14 Nisan 2016, Perşembe 14:27:05

THY'den flaş açıklama

Türk Hava Yolları, adet Gulfstream alımı yapacağını duyurdu.
  • devleti yönetenler ! için alınıyor. bu ülkede 10 milyondan fazla yeşil karta muhtaç bir o kadar işsiz var, ekonomide kimse söylemese de kriz var, turizm batık, dünyanın gelire göre en pahalı arabası,benzini,elektriği,doğalgazı,interneti,pasaportu,eti vs burada vatandaşa müşteri gibi satılıyor hala vatandaş vergileriyle gösteriş,hanedan,şov,lüks,hava peşindeyiz yuh be ! bür ülkenin prestiji,kalkınmışlık göstergesi böyle lüks uçaklarla,makam araçlarıyla olmuyor, ilime,bilime,teknolojiye,eğitime,sanata,spora yapılan yatırımlar verilen önemle oluyor ama kimin umurunda!
  • bence bu ucaklar icin en uygun hat saw-antalya. Cok dogru bir tercih. alanlari kutlarim
  • Uçak tek. Okuyorum hangi firmada staj yapmaliyim
  • çok şükür mantıklı bir karar verilmiş, yönetim kurulu uçacak diye boş hatlara 777, 330 verilmesi kadar saçma ve israf ettikten sonra bu biraz mantıklı gibi
  • G5te kızılötesi var yani sisli havada inebilme özelliği f16da var bu özellik güzel tercih farklı bir hizmet anlayışı mng jette aynı hizmeti veriyor bence geç bile kalındı.
  • Uçağı gösteren boyadır sen istediğin bakımı yap hikaye fakat cumhurbaşkanının uçağı rezalet boyandı diğer g4 g5te ve diğer uçaklarda bari bunlara güzel bir boya yaptırın derim.
  • Bunlar rahmetli Ecevit döneminde başbakanlığa tahsis edilen uçağı haraç mezat satmışlar, niye satın aldınız diye de dönemin THY yöneticileri hakkında soruşturma yapmışlardı. Hemen akabinde de cc ve bb ye tahsis edilen pahalı uçakları THY ye aldırmışlardı! Sıkıysa almasınlar. KİMBİLİR BELKİ BUNLARA DA BİR HESAP SORAN ÇIKAR.
  • Yazıltır günahtır zaten zarar ediyor thy bide kendinize Vip hizmeti altında kullanılacak diye uçak almayın Thy zaten türkiyenin ve dünyanın heryerine uçuşu var ayıptır bu milletin parasıdır
  • tüm vip ler kullanabilecek mi?
  • Bu sabah KK1019 Lefkoşa-İstanbul uçağı kalktıktan sonra iniş takımları kapanmadı. Antalya'ya teknik iniş yapıldı. Buna ilişkin bir haber yayınlanmaması çok ilginç.

Türk Hava Yolları yaptığı açıklamada biri G450 biri de G550 olmak üzere 2 adet Gulfstream alımı yapacağını duyurdu.

Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada uçakların VIP hizmetlerde kullanılacağı belirtildi.

THY'den yapılan açıklamada:

Ortaklığımız Yönetim Kurulunca, VIP hizmetlerde kullanılmak üzere 1 adet Gulfstream G450 ve 1 adet Gulfstream G550 uçağının satın alınmasına karar verilmiştir.

THY'den flaş açıklama

Yorumlar Tüm Yorumlar (29)

