05 Mart 2013, Salı 09:22:01

THY'DEN FUTBOLDA BİR SPONSORLUK DAHA

Barcelona ve Manchester United gibi takımların sponsoru olan Türk Hava Yolları, tanıtım atağına devam ediyor.
  • Herkese sponsor. işten attıklarına işsizlik parası bıle verdirmeyen Bi şirket...THY...YAZIK
  • bana da sponsor olunuz sevgili thy :(
  • oraya buraya sponsor olup paralarını dağıtacağına atılan insanların hakkını ver,parasını öde.aylar geçti hala tek kuruş alamadılar.ayıptır,günahtır..mahkemeleri kazanmalarına 'hakettikleri' paralarını vermedi şirket.bu ne vicdansızlıktır? atılanların paralarını borsada faizde işletip ona buna sponsor olmak müslümanlığa,insanlığa sığıyormu???
  • Insan biraz dusunur. Su anda thy turkiye ligine sponsor zaten tasima konusunda.
  • Ne kadar rezil bir kurumsun sen yazık ki milli havayolu olacaksın kendi ülkenin takımlarına sahip çık onlara sponsor ol
  • Barcelona ve Manchester United sonra Omiya Ardija, sırada daha kim var amatör ligden bir takım mı? Ayrıca THY yöneticilerine sormak istiyorum Türk Takımlarına neden sponsor olmuyorsunuz yabancı futbolcuları taşımak mı daha onur verici yoksa kendi ülkenizin sporcuları taşımak mı sizi daha onore eder?...
  • Barcelona ve Manchester gibi Takimlari Qatar Hava Yollarin'a kaptirip, hic ismi duyulmamis bir Japon Lig'i takimina Sponsorluk yapmak kimin akliysa, onu derhal kovsunlar. Maksat Japonya'dan müsteri cekme ise, bunun degisik Marketing yollari var.

Japonya'da futbol ligi başladı ve Japonya'nın ünlü takımı Omiya Ardija, binlerce seyircisinin önünde ilk maçına çıktı. 

Kıran kırana geçen mücadele 2-2 beraberlikle bitti. Omiya Ardija'nın yeni sezondaki sponsorlarından biri ise spora olan desteği ile bilinen Türk Hava Yolları'ydı.

Omiya Ardija Başkanı Shigeru Suzuki maçın devre arasında Türk gazetecilere yaptığı açıklamada, THY'nin sponsorluğundan "mutlu olduklarını" söyledi. Barcelona ve Manchester United gibi takımların sponsoru olan THY'nin kendilerine de sponsor olmasının takıma ayrı bir sorumluluk yüklediğine dikkat çekti. Suzuki, "Sezon sonunda iyi bir yerde olmalıyız. Böyle bir sorumluluğumuz var." diye konuştu.

Japonya ve Güney Kore'nin 2002 yılında ortak düzenlediği dünya kupası maçları sırasında Türkiye'nin maçlarını takip ettiğini dile getiren Suzuki, "Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü Arthur Zico'yu da biliyorum. Türkiye'deki futbol seviyesi yüksek." diye konuştu. Omiya Ardija Başkanı Suzuki, takımın Türkiye'de kamp yapmasını düşündüklerini ancak takım gelmesi bile kendisinin gelmek istediğini kaydetti. 

THY Tokyo Müdürü Hasan Mutlu ise "Japonya'da bu ilk sponsorluğumuz. Umuyoruz sene sonunda kendileri ile beraber şampiyonluğu göreceğiz" diye konuştu.

Türk Hava Yolları, maç sonunda çekilişle 3 çifte Türkiye bileti hediye etti.

THY'DEN FUTBOLDA BİR SPONSORLUK DAHA

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

sıfatınıza... ~ 11 yıl önce
Herkese sponsor. işten attıklarına işsizlik parası bıle verdirmeyen Bi şirket...THY...YAZIK

Yanıtla

Kalan karakter 1000
stu ~ 11 yıl önce
bana da sponsor olunuz sevgili thy :(

Yanıtla

Kalan karakter 1000
paralar nerede?? ~ 11 yıl önce
oraya buraya sponsor olup paralarını dağıtacağına atılan insanların hakkını ver,parasını öde.aylar geçti hala tek kuruş alamadılar.ayıptır,günahtır..mahkemeleri kazanmalarına 'hakettikleri' paralarını vermedi şirket.bu ne vicdansızlıktır? atılanların paralarını borsada faizde işletip ona buna sponsor olmak müslümanlığa,insanlığa sığıyormu???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
!!!! ~ 11 yıl önce
Bunlar müslümansa ben kesinlikle müslüman değilim.
Speedygonzalez ~ 11 yıl önce
Insan biraz dusunur. Su anda thy turkiye ligine sponsor zaten tasima konusunda.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yarasa ~ 11 yıl önce
Ne kadar rezil bir kurumsun sen yazık ki milli havayolu olacaksın kendi ülkenin takımlarına sahip çık onlara sponsor ol

Yanıtla

Kalan karakter 1000
H.ÖZKIR. ~ 11 yıl önce
Barcelona ve Manchester United sonra Omiya Ardija, sırada daha kim var amatör ligden bir takım mı? Ayrıca THY yöneticilerine sormak istiyorum Türk Takımlarına neden sponsor olmuyorsunuz yabancı futbolcuları taşımak mı daha onur verici yoksa kendi ülkenizin sporcuları taşımak mı sizi daha onore eder?...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bülent ~ 11 yıl önce
Barcelona ve Manchester gibi Takimlari Qatar Hava Yollarin'a kaptirip, hic ismi duyulmamis bir Japon Lig'i takimina Sponsorluk yapmak kimin akliysa, onu derhal kovsunlar. Maksat Japonya'dan müsteri cekme ise, bunun degisik Marketing yollari var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000