11 Eylül 2012, Salı 08:23:40

THY'DEN GATWICK'E DEV UÇAK

Türk Hava Yolları'nın (THY) dev uçak maketi, İngiltere'nin ikinci büyük havalimanı Gatwick'e yerleştirildi.
  • baban muftu ve akp de guclu baglantilari olmasa idi sen yine thy na girip oralarda mudurluk yapabilirdin degil mi necdet efendi????
  • thy logolu uçak maketlerinden bir tane edinmek istiyorum. bunun gibi devasa boyutta olmasına gerek yok, orta boy bir maketim olsun istiyorum. nasıl edinebilirim, nerde satarlar acaba?
  • Hop odurub hob kalkmayalim yigidin hakkini yigide verelim STUTGART HAVA LIMANI GIRIS Kabisinda bile bizleri THY ucaklari karsiliyor tek kelimeyle gururluyum tesekkur ediyorum 32 yildir ucuyorum memnunum Allah da isleri her zaman rast gedirsin TÜRK VADANDASI Olubda gururlanmamak olmaz STUTGART da THY ile her yere güle güle ucuyorum ikramiyla sefgati ile yorgunlugumu unutarak bir sevgi cenberi icinde tek kelimeyle MEVLAM RAZI OLSUN..
  • hatırlarsanız geçen yıl da thailand'da bir turizm fuarına katılmıştı THY ve orada kanatları ters takılmış B777 maketi koymuşlardı acemi havacılar, çok komikti ve gülmüştük. Maket denince bu olay aklıma geliyor hemen. İnşallah londra'daki maket de düzgün monte edilmiştir çünkü göremedik onu, resmi de yok :))
  • Emirates şişirilmiş bir havayolu. Ben sevmiyorum. Her türlü eleştirilerime rağmen THY yi seviyorum. Dünya ABD nin bir nevi sömürgesi ise BAE özellikle Dubai İngilterenin bir nevi sömürgesi.100 yıllık Hong Kong sömürgesi için çinle yaptığı anlaşma sona ermeden kendilerine yeni bir Hong Kong oluşturdular. Şeyhde bunu bi güzel kullandı ülkesini parlattı. Bu yüzden UK nin her noktasına emirates uçar veya uçma potansiyeli var. Öte yandan BAE de bizde olan onlarda olmayan şeyde deniz. Çöl iklimi yok.Yiyecek derya deniz. Türk insanı politik ingilizlerlede pek de iyi anlaşıyor. Bu nedenle THY nin özellikle kıyılara UK den direk uçma şansı çok yüksek. Bir de kim ne derse desin THY Emirates den daha iyi. Onca siyasi oyunlara rağmen THY .
  • Luftansa 3 yere ucuyorr bilhassa emirates 2 sehre guzel haber olmus :)
  • resim yokmu
  • Emirates de hem LHR hem LGWyr ucuyor. Eminim baskalari da vardir.
  • bir an önce luton da başlamalı

6 metre uzunluğundaki uçak maketi, havaalanının kuzey terminali check in bölümüne yerleştirildi.

THY Londra Müdürü Nejdet Şark, İngiltere pazarının kendileri için çok önemli olduğunu belirterek, ''Aralık 2011'de açılan Gatwick hattımız kısa zaman içinde uçuşlarını günde iki sefere çıkararak, THY tarihinde bir ilke imza atmıştır. THY'nin marka bilinirliğini artırmak için yaptığımız bu reklam çalışması o nedenle Gatwick Havalimanı'nda başlamış olup, THY'nin diğer uçuş noktalarında da yaygınlaştırılacaktır'' diye konuştu.

Şark ayrıca Londra’da, aynı şehirde  iki ayrı havalimanından hizmet veren tek Türk Hava Yolları Müdürlüğü olduğunu belirtti.

Avrupa'nın en işlek havalimanlarından biri olan Gatwick'te ilk defa böyle bir tanıtım çalışması yapıldığı belirtildi. 

THY'DEN GATWICK'E DEV UÇAK

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

degil mi??? ~ 12 yıl önce
baban muftu ve akp de guclu baglantilari olmasa idi sen yine thy na girip oralarda mudurluk yapabilirdin degil mi necdet efendi????

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Özlen ~ 12 yıl önce
thy logolu uçak maketlerinden bir tane edinmek istiyorum. bunun gibi devasa boyutta olmasına gerek yok, orta boy bir maketim olsun istiyorum. nasıl edinebilirim, nerde satarlar acaba?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sami Yavuz ~ 12 yıl önce
Hop odurub hob kalkmayalim yigidin hakkini yigide verelim STUTGART HAVA LIMANI GIRIS Kabisinda bile bizleri THY ucaklari karsiliyor tek kelimeyle gururluyum tesekkur ediyorum 32 yildir ucuyorum memnunum Allah da isleri her zaman rast gedirsin TÜRK VADANDASI Olubda gururlanmamak olmaz STUTGART da THY ile her yere güle güle ucuyorum ikramiyla sefgati ile yorgunlugumu unutarak bir sevgi cenberi icinde tek kelimeyle MEVLAM RAZI OLSUN..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
777 MAKET :)) ~ 12 yıl önce
hatırlarsanız geçen yıl da thailand'da bir turizm fuarına katılmıştı THY ve orada kanatları ters takılmış B777 maketi koymuşlardı acemi havacılar, çok komikti ve gülmüştük. Maket denince bu olay aklıma geliyor hemen. İnşallah londra'daki maket de düzgün monte edilmiştir çünkü göremedik onu, resmi de yok :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sözcü ~ 12 yıl önce
Emirates şişirilmiş bir havayolu. Ben sevmiyorum. Her türlü eleştirilerime rağmen THY yi seviyorum. Dünya ABD nin bir nevi sömürgesi ise BAE özellikle Dubai İngilterenin bir nevi sömürgesi.100 yıllık Hong Kong sömürgesi için çinle yaptığı anlaşma sona ermeden kendilerine yeni bir Hong Kong oluşturdular. Şeyhde bunu bi güzel kullandı ülkesini parlattı. Bu yüzden UK nin her noktasına emirates uçar veya uçma potansiyeli var. Öte yandan BAE de bizde olan onlarda olmayan şeyde deniz. Çöl iklimi yok.Yiyecek derya deniz. Türk insanı politik ingilizlerlede pek de iyi anlaşıyor. Bu nedenle THY nin özellikle kıyılara UK den direk uçma şansı çok yüksek. Bir de kim ne derse desin THY Emirates den daha iyi. Onca siyasi oyunlara rağmen THY .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Salliyorlar ~ 12 yıl önce
Luftansa 3 yere ucuyorr bilhassa emirates 2 sehre guzel haber olmus :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
resim ~ 12 yıl önce
resim yokmu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yanlis ~ 12 yıl önce
Emirates de hem LHR hem LGWyr ucuyor. Eminim baskalari da vardir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
luton ~ 12 yıl önce
bir an önce luton da başlamalı

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000