27 Aralık 2011, Salı 07:40:22

THY'DEN FREKANS ARTIŞI

Türk Hava Yolları (THY) haftada 4 olan Ankara – Moskova seferlerini 15 Ocak'tan itibaren 7'ye çıkartıyor.
  • türk hava yollarının toplu olarak yolcu anlaşması yaptığını(kurumsal olarak geçiyordu galiba) yine airport haber vasıtası ile temel kotil ya da hamdi topçunun söylediğine şahit olmuştum. anlaşma yapılır ise 800 kişi hizmetten faydalanıyoruz diye belki birşeyler çıkabilir.
  • Ankara'dan daha fazla yurtdışı uçuş yapmak lazım, başkent olması, uluslararası müteahitlik firmalarının merkezinin burada olması, savunma sanayiinin ve diğer sanyiinin gelişmiş olması, kendisinin ve çevresindeki illerde yoğun ve hızla artan nüfus olması, ayrıca esenboğanın pek çok havaalanımızda olmayan genişlemeye uygun yapısı dikkate alınırsa ankara thy için ikinci bir hub olmalıdır.
  • yurt dışı bilette kdv yok. Ben bu thy anlamıyorum. anadolujet düşük maliyetli havayolu ama aeroflottan pahalıya satıyor. bir sürü işçi ucuruyoruz ruslara para kazandırıyoruz.İstanbuldan gidiş dönüş ekonomi 20 euro pahalı 2 ay içinde 800 kişi ucuracak inşaat firması bunları hesaplayaraktan ya rus charter alıyor yada aeroflot.
  • uçakta ölmeden emekli olmak yasak... Emeklilik hayatı yaşamakta yasak. tebrikler... Kefenin cebi olduğunu düşünenler için süper haber
THY'nin Moskova ofisinden yapılan açıklamaya göre Moskova Domodedova havalimanından Ankara Esenboğa havalimanına uçuş gerçekleştiren sefer sayıları artırıldı. Buna göre haftada 4 gün olan seferler 15 Ocak'tan itibaren haftanın tüm günleri yapılacak.

Rusya'nın başkenti Moskova'dan 20: 15'de kalkan THY uçağı Türkiye saati ile 21.20'da Ankara'ya inecek. Ankara'dan ise uçaklar saat 14: 00'da (TSİ) havalanarak Moskova'ya saat 18.45'de(MSİ) ulaşacak.

Moskova – Ankara biletleri 3 bin 740 ruble'den (Kdv dahil değil) başlayan fiyatlarla satışa sunuldu.

(Sondakika)
THY'DEN FREKANS ARTIŞI

Yorumlar

Misafir ~ 12 yıl önce
türk hava yollarının toplu olarak yolcu anlaşması yaptığını(kurumsal olarak geçiyordu galiba) yine airport haber vasıtası ile temel kotil ya da hamdi topçunun söylediğine şahit olmuştum. anlaşma yapılır ise 800 kişi hizmetten faydalanıyoruz diye belki birşeyler çıkabilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Ankara'dan daha fazla yurtdışı uçuş yapmak lazım, başkent olması, uluslararası müteahitlik firmalarının merkezinin burada olması, savunma sanayiinin ve diğer sanyiinin gelişmiş olması, kendisinin ve çevresindeki illerde yoğun ve hızla artan nüfus olması, ayrıca esenboğanın pek çok havaalanımızda olmayan genişlemeye uygun yapısı dikkate alınırsa ankara thy için ikinci bir hub olmalıdır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
yurt dışı bilette kdv yok. Ben bu thy anlamıyorum. anadolujet düşük maliyetli havayolu ama aeroflottan pahalıya satıyor. bir sürü işçi ucuruyoruz ruslara para kazandırıyoruz.İstanbuldan gidiş dönüş ekonomi 20 euro pahalı 2 ay içinde 800 kişi ucuracak inşaat firması bunları hesaplayaraktan ya rus charter alıyor yada aeroflot.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
uçakta ölmeden emekli olmak yasak... Emeklilik hayatı yaşamakta yasak. tebrikler... Kefenin cebi olduğunu düşünenler için süper haber

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000