18 Haziran 2012, Pazartesi 13:27:59

THY'DEN FREKANS ARTIŞI

Türk Hava Yolları Belgrad ve Dniepropetrovsk seferlerini arttırıyor.
  • Kardesim elestirecekken dogru yerden elestirin,dil bilmiyor dedigin adam Unv.of Mic.'da ders veriyordu,kompozit uzerine onemli calismalari var.YKB desen anlarim ama tumden karalama yapmayalim lutfen.Ayrica tum ucuslar full ve ucaklarda yer yok.THY'ye devlet maddi yardim da yapmayali yillar oluyor.
  • THy nın başını ahl - rotar - frekans yicek ! dvm.....
  • 'ben yaptım, oldu' kafası nasıl bir kafadır öğrenmek isteyen, gelsin THY Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu'nun pişkinliğine baksın. Yahu 305 kişiyi de işten çıkardıktan sonra, minimum ekipleri bile kurmakta zorlanıyorsunuz; bu yaptığınız frekans artışları ve açtığınız yeni hatlarda kimler uçacak? Günde 21 bacak uçuş mu yaptıracaksınız? İnsanlar ölsün, kaza-kırım yaşansın falan mı istiyorsunuz? THY'nin 1 tane daha kaza-kırım yaşamak gibi bir lüksü yok. Amacınız THY'yi batırmak mıdır nedir, biz anlayamadık..
  • THY nin başındaki torpilli,havacılığı sonradan öğrenmiş olan internet havacıları havayolu şirketi yönetmeyi yalnızca yeni uçak almaktan ve heryere sefer açıp,uçmaktan ibaret sanıyorlar.zararmıs,karmış falan filan onlar için önemli değil,bunlar kimin umurunda onlar aldıkları yeni uçaklardan tıkır tıkır nakit % 5-10 arası komisyonu alıyorlar.zararlar da önemli değil çünkü hamdi ve temel efendinin arkasında devlet var.devletin koruması altındalar.zarar, ziyan olsa bile nasılsa halkın ve borsa yatırımcısının cebinden çıkıyor ve saltanatları sürüyor.oh ne ala memleket.şu ülkenin halinne bak 3-5 kişiyi bile yönetmekten aciz,beceriksiz,hiçbir özelliği olmayan,tecrübesiz,lisan bilmeyen,alt yapısı olmayan sıradan insanlar koskoca THY'nin başiına getiriliyor tanıdık ve torpil ile...vah türkiyem vah....
  • Artırın artırın frekansları, yeni seferler koyun. AHL herkese yeter. sıkışıklık tabi olacak. vahşi bir trafik artışı var. 3. havaalanı nasılsa yapılacak. vatandaş alışsın rötara. thy'ye 2.bir merkez gerek diyenler de halt etmişler. AHL herkese yeter. Biraz da sıkıştırmak kafidir.

Edinilen bilgiye göre Türk Hava Yolları'nın 28 Eylül itibariyle Belgrad'a yaptığı haftalık 12 seferin 14 sefere çıkartılacağı,  -haftada 3 olan Dniepropetrovsk seferlerinin ise 5'e çıkartılacağı öğrenildi.

 

İşte 28 Eylül itibariyle Türk Hava Yolları'nın operasyon tablosu;

Istanbul Ataturk – Belgrade
TK1081 IST0745 – 0830BEG 738 D
TK1083 IST1835 – 1920BEG 320 D

TK1082 BEG0925 – 1205IST 738 D
TK1084 BEG2020 – 2300IST 320 D

Istanbul Ataturk – Dniepropetrovsk
TK435 IST1245 – 1440DNK 738 x16
TK436 DNK1535 – 1740IST 738 x16

THY'DEN FREKANS ARTIŞI

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

frekans ciya ~ 12 yıl önce
Kardesim elestirecekken dogru yerden elestirin,dil bilmiyor dedigin adam Unv.of Mic.'da ders veriyordu,kompozit uzerine onemli calismalari var.YKB desen anlarim ama tumden karalama yapmayalim lutfen.Ayrica tum ucuslar full ve ucaklarda yer yok.THY'ye devlet maddi yardim da yapmayali yillar oluyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
THy nın başını ahl - rotar - frekans yicek ! dvm.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
'ben yaptım, oldu' kafası nasıl bir kafadır öğrenmek isteyen, gelsin THY Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu'nun pişkinliğine baksın. Yahu 305 kişiyi de işten çıkardıktan sonra, minimum ekipleri bile kurmakta zorlanıyorsunuz; bu yaptığınız frekans artışları ve açtığınız yeni hatlarda kimler uçacak? Günde 21 bacak uçuş mu yaptıracaksınız? İnsanlar ölsün, kaza-kırım yaşansın falan mı istiyorsunuz? THY'nin 1 tane daha kaza-kırım yaşamak gibi bir lüksü yok. Amacınız THY'yi batırmak mıdır nedir, biz anlayamadık..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
frekans ~ 12 yıl önce
THY nin başındaki torpilli,havacılığı sonradan öğrenmiş olan internet havacıları havayolu şirketi yönetmeyi yalnızca yeni uçak almaktan ve heryere sefer açıp,uçmaktan ibaret sanıyorlar.zararmıs,karmış falan filan onlar için önemli değil,bunlar kimin umurunda onlar aldıkları yeni uçaklardan tıkır tıkır nakit % 5-10 arası komisyonu alıyorlar.zararlar da önemli değil çünkü hamdi ve temel efendinin arkasında devlet var.devletin koruması altındalar.zarar, ziyan olsa bile nasılsa halkın ve borsa yatırımcısının cebinden çıkıyor ve saltanatları sürüyor.oh ne ala memleket.şu ülkenin halinne bak 3-5 kişiyi bile yönetmekten aciz,beceriksiz,hiçbir özelliği olmayan,tecrübesiz,lisan bilmeyen,alt yapısı olmayan sıradan insanlar koskoca THY'nin başiına getiriliyor tanıdık ve torpil ile...vah türkiyem vah....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
vatandaş ~ 12 yıl önce
Artırın artırın frekansları, yeni seferler koyun. AHL herkese yeter. sıkışıklık tabi olacak. vahşi bir trafik artışı var. 3. havaalanı nasılsa yapılacak. vatandaş alışsın rötara. thy'ye 2.bir merkez gerek diyenler de halt etmişler. AHL herkese yeter. Biraz da sıkıştırmak kafidir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000