08 Nisan 2011, Cuma 19:58:02

THY'DEN GENEL KURUL AÇIKLAMASI

Türk Hava Yolları Anonim Ortaklığı (THY A.O.) Olağan Genel Kurulu bugün yapıldı. THY'den genel kurula ilişkin resmi bir açıklama geldi. İşte THY'nin o açıklaması ve genel kurul sonrası oluşan yeni yönetimi...
  • Üniversitede çift anadal okunduğunu biliyordum ama lise döneminde 2 lisenin aynı anda okunduğunu bilmiyordum. Hem Avusturya Lisesi hem Robert Koleji okumuş. İlginç tabi.
  • Camcı oldu uçakçı
  • THY İÇİN HAYIRLI OLSUN
  • orhan birdal yonetimdeydi yanlislik olmasin
  • Büyükekşi bey Şişecamcıyı çok taktir etmiş olay anlaşıldı. Artık özel sektör olan THY'de taktiri onaylamış ve kabul görmüş. Ülke havacılığına hayırlı uğurlu olsun.
  • Şişe camcının nasıl secildiğini anladım THY Yönetim kurulu üyesi olupta TİM başkanlığına giden abimiz yerine TİM üyei ablamızın seçilmesine vesile olmuş durum anlaşılmıştır.
"Türk Hava Yolları A.O. Olağan Genel Kurulu yapıldı...
 
Türk Hava Yolları A.O. Olağan Genel Kurul toplantısı hissedarların katılımıyla Genel Yönetim Binası toplantı salonunda gerçekleştirildi.
 
Saat 14.30’da başlayan toplantıda 2010 yılı Yönetim Kurulu Faaliyet raporu ve Denetim Kurulu raporlarının görüşülmesinin ardından yapılan oylamayla 2010 yılı hesap ve faaliyetlerinden dolayı Yönetim Kurulu ve Denetleme Kurulu üyeleri ibra edildi.
 
Olağan Genel Kurulu’nda yapılan seçimde Yönetim Kurulu Başkanlığı’na Hamdi Topçu, üyeliklerine Gülsüm Azeri, Cemal Şanlı, İsmail Gerçek, Muzaffer Akpınar, Mehmet Büyükekşi, Temel Kotil, Denetleme Kurulu üyeliklerine ise Ateş Vuran, Naci Ağbal ve Orhan Birdal yeniden seçildiler.
 
Olağan Genel Kurul toplantısı yapılan dilek ve temenni konuşmalarıyla tamamlandı.
 
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
 
Türk Hava Yolları A.O."

GÜLSÜM AZERİ KİMDİR?
 
Boğaziçi Üniversitesi Kimya Mühendisliği ve aynı üniversite Endüstri Mühendisliği Master mezunu olan Gülsüm Azeri, Avusturya Lisesi ve Robert Lisesi eğitimi nedeniyle ileri derecede Almanca ve İngilizce konuşmaktadır. Evli olan Azeri iki erkek çocuk annesidir.

Kariyerinin önemli bir bölümünde Şişecam üst yönetiminde görev alan  Gülsüm Azeri, 1994-1998 yılları arasında Şişecam Kimyasallar Grup Başkanlığı, 1999-2007 yılları arasında Şişecam Cam Ev Eşyası Grup Başkanlığı, 2007-2011 yılları arasında Düzcam Grup Başkanlığı görevlerinde bulunmuş olup, aynı zamanda 1994-2011 yılları arasında Şişecam İcra Komitesi üyeliğini de sürdürmüştür. 

2004-2008 yılları arasında Avrupa Cam Federasyonu Cam Ev Eşyası Komitesi Başkanlığı görevini üstlenmiş olup, 2009-2011 yılları arasında da Avrupalı düzcam üreticilerinin birliği olan “Glass for Europe”’da  Yönetim Kurulu üyeliği yapmıştır.   

Gülsüm Azeri İstanbul Sanayii Odası  (ISO) Yönetim Kurulu üyeliği, TİM Yürütme Kurulu üyeliği, DEİK Yönetim Kurulu üyeliği ve İcra Kurulu üyeliği yapmış olup, 2005 yılından itibaren Başbakanlık Etik Kurulu’nda özel sektörü temsilen görev yapmaktadır.
THY'DEN GENEL KURUL AÇIKLAMASI

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Misafir ~ 13 yıl önce
Üniversitede çift anadal okunduğunu biliyordum ama lise döneminde 2 lisenin aynı anda okunduğunu bilmiyordum. Hem Avusturya Lisesi hem Robert Koleji okumuş. İlginç tabi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Camcı oldu uçakçı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
THY İÇİN HAYIRLI OLSUN

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
orhan birdal yonetimdeydi yanlislik olmasin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Büyükekşi bey Şişecamcıyı çok taktir etmiş olay anlaşıldı. Artık özel sektör olan THY'de taktiri onaylamış ve kabul görmüş. Ülke havacılığına hayırlı uğurlu olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Şişe camcının nasıl secildiğini anladım THY Yönetim kurulu üyesi olupta TİM başkanlığına giden abimiz yerine TİM üyei ablamızın seçilmesine vesile olmuş durum anlaşılmıştır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000