10 Temmuz 2014, Perşembe 10:35:44

THY'DEN FLAŞ AÇIKLAMA

Türk Hava Yolları, Lufthansa'nın yaptığı açıklamalar sonrasında basında çıkan haberlere yönelik bir açıklamada bulundu.
  • Simdi sadece thy de alman gorevlileri eksik ...
  • Çıkart at gözlüklerini gözünden dostum. Adamlar geçen sene codeshare anlaşmasını tek taraflı fesh ettiler. Şutu cektiler senin kural koyuculara.... hanii nerede misilleme???? At gözlüğü taktığın için bunları göremezsin.
  • Bence Lufthansa ortaklık bahanesiyle 3. hava limanından imtiyazlı haklar elde etmek istiyor. İlerde hub a bile çevirebilir. Her ne olursa olsun muhtemel bir ortaklık anlaşmasında THY nin avantajlı ve kural koyucu olduğunu görebilmek gurur verici. Bu da Recep Tayyip Erdoğanın vizyonu ve kararlılığı sayesinde oldu.
  • İyi olmuş Lufthanzo'ya. İdareten belli bir süre kalıp gidecek olan yabancı pilotlar yüzünden bu kadar tepkiye gerek yok, yeterince kalifiye pilot yoksa memlekette, Rum, Portekizli alınacağına Alman alınsın tabii, onlar da 2-3 sene kalıp gidecek neticesinde.
  • Devran doner Lufthansa bize muhtac olur
  • Bu yeni hikaye degil. Lufthansa kan kaybediyor ve uzun mesafede Almanya'da Etihad, Qatar ve Emirates'in guclenmesiyle daha da pazar kaybina ugruyor. Bu yuzden THY ile isbirligine gidip onlarin onunu kesmeye calisacak. SAW ya da 3. Havalimani da olabilir buralari LH yeni hub yapma pesinde. Su batililar nedense hep isleri olacagi zaman bizleri pohpohlar ve yanasirlar. Gelin gorun ki sizin onlara isin dussun iste o zaman sirtlarini cevirirler.
  • thy (globally fosss) nere lutfhansa nere....almanların yanından bile geçemezsiniz vatandaşı uyutanlar klulübü
  • Dlr 2 den geçen Türk fo oranını bilen var mı? Bu Almanlar sırf kendi alman pilotları thy ye girsin diye bizimkileri elemesin
  • Uyanık almanlara pilot seçimini bile yaptırıyorsunuz. Nereden bileceksin dlr 2 de THY pilot sıkıntısı çeksin diye alayını elemediğini
  • Lufthansa yetkilileri az uyanık değil. Şirketimizi kullanmaya çalışıyorlar. THY'yi Y-E-D-İ-R-M-E-Y-İ-Z-!

Türk Hava Yolları, Lufthansa'nın yaptığı açıklamalar sonrasında basında çıkan haberlere yönelik bir açıklamada bulundu. THY, Lufthansa ile uzun mesafeli uçuşlar yapmak gibi bir projelerinin bulunmadığını vurguladı.

Yapılan açıklamada şöyle denildi:

Lufthansa Havayolları tarafından bugün yapılan basın açıklaması sonrasında çok sayıda basın kuruluşunda Türk Hava Yolları ile Lufthansa Havayolları arasında uzun mesafeli uçuşlarda bir ortaklık konusunda  ileri seviyede görüşmeler yapıldığına dair haberler yer almaktadır.

Star Alliance ortağımız Lufthansa Havayolları ile işbirliklerine yönelik diyaloğumuz sürekli açık olmakla birlikte, Lufthansa Havayolları ile Türk Hava Yolları arasında basında yer aldığı şekilde uzun mesafeli uçuşlarla ilgili bir proje bulunmamaktadır. 

Kamuoyuna saygılarımızla duyurulur.

THY'DEN FLAŞ AÇIKLAMA

Yorumlar Tüm Yorumlar (22)

Goeb ~ 10 yıl önce
Simdi sadece thy de alman gorevlileri eksik ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
truuuuuuuuu ~ 10 yıl önce
Çıkart at gözlüklerini gözünden dostum. Adamlar geçen sene codeshare anlaşmasını tek taraflı fesh ettiler. Şutu cektiler senin kural koyuculara.... hanii nerede misilleme???? At gözlüğü taktığın için bunları göremezsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tru ~ 10 yıl önce
Bence Lufthansa ortaklık bahanesiyle 3. hava limanından imtiyazlı haklar elde etmek istiyor. İlerde hub a bile çevirebilir. Her ne olursa olsun muhtemel bir ortaklık anlaşmasında THY nin avantajlı ve kural koyucu olduğunu görebilmek gurur verici. Bu da Recep Tayyip Erdoğanın vizyonu ve kararlılığı sayesinde oldu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
november mike yankee ~ 10 yıl önce
yav he he recep tayyip erdogan. havalimanını yaptılar da bitti değil mi? daha ilk günden ilk iş kazası ve ilk can kaybı. ortada hiçbir plan yok, 3-5 çizimden ibaret bir proje. inşallah maaşallah bismillahla giden elbet bir gün tepetaklak olur.
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
İyi olmuş Lufthanzo'ya. İdareten belli bir süre kalıp gidecek olan yabancı pilotlar yüzünden bu kadar tepkiye gerek yok, yeterince kalifiye pilot yoksa memlekette, Rum, Portekizli alınacağına Alman alınsın tabii, onlar da 2-3 sene kalıp gidecek neticesinde.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Devran doner Lufthansa bize muhtac olur

