07 Mart 2011, Pazartesi 08:27:48

THY'DEN FREKANS ARTIŞI

THY Rusya Müdürü Mefal Deribaş, “Havaalanlarının kapasitesi uygun olsa daha fazla uçmak isterdik. Çünkü doluluk oranımız yüzde 75’in atına düşmüyor”
  • Kuzeyin incisi Saint Petersburg'dan İstanbulumuz'a haftanın dört günü sefer var.Haftanın her günü en az bir sefer konamaz mı?TÜRK HAVAYOLLARI Yetkililerine duyurulur.
  • Sn. Yorumcu arkadaşım ne gerek var bu türlü yorumlara,,global bir çagda heryerde herkez ticaret yapmaya başladı..Ayaş pilotlar ,teneke falan yakışıksız ,seviyesiz sözler,,bırakalım haberlere yapıcı degecek bir şey varsa yazın,,her haber altına çalakalem yazmak isimsiz olarak ne kadar yerinde ,tartışılır.
  • Ellerimde olan istatistiklere gore Aeroflot'un seferlerinin gunde 3'e ciktiktan sonra THY"nin IST-MOW ucuslarinda yolcu sayisinda dusus var. Aeroflot'takilerde ise - artis... Doluluk orani onemli bir gosterge ama gecen sene ayni hatlarda Airbus-321, bu sene ise Airbus-320 ucaklari kullanildigini bilmek gerek. Ayrica makalede Domodedovo havalimaninin fotografi kullanilirken hangi havalimaninin kapasiteleri (yeterli olmayan olarak) bahsediliyor acaba? Bu onemli bir soru olacakti Sn. Mefail Deribas'a...
  • Her ne kadar vatandaşlarının alayı ayyaş da olsa, teneke uçaklar ve ayyaş pilotlar yerine sağlam uçaklar ve kaliteli personelle rusya'ya uçmak herkesin hakkı. Bu rus'lar da artık akıllanmaya başlamışlar ki, kendi firmalarının döküntü uçakları yerine Bayrağımın Taşıyıcısıyla uçmayı tercih ediyorlar...
THY Mart ayı itibariyle haftanın 3 ayrı günüde İstanbul-Moskova hattında 5 uçak kaldıracak. Ankara"dan 3 olan sefer sayısı da 5'e yükselecek.

THY Rusya Müdürü Mefal Deribaş, “Havaalanlarının kapasitesi uygun olsa daha fazla uçmak isterdik. Çünkü doluluk oranımız yüzde 75"in atına düşmüyor” dedi.

Türkrus.com'a açıklamalarda bulunan Mefail Deribaş, iki ülke arasında vizelerin kaldırılacağı, yeni turizm sezonunun başlayacağı ilkbahara yeni hamlelerle gireceklerini söyledi. Deribaş"ın verdiği bilgiye göre, THY haftanın 3 günü Moskova Şeremetyevo ile İstanbul Atatürk Havalimanı arasında günde 5 sefer yapacak. Şu an bu havaalanından günde 3 sefer yapılıyor.

Yeni hamleler bununla da kalmayacak. Halen haftada 3 kez yapılan Ankara-Moskova uçuşları da 5 güne çıkacak. Antalya"ya kış dönemi haftada 3 kez yapılan uçuşlar, baharla birlikte haftanın 7 günü yapılacak.

Deribaş, şu an haftada Moskova"dan Atatürk Havalimanı"na 21, Sabiha Gökçen"e 4, Ankara"ya 3, Antalya"ya 3 sefer yapıldığını, yeni planlama ile Atatürk Havalimanı"na 24, Sabiha Gökçen"e 4, Ankara"ya 5, Antalya"ya 7 sefer yapılacağını açıkladı.

Ruslar, THY"yi neredeyse Milli Havayolu gibi benimsediler

Deribaş, “Doluluk oranımız yüzde 75"in altına düşmüyor. Yüzde 70-80 civarında Rusya vatandaşı yolcumuz var. Ruslar da artık THY"yi neredeyse milli havayolu gibi benimsediler ve çok memnunlar” dedi.

2005"e kadar sadece Moskova"ya sefer yapan THY, 2009 sonunda 600 bin yolcuya ulaşmış durumda. Moskova ile birlikte Rusya"da 7 noktaya yapılan direkt uçuşlarda 400 bin yolu Moskova"ya, 200 bin yolcu diğer şehirlere taşındı. THY Müdürü Deribaş, Rusya"da bir havayolu şirketi satın alma girişimlerinin de devam ettiğini, bunun tamamlanması durumunda THY"nin Rusya"da neredeyse “iç hat” seferleri yapan bir şirket durumuna geleceğini vurguladı.

(Türkrus.com)
THY'DEN FREKANS ARTIŞI

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
Kuzeyin incisi Saint Petersburg'dan İstanbulumuz'a haftanın dört günü sefer var.Haftanın her günü en az bir sefer konamaz mı?TÜRK HAVAYOLLARI Yetkililerine duyurulur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Sn. Yorumcu arkadaşım ne gerek var bu türlü yorumlara,,global bir çagda heryerde herkez ticaret yapmaya başladı..Ayaş pilotlar ,teneke falan yakışıksız ,seviyesiz sözler,,bırakalım haberlere yapıcı degecek bir şey varsa yazın,,her haber altına çalakalem yazmak isimsiz olarak ne kadar yerinde ,tartışılır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Ellerimde olan istatistiklere gore Aeroflot'un seferlerinin gunde 3'e ciktiktan sonra THY"nin IST-MOW ucuslarinda yolcu sayisinda dusus var. Aeroflot'takilerde ise - artis... Doluluk orani onemli bir gosterge ama gecen sene ayni hatlarda Airbus-321, bu sene ise Airbus-320 ucaklari kullanildigini bilmek gerek. Ayrica makalede Domodedovo havalimaninin fotografi kullanilirken hangi havalimaninin kapasiteleri (yeterli olmayan olarak) bahsediliyor acaba? Bu onemli bir soru olacakti Sn. Mefail Deribas'a...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Her ne kadar vatandaşlarının alayı ayyaş da olsa, teneke uçaklar ve ayyaş pilotlar yerine sağlam uçaklar ve kaliteli personelle rusya'ya uçmak herkesin hakkı. Bu rus'lar da artık akıllanmaya başlamışlar ki, kendi firmalarının döküntü uçakları yerine Bayrağımın Taşıyıcısıyla uçmayı tercih ediyorlar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000