27 Şubat 2015, Cuma 11:12:08

THY'DEN FLAŞ AÇIKLAMA!

Türk Hava Yolları, İngiltere'den THY uçağıyla İstanbul'a, oradan da IŞİD'e katıldıkları iddiasıyla gündeme gelen 3 genç kız hakkında resmi bir açıklamada bulundu.
  • THY iyi ki" 3 genç kızı İngiliz gençleri mutlu edememiş, onlarda mutluluğu IŞID' de aramış" demedi. Yok hani bademlerin kafa yapısı genelde böyledir ya, o bağlamda...
  • İngilizlerin oyun oynama hevesli devam ediyor. .1920 1935 yıllarında Suriye'de azınlık olan halkların üzerine salarak yokettiler. . kendileri yeraltı kaynaklarını fransa ila bolusme planları yaparken ki duygular şimdide depresiyor. . isid ABD ve İngiliz oyunlarını bozacaktir. ..
  • THY bileti alan bir yolcu, sinir polisi gecmeden mi ucaga bindi, bu kizlarin sinir polisi neden sorgulamadi.... her seyi THY mi kontrol edecek, belki yolcular internetten bilet aldi, online check-in yapti....
  • Vecihi arkadaşa katılıyorum. O 3 kızın kimlerle temasa geçip nasıl böyle bir karar verdiklerini araştırmak yerine, sivul havacılık alanında kendilerini geçen thy ye sarmaları mantıksız.
  • THY ile uğraşacaklarına 3 salak vatandaşlarının nasıl IŞİD militanı olduğunu araştırsınlar. VECİHİ

Türk Hava Yolları, İngiltere'den THY uçağıyla İstanbul'a gelen ve oradan da IŞİD'e katıldıkları iddiasıyla gündeme gelen 3 genç kız hakkında resmi bir açıklamada bulundu.

Bu yaştaki gençlerin IATA kuralları çerçevesinde yalnız seyahat etmelerinde bir sakınca olmadığını vurgulayan THY, uygulamaların İngiliz havacılık güvenliği ile uyumlu olduğunun da altını çizdi.

THY'den yapılan açıklama:

17 Şubat 2015 tarihinde İngiltere’den Türkiye‘ye seyahat eden 3 İngiliz vatandaşı genç kız hakkında çıkan haberlerle ilgili olarak aşağıdaki açıklamanın gerekliliği doğmuştur.

Türk Hava Yolları, ilgili resmi makamlarca talep edilen bilgi temini konusunda gerekli işbirliğini sürdürmekte olup, soruşturması halen devam eden konuyla ilgili medya kuruluşlarından gelen sorulara cevap verememektedir.

Türk Hava Yolları, 12 – 18 yaş aralığındaki genç yolcuların, Uluslararası Hava Taşımacıları Birliği (IATA) kuralları çerçevesinde yalnız seyahat etmelerine imkân sağlamaktadır. Ayrıca, Türk Hava Yolları’nın bu konudaki prosedürleri uluslararası ve ulusal havacılık otoritelerinin uygulamalarıyla ve İngiliz havacılık güvenliği ile ilgili kanunlarla da uyum göstermektedir. 

Türk Hava Yolları’nın tek başına seyahat eden genç ve çocuk yolcularla ilgili uygulamaları hakkındaki bilgiler, http://www.turkishairlines.com/tr-tr/  adresinden öğrenilebilir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
 

THY'DEN FLAŞ AÇIKLAMA!

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

İyi ki ~ 9 yıl önce
THY iyi ki" 3 genç kızı İngiliz gençleri mutlu edememiş, onlarda mutluluğu IŞID' de aramış" demedi. Yok hani bademlerin kafa yapısı genelde böyledir ya, o bağlamda...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ahmet feti bozcan ~ 9 yıl önce
İngilizlerin oyun oynama hevesli devam ediyor. .1920 1935 yıllarında Suriye'de azınlık olan halkların üzerine salarak yokettiler. . kendileri yeraltı kaynaklarını fransa ila bolusme planları yaparken ki duygular şimdide depresiyor. . isid ABD ve İngiliz oyunlarını bozacaktir. ..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
misafir ~ 9 yıl önce
THY bileti alan bir yolcu, sinir polisi gecmeden mi ucaga bindi, bu kizlarin sinir polisi neden sorgulamadi.... her seyi THY mi kontrol edecek, belki yolcular internetten bilet aldi, online check-in yapti....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Vecihi arkadaşa katılıyorum. O 3 kızın kimlerle temasa geçip nasıl böyle bir karar verdiklerini araştırmak yerine, sivul havacılık alanında kendilerini geçen thy ye sarmaları mantıksız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
THY ile uğraşacaklarına 3 salak vatandaşlarının nasıl IŞİD militanı olduğunu araştırsınlar. VECİHİ

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000