gulfstreamler ~ 8 yıl önce
devleti yönetenler ! için alınıyor. bu ülkede 10 milyondan fazla yeşil karta muhtaç bir o kadar işsiz var, ekonomide kimse söylemese de kriz var, turizm batık, dünyanın gelire göre en pahalı arabası,benzini,elektriği,doğalgazı,interneti,pasaportu,eti vs burada vatandaşa müşteri gibi satılıyor hala vatandaş vergileriyle gösteriş,hanedan,şov,lüks,hava peşindeyiz yuh be ! bür ülkenin prestiji,kalkınmışlık göstergesi böyle lüks uçaklarla,makam araçlarıyla olmuyor, ilime,bilime,teknolojiye,eğitime,sanata,spora yapılan yatırımlar verilen önemle oluyor ama kimin umurunda!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
musti ~ 8 yıl önce
yukarida belirttiginiz ulke neresi?bizim ulkemizde bolluk var, siz siz nerde yasiyorsunuz? ayiptir cok ayip
Musti'ye ~ 8 yıl önce
Güneşe bakan kendi gölgesini göremez...
Musticiğim ~ 8 yıl önce
Canım bebişim seni pespembe olana kadar tokatlar sonra ensar vakfına neyin bol olduğunu görmek için yollarım.
hobi ~ 8 yıl önce
musti denen ucube bu ülkenin yüzde 54 dü yoksulluk sınırının altında yaşıyor yüzde 25 şi devlet yardımı olmadan yaşamını sürdüremeyecek durumda bunu devlet istatistik kurumu açıklıyor sen hangi ülkede yaşıyorsun koyunnnn
remzi ~ 8 yıl önce
bence bu ucaklar icin en uygun hat saw-antalya. Cok dogru bir tercih. alanlari kutlarim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Staj ~ 8 yıl önce
Uçak tek. Okuyorum hangi firmada staj yapmaliyim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
asdas ~ 8 yıl önce
td team çok iyidir staj yapıcaksan
o ne la ~ 8 yıl önce
td team ne la? ilk defa duydum. evlere servis teknisyen ekibi mi? hani musluk tamircileri kalorifer tamircileri vardır ellerinde çanta, ev ev dolaşırlar muslukçuuuuu diye, kurumsallık hak getire.. öyle bişey mi td team? teami anladık ta td ne? turbo destek mi? tam destek mi?
stajcı ~ 8 yıl önce
Staj aramanın yerni adresi airporthaber mi oldu artık? kariyer nokta net filan kesmiyo mu... şirketlerle direk irtibata geçmek ne biliyim araştırma yapmak artık daha mı zor?
.. ~ 8 yıl önce
Zaten araştırma yapiyorum tercih sistemi olduğu için şirketleri seçicez türkiye genelo tercih yapılıyor. Burda olan teknisyen abilerimden yardım istedim sadece tavsiye vb
mantıklı ~ 8 yıl önce
çok şükür mantıklı bir karar verilmiş, yönetim kurulu uçacak diye boş hatlara 777, 330 verilmesi kadar saçma ve israf ettikten sonra bu biraz mantıklı gibi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kızılötesi ~ 8 yıl önce
G5te kızılötesi var yani sisli havada inebilme özelliği f16da var bu özellik güzel tercih farklı bir hizmet anlayışı mng jette aynı hizmeti veriyor bence geç bile kalındı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Boya ~ 8 yıl önce
Uçağı gösteren boyadır sen istediğin bakımı yap hikaye fakat cumhurbaşkanının uçağı rezalet boyandı diğer g4 g5te ve diğer uçaklarda bari bunlara güzel bir boya yaptırın derim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yüzsüzlük! ~ 8 yıl önce
Bunlar rahmetli Ecevit döneminde başbakanlığa tahsis edilen uçağı haraç mezat satmışlar, niye satın aldınız diye de dönemin THY yöneticileri hakkında soruşturma yapmışlardı. Hemen akabinde de cc ve bb ye tahsis edilen pahalı uçakları THY ye aldırmışlardı! Sıkıysa almasınlar. KİMBİLİR BELKİ BUNLARA DA BİR HESAP SORAN ÇIKAR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yazıktır Günahtır ~ 8 yıl önce
Yazıltır günahtır zaten zarar ediyor thy bide kendinize Vip hizmeti altında kullanılacak diye uçak almayın Thy zaten türkiyenin ve dünyanın heryerine uçuşu var ayıptır bu milletin parasıdır

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Zarar derken ? ~ 8 yıl önce
Iskembeyi kubra ?
Ne yazık kı ~ 8 yıl önce
Türkler derdi gösterişlidir.
vip ~ 8 yıl önce
tüm vip ler kullanabilecek mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
buzines ~ 8 yıl önce
Business ucanlar onden bunlarla arkadan ekonomiler a320 ile gelicekmis artik.
KK1019 ~ 8 yıl önce
Bu sabah KK1019 Lefkoşa-İstanbul uçağı kalktıktan sonra iniş takımları kapanmadı. Antalya'ya teknik iniş yapıldı. Buna ilişkin bir haber yayınlanmaması çok ilginç.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hangi firma? ~ 8 yıl önce
Büyük ihmalde pegasustur
Meraklı ~ 8 yıl önce
Sensor arızası. Uçak uçuyor.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000