14 Kasım 2015, Cumartesi 22:50:40

THY'den Fransa yolcularına ücretsiz değişiklik

Türk Hava Yolları (THY) Fransa'da yaşanan terör olayları sonrası bugün yaptığı açıklama ile yolcurının olası mağduriyetini önlemek adına izlemesi gerektiği yolcu açıkladı.
  • Geçen gün Rus metrojet kazasında Charlie Hebdo dergisi karikatür yayınlamıştı. Şimdi de Fransa katliamıyla ilgili karikatürler yayınlasa da hep birlikte gülsek eğlensek..
  • THY Terör belası olan Fransaya süresiz olarak uçuşlarını durdurması lazım

Fransa'da dün meydana gelen terör olayları nedeniyle Türk Hava Yolları, Fransa'ya uçuş yapacak yolcularının bilet tarihlerinde yapacağı değişkliği ücretsiz gerçekleştirecek.

THY'den yapılan açıklama şöyle;

Fransa’da 13 Kasım 2015 tarihinde gerçekleşen terör saldırıları nedeniyle 14 Kasım 2015 - 21 Kasım 2015 tarihleri arasında Türkiye’den Fransa’ya seyahat edecek yolcularımızın muhtemel mağduriyetlerini önlemek amacıyla aşağıdaki gibi bir düzenleme yapılmıştır.

Biletlerini 14 Kasım 2015 tarihden önce satın almış olan ve 14 Kasım 2015 – 21 Kasım 2015 tarihleri arasında Türkiye’den Fransa’ya (Paris, Lyon, Nice, Toulouse, Bordeaux) seyahat edecek yolcularımızın;

1. Herhangi bir ceza ödemeksizin, seyahat tarihlerini 14 Kasım 2015 – 14 Aralık 2015 (dahil) arasında bir tarihle değiştirilebilmesine imkan sağlanmıştır.

2. Tarih değişikliğinin yapılabilmesi için 21 Kasım 2015 (dahil)’e kadar müracat etmeleri gerekmektedir.

Bu düzenleme 14 Kasım 2015 - 21 Kasım 2015 (dahil) tarihleri arasında geçerli olacaktır. Düzenlemede bilet iadesi ve parkur değişiklikleriyle ilgili herhangi bir yenilik yoktur.

THY'den Fransa yolcularına ücretsiz değişiklik

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Mersi ~ 8 yıl önce
Geçen gün Rus metrojet kazasında Charlie Hebdo dergisi karikatür yayınlamıştı. Şimdi de Fransa katliamıyla ilgili karikatürler yayınlasa da hep birlikte gülsek eğlensek..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Lafi ~ 8 yıl önce
Agzimdan aldin Mersi, ben de diyecegim ki, gulme komsuna gelir basina. Kimse dokunulmaz degildir.
Agzina saglik ~ 8 yıl önce
Kesinlikle sen insanlarin acisina gul bak kend basina geldi. Bir de su sosyal siteler fransiz bayraklariyla donandiya sanki bir tek terore mahruz kalan fransa. Ruslar belki yapmistir bu saldirilari sen rusa gulme fazla tehlikeli millet sagi solu belli olmaz Allahin fransizi.
Yolcu ~ 8 yıl önce
THY Terör belası olan Fransaya süresiz olarak uçuşlarını durdurması lazım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yolcu ya ~ 8 yıl önce
yoh ya niyemiş
Bela ~ 8 yıl önce
Bela fransızların beslediği araplar

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000