yillarca kabin memurlarinin maasini konusmaya analarinin ak gibi helal o kazandiklari para ne saniyorsunuz ucmayi gazozmu iciyorlar saniyorsunuz yukarda hayret bise yerden cok gecen arkadas war kabine aaa ben boyle bilmiyordum ucus hayatini insanlar canla basla calisiyor kabin memurundan tut ucan seflerine kadar ki sefler yillardir hak almiyor biride cikip kabinin parasi demiyor bu yerdeki arkaslar biraz insaf edin ya yaziktir buyrun kabine gecin sizi tutanmi oldu..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
7. Madde ~ 6 yıl önce
Yonetim kurulu uyelerinin ucretlerinin duzenlenmesi? :) azaltilacagini hic sanmiyorum. Bu sirketin paspasini mudurler ve kabin memurlari yiyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tk ~ 6 yıl önce
Kabin memuru maaslarinin 2500 tl’ye dusurulmesi konusu da gorusulmeli.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ne mal sın ~ 6 yıl önce
Kınama yakacan sana ne
7 madde ~ 6 yıl önce
Utanmadan zam yapılmaz işallah
Tk ya ~ 6 yıl önce
Dusurulen maaslarin farklarini sen mi alacaksin?! Bos konusma isinden olma!!!
Dilek temenni ~ 6 yıl önce
Zamanında uçak başına alınan komisyonlar nerede...THY de Kaç fetöcü çalışmaya devam ediyor, kaçı atıldı. Lütfen bilgilendirirmisiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bye doco ~ 6 yıl önce
Hosgeldin Sats. Umarim bize guzel gelirsin. Tek temennimiz o. Hadi genel kurulda aciklanacak insallah :) elveda doco..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Komik ~ 6 yıl önce
Sats bir yatırım şirketidir kanını emecek haberin yok saftirik şahıs. ayrıca daha doco gitmedi bekle ve gör
Ummetin Havayollari ~ 6 yıl önce
Ummetin havayollarinda icki icilmesine musade eden, buna araci olan goz yuman kim varsa vebalinden sorumludur. Reis demeden kendileri bir adim daha atamaz bu yonetimdeki sozum ona dindar agalar...Ne farkimiz kaldi hep elestirdigimiz laik kesimden, yonetimde bir tane laik mi var, sirketin yonetim ve mudur kadrolarinda bir tane laik mi var, demekki bu dindar kesimde bundan rahatsiz degil. Bir ricamda sirket icinde sakalinin bakimini yapmayanlarin uyarilmasi, yakismiyor abi sirkete, sakali birak ama icki siseleri sakir sakir etsin buzinista..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bir ~ 6 yıl önce
bir bitmediniz arkadaş
Mouse ~ 6 yıl önce
Olağan genel kurul toplantısında,haksız yere dün 13 kişi buğün 8 kişiyide Hava sen e üye oldukları için attık ekmeklerinizle oynadık diyebilecekmisiniz.Sessiz sedasız insanları işlerinden çıkartıyorsunuz.Thy markasının bir yerlere gelmesine emeği geçen bu insanların sırtından asalak gibi oturduğunuz yerden aldığınız maaşlarınızın ne kadar olduğunuzda açıklayacakmısınız.İnsan değilsiniz insanların ekmeği ile oynuyorsunuz.Atılmaların bilinçli yapıldığı aşikar,Kendi adamlarını doldurma politikası.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000