Yanıtla

Kalan karakter 1000
A.B. ~ 10 yıl önce
Bu yeni hikaye degil. Lufthansa kan kaybediyor ve uzun mesafede Almanya'da Etihad, Qatar ve Emirates'in guclenmesiyle daha da pazar kaybina ugruyor. Bu yuzden THY ile isbirligine gidip onlarin onunu kesmeye calisacak. SAW ya da 3. Havalimani da olabilir buralari LH yeni hub yapma pesinde. Su batililar nedense hep isleri olacagi zaman bizleri pohpohlar ve yanasirlar. Gelin gorun ki sizin onlara isin dussun iste o zaman sirtlarini cevirirler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
skol ~ 10 yıl önce
thy (globally fosss) nere lutfhansa nere....almanların yanından bile geçemezsiniz vatandaşı uyutanlar klulübü

Yanıtla

Kalan karakter 1000
777-10 ~ 10 yıl önce
Siz göremezsiniz,,Thy'nin başarılarını Dünya görüyor ve inşallah görecek..Ne demek Almanların yanından geçemezsiniz ,yanını bırak solladık da önlerine geçtik.Siz bu Türk milletinin gücünün farkında değilsiniz herhalde !!
psikoanaliz ~ 10 yıl önce
Ifadelerinizden kuvvetli bir Alman hayrani oldugunuz anlasiliyor. Bu hayranlik motivasyonu, muhtemelen zayif ve ezik karakterinizin katalizor etkisiyle, kisiliginizin arka planinda bir yan figur olusturmusa benziyor. Bu yan figur/karakter, ozellikle bu tip sanal mecralarda gercek kisiliginizden cok daha cesur ve pervasiz davranmaya egilimlidir. Kisa surede bir rehabilitasyon programina katilmazsaniz, suur altinizdaki bu guclu yan karakter, sizin ezik ve zayif karakterinizi domine etmeye baslayacaktir, aman dikkat!
? ~ 10 yıl önce
psikoanalistler vs, almanlarla kendimizi hangi icatlarla hangi sanayi ile hangi teknoloji ile hangi ithalat ihracat dengesi ile kıyaslıyoruz onu da açıklar mısınız ?
psikoanalist ~ 10 yıl önce
Soru isareti (?) rumuzlu hastaya; Muayenehaneme Skol rumuzlu hasta ile beraber gelirseniz, size toplu tedavi indirimi yaparim. Ilk seanstan para da almam:-)
SORU İŞARETİ ~ 10 yıl önce
? rumuzlu arkadaş doğru söylüyor. psikolojik freudsal durumları olabilir, ama bu, söylediklerinde doğruluk payı olmadığını göstermez. thy nin büyüme hızı, evet luftfütfütten fazladır, doğru. ama ya başka taraflarımız? yani Tanrının bize özel bahşi olan coğrafi konumumuz olmasa biraz zor hava atardık THY şöyle THY böyle diye... kısacası ne enseyi karartalım, ne de ne oldum delisi olalım.. derim..bence yani...
777-10-psikoanal a ~ 10 yıl önce
yaa çok merak ediyorum hangi konuda almanyayı solladınız bir anlatıverinde bizde öğrenelim..popo ağrın geçsin diye aldığın ilaç almanyadan,bindiğin araba almanyadan,kullandığın uçak almanyadan,bindiğin yolcu otobüsü almanyadan vs vs...ne ile geçtiniz almanyayı japonlara yaptırdığınız tüp geçit ile mi,koreden kopyaladığınız uçak yaptık masalı ile mi yoksam sözüm ona hızlı tren masalı ile mi? eee hadi bekliyorum bu ülke çağ atladıda ben mi marsta yaşıyorum...artık şu at gözlüklerini çıkarın gerçek yaşama dönün...o psikoloğlara gitsenizde valla size hiç faydası olmaz yurdum insanları :)
psikoanalist'e ~ 10 yıl önce
Sen bırak abuk sabuk lafları da neden ? rumuzlu arkadaşın sorularına cevap veremiyorsun onu anlat ? Basit sorular sormuş cevapla o zaman herşeyi çok biliyorsan.Almanya ile Türkiye'yi hiçbir anlamda maalesef kıyaslayamazsın.Acı ama gerçek.
777-10 ~ 10 yıl önce
? 'e : Arkadaşım Almanyayı fazla abartmışsın,görende sanır ki soframızdaki çorbayı,bile Almanya veriyor.Tekrar söylüyorum Siz ülkemiz ve ülkemiz insanının gücünü anlamak istemiyorsunuz.uluslar arası ticaretimiz Almanya ile iyi,ithalat ve ihracatımız var,siz bunu sanki Almanya'nın sömürgesi olmuşuz gibi görüyorsunuz.
gerçek ~ 10 yıl önce
Bizim kaç tane uluslararası icadımız ve markamız var almanların kaç tane ? bir de buna cevap verin.kimse almanların vs hayranı değil ama gerçek diye de bir şey var.
Dlr 2 ~ 10 yıl önce
Dlr 2 den geçen Türk fo oranını bilen var mı? Bu Almanlar sırf kendi alman pilotları thy ye girsin diye bizimkileri elemesin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Uyanık almanlara pilot seçimini bile yaptırıyorsunuz. Nereden bileceksin dlr 2 de THY pilot sıkıntısı çeksin diye alayını elemediğini

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ok ~ 10 yıl önce
Lufthansa yetkilileri az uyanık değil. Şirketimizi kullanmaya çalışıyorlar. THY'yi Y-E-D-İ-R-M-E-Y-İ-Z-!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
okay ~ 10 yıl önce
thy yi yediriyorsunuz . bkz. alman pilotlar

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000