13 Mayıs 2013, Pazartesi 13:48:30

THY'DEN FLAŞ TEMEL KOTİL AÇIKLAMASI

Türk hava Yolları'nda yaşanan yönetim kriziyle ilgili açıklama geldi.
  • Sayın Temel Kotil 2005'ten buyana kendini fazlasıyla ispat etmiş bir yönetici şirketi nereden nereye getirdi tamam hükümetinde bazı ülkelerle anlaşmaları vizesis giriş VS. gibi önü açmış olabilir fakat kamuoyundaki izlenimlerime göre konuşuyorum cok iyi bir yönetici Sayın Başbakan ve Sayın Maliye Bakanıda farkında Türkiye halkı ve Avrupada farkında fakat Sayın Hamdi Topcu havacılıktan anlamadığ her halinden apacık belli sanki bir diktatör gitmesi gereken varsa oda Hamdi Topcu olmalı eğer hükümetin gözüne girecek birşeyler yapmak istiyosa Sayın Hamdi Topcu Başbakanımızın deyimiyle sesleniyorum Elmayı olgunlaştığında koparıp yiyeceksin fakat Topcu geldi geleli sürekli thy'de hep sorun cıkıyor bir nevi yönetimde siyasettir aslında konuşacak cok şeyler varda umarım mesajım gitmesi gereken yerlere gider.
  • Anlayamadığım bir olay var. Şirketleri Genel Müdür temsil eder ama Hamdi Topçu sanki hem Genel Müdür hem de Yönetim Kurulu Başkanı gibi... Olmaz böyle profesyonel yönetim...
  • Değerli uçucu arkadaşlarım; Lütfen maillerinize bir müddet bakmayın ,bu siteyi yorumları takiip etmeyin.Sizlerin bozulan morallerinizden, bozulan psikolojinizden ne yöneticilerin nede sendikanın zerre kadar umurunda olduğunu sanmıyorum. Herkes kendi derdinde sizlerin yapacağınız bir hatanın nelere mal olacağını düşünmüyorlar. 15 inde istersen uçuşuna gidersin sendikaya ne sonucuna sen katlanırsın,istersen uçuşuna gitme yönetime ne sonucuna gene sen katlanırsın. Şu anda iki tarafta uçucular üzerinden süreci yönlendiriyor .Daha fazla kendinizi kullandırmayın kapaın maillerinizi.uçuş saatinizde gidin veya gitmeyin memnuniyetinize göre karar verin.
  • Çalışma limitleri konusunda bile çalışanının gözünün içine baka baka yalan söyleyen bir yönetim kurulu başkanının "Greve katılmayanı mağdur etmeyeceğiz" söylemlerine nasıl inanabiliriz?
  • Sendika işe iade davasını kazananları çatır çatır deklare ediyor kamuoyuna,işe iade davasını kaybedenleri neden açıklamıyor peki? Bunu da öğrenmek istiyoruz ve objektif olmaya davet ediyoruz!!
  • Bu işin sonunda hangi tarafın lehine sonuçlanırsa sonuçlansin öyle veya böyle bir veya birkaç kişi ekmeğinden olur , ona üzülüyorum. ..
  • Bu mu başkan vay bee
  • Yer personelide greve gidiyor...
  • Greve katılım düşük olacak ve sendika tıpış tıpış ön şartsız masaya oturacak ve imzalayacak. THY ise 305'in hakkını tazminatını vs tıpış tıpış ödeyecek.. Böylece koltuk sevdalısı Ayçinden kurtulmuş olacağız...
  • bizde inandık. gidişi grev sonrasına ertelendi....

İşte THY'den yapılan o açıklama:

"Türk Hava Yolları Genel Müdürü Doç. Dr. Temel KOTİL  babasının rahatsızlığı sebebiyle talep ettiği iznini, Hava-İş Sendikası’yla yürütülen Toplu İş Sözleşmesi’nde gelinen süreç nedeniyle önümüzdeki haftaya ertelemiştir.

Konunun bazı basın yayın organlarında yönetim krizi olarak değerlendirilmesi gerçeği yansıtmamaktadır. Türk Hava Yolları yönetiminde herhangi bir anlaşmazlık söz konusu değildir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

Bu arada THY Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu, bugün saat 14.20'de NTV'de canlı yayın konuğu olacak. Topçu'nun, greve ve Temel Kotil krizine ilişkin açıklama yapması bekleniyor.

