17 Temmuz 2014, Perşembe 21:33:02

THY'DEN FLAŞ AÇIKLAMA; "UKRAYNA ÜZERİNDEN UÇMAYACAĞIZ"

THY Basın Müşaviri Genç: "Olaylar netleşene kadar uçaklarımız Ukrayna hava sahasını kullanmayacak"
  • THY den bu durumda Kabil, Libya, Sudan.... seferlinin de iptal etmelerini bekliyoruz???
  • Ukrayna üzerinden uçmayacaksınız tamam da ya o ülkeye olan direkt uçuşlar ne olacak . Her Allah'ın günü SAW-KBP-SAW uçuşunuz var . Hoş kendiniz yapmıyor SunEx'e veriyorsunuz o uçuşları , onlar ne olacak ? Birşey olursa SunEx uçuyordu mu diyeceksiniz açıklama yapıp .
  • Allah saklasın ama afrikanın abidik gubidik yerlerine yapılan uçuşların durdurulması içinde böyle bir olay mı olması lazım? Türk'ün aklı sonradan mı gelir?
  • Şu anda (TSİ 22.00) TK 468 Ukrayna üzerinde uçuyor. Bu açıklamadan haberi yok mu aceba?
  • Füzeyle vuruldu diyor adamlar hala 777 leri durdursakmı diyor adam... Ya durdur da 1 günlük zarara bak thy nin sonra konus... 737 iç hat ile karıştırdın galiba sen..
  • İlk uçulundan bu yana kayıtlardaki sadece tek can kaybı yaşanan kazası San Francisco kazası olan uçak, bu kadar kısa sürede nasıl şüpheli duruma gelebilir ki. Hemen 777 ve Boeing suçlanıyor...
  • BU UCAGIN FITRATINDAMI VAR ACABA, ALLAH KORUSUN
  • Yok birde uçsaydın g.zekalı
  • Bu mantıkla olaylar netleşene kadar 777 lerin uçuşunu da durdurmaları gerekmez mi? Ya sebep uçaktan kaynaklanan bir sebep ise?

Türk Hava Yolları'nın (THY), Malezya Havayollarına ait yolcu uçağının Ukrayna'da düşmesinin ardından, olaylar netleşene kadar bu ülke hava sahasını kullanmayacağı bildirildi.

THY Basın Müşaviri Ali Genç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Yaşanan hadise henüz çok sıcak olduğu için, olaylar netleşene kadar uçaklarımız Ukrayna hava sahasını kullanmayacak" dedi.

THY'DEN FLAŞ AÇIKLAMA; "UKRAYNA ÜZERİNDEN UÇMAYACAĞIZ"

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

Güvenlik ~ 10 yıl önce
THY den bu durumda Kabil, Libya, Sudan.... seferlinin de iptal etmelerini bekliyoruz???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Direkt Uçuşlar ~ 10 yıl önce
Ukrayna üzerinden uçmayacaksınız tamam da ya o ülkeye olan direkt uçuşlar ne olacak . Her Allah'ın günü SAW-KBP-SAW uçuşunuz var . Hoş kendiniz yapmıyor SunEx'e veriyorsunuz o uçuşları , onlar ne olacak ? Birşey olursa SunEx uçuyordu mu diyeceksiniz açıklama yapıp .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
HAKLI ~ 10 yıl önce
Sadece SAW dan mı ukrayna da liviv odessa kiev dnipretrovs harkov olmak üzere 5 uçuş noktası daha var eee bunlara nasıl uçacak havasahasını kullanmayacaksa ..! thy de açıklama yapılıyor ama mantıksız hep şu şirkete son 3 yıldır adam akıllı biri gelmedi.
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Allah saklasın ama afrikanın abidik gubidik yerlerine yapılan uçuşların durdurulması içinde böyle bir olay mı olması lazım? Türk'ün aklı sonradan mı gelir?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Şu anda (TSİ 22.00) TK 468 Ukrayna üzerinde uçuyor. Bu açıklamadan haberi yok mu aceba?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Veda busesi o ~ 10 yıl önce
Veda uçuşudur o biz vefalı millettiz öyle hemen satisfaction yapmayız yavaş yavaş azalta azalta alıştıra alıştıra allah korur mümini muhaha
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Füzeyle vuruldu diyor adamlar hala 777 leri durdursakmı diyor adam... Ya durdur da 1 günlük zarara bak thy nin sonra konus... 737 iç hat ile karıştırdın galiba sen..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
İlk uçulundan bu yana kayıtlardaki sadece tek can kaybı yaşanan kazası San Francisco kazası olan uçak, bu kadar kısa sürede nasıl şüpheli duruma gelebilir ki. Hemen 777 ve Boeing suçlanıyor...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
777 ~ 10 yıl önce
BU UCAGIN FITRATINDAMI VAR ACABA, ALLAH KORUSUN

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Uç uç ~ 10 yıl önce
Yok birde uçsaydın g.zekalı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ercan ~ 10 yıl önce
haberleri takip edersen lufthansa, klm, air france gibi havayollarıda bu bölgeden uçmama kararını bugün açıkladılar. THY de doğal olarak bu kararı almış ve açıklamış. Klavye başında Türklerin milli havayolunu aşağılamak için her türlü fırsatı değerlendirmeye çalışan bazıları maalesef kendi seviyelerini ortaya koyuyorlar.
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Bu mantıkla olaylar netleşene kadar 777 lerin uçuşunu da durdurmaları gerekmez mi? Ya sebep uçaktan kaynaklanan bir sebep ise?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000