13 Mart 2017, Pazartesi 22:40:02

THY'den fırtına iptali

Türk Hava Yolları, ABD'deki kar fırtınası nedeniyle yarınki İstanbul-New York-İstanbul seferlerini karşılıklı olarak iptal etti.
  • bu değil biz hollanda iptalleri bekliyoruz!!! ambargo nerde lafta kalmasın:(
  • Iyi yapmislar gecen sefer belki ineriz deyip kalkmislardi ama sonunda washingtona divert edip milleti yollarda surundurduler
  • VATAN HAİNLERİ BİZDE OLSA NE YAZARDI BURAYA AMA AMERİKA OLUNCA DOĞAL DİMİ...
  • Hani geçen sene 50 uçağını yatırmıştı ya thy. Bu sene 150 uçağını yatıracak. İçindeki fetöcüler yatarak maaş almaya devam edecek. Yalan mı... görünen köy fazla uzak değildir. Alman tur operatörleri türkiye rezervasyonlarının %60ını iptal etti. Eyy Almanya sabrımızı taşırma.

Türk Hava Yolları, ABD'deki kar fırtınası nedeniyle yarınki İstanbul-New York-İstanbul seferlerini karşılıklı olarak iptal etti.

THY'den yapılan açıklamada:

Değerli Yolcularımız,

Kuzey Amerika'da etkili olması beklenen Stella kar