THY'DEN FLAŞ TEMEL KOTİL AÇIKLAMASI

Yorumlar Tüm Yorumlar (49)

Türkiye Halkı ~ 11 yıl önce
Sayın Temel Kotil 2005'ten buyana kendini fazlasıyla ispat etmiş bir yönetici şirketi nereden nereye getirdi tamam hükümetinde bazı ülkelerle anlaşmaları vizesis giriş VS. gibi önü açmış olabilir fakat kamuoyundaki izlenimlerime göre konuşuyorum cok iyi bir yönetici Sayın Başbakan ve Sayın Maliye Bakanıda farkında Türkiye halkı ve Avrupada farkında fakat Sayın Hamdi Topcu havacılıktan anlamadığ her halinden apacık belli sanki bir diktatör gitmesi gereken varsa oda Hamdi Topcu olmalı eğer hükümetin gözüne girecek birşeyler yapmak istiyosa Sayın Hamdi Topcu Başbakanımızın deyimiyle sesleniyorum Elmayı olgunlaştığında koparıp yiyeceksin fakat Topcu geldi geleli sürekli thy'de hep sorun cıkıyor bir nevi yönetimde siyasettir aslında konuşacak cok şeyler varda umarım mesajım gitmesi gereken yerlere gider.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Abdullah Kart ~ 11 yıl önce
Anlayamadığım bir olay var. Şirketleri Genel Müdür temsil eder ama Hamdi Topçu sanki hem Genel Müdür hem de Yönetim Kurulu Başkanı gibi... Olmaz böyle profesyonel yönetim...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kriz bitmiştir. ~ 11 yıl önce
Bugun önemli bir devlet büyüğümüz ilgili kişiyi arayarak net konuşmuş ve krize son vermiştir. Genel Mudurumuz daha güçlü olarak gorevinin başındadır ve bundan sonrada böyle olacaktır.
hikaye ~ 11 yıl önce
zaten ançak torpille yapışabilir o koltuğa, ürettiği ve yaptığı bir şey olmadığı için ancak telefonlardan medet umar.
En iyisi ~ 11 yıl önce
Değerli uçucu arkadaşlarım; Lütfen maillerinize bir müddet bakmayın ,bu siteyi yorumları takiip etmeyin.Sizlerin bozulan morallerinizden, bozulan psikolojinizden ne yöneticilerin nede sendikanın zerre kadar umurunda olduğunu sanmıyorum. Herkes kendi derdinde sizlerin yapacağınız bir hatanın nelere mal olacağını düşünmüyorlar. 15 inde istersen uçuşuna gidersin sendikaya ne sonucuna sen katlanırsın,istersen uçuşuna gitme yönetime ne sonucuna gene sen katlanırsın. Şu anda iki tarafta uçucular üzerinden süreci yönlendiriyor .Daha fazla kendinizi kullandırmayın kapaın maillerinizi.uçuş saatinizde gidin veya gitmeyin memnuniyetinize göre karar verin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Arkadaş!! ~ 11 yıl önce
Çalışma limitleri konusunda bile çalışanının gözünün içine baka baka yalan söyleyen bir yönetim kurulu başkanının "Greve katılmayanı mağdur etmeyeceğiz" söylemlerine nasıl inanabiliriz?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ccabinn ~ 11 yıl önce
Sendika işe iade davasını kazananları çatır çatır deklare ediyor kamuoyuna,işe iade davasını kaybedenleri neden açıklamıyor peki? Bunu da öğrenmek istiyoruz ve objektif olmaya davet ediyoruz!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kaybeden ~ 11 yıl önce
kaybeden yok ki. davası bitmeyenler var sadece
teknisyen ~ 11 yıl önce
Bu işin sonunda hangi tarafın lehine sonuçlanırsa sonuçlansin öyle veya böyle bir veya birkaç kişi ekmeğinden olur , ona üzülüyorum. ..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bu mu ~ 11 yıl önce
Bu mu başkan vay bee

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İdari isler ~ 11 yıl önce
Yer personelide greve gidiyor...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Brackoo ~ 11 yıl önce
Greve katılım düşük olacak ve sendika tıpış tıpış ön şartsız masaya oturacak ve imzalayacak. THY ise 305'in hakkını tazminatını vs tıpış tıpış ödeyecek.. Böylece koltuk sevdalısı Ayçinden kurtulmuş olacağız...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
vah vah ~ 11 yıl önce
bizde inandık. gidişi grev sonrasına ertelendi....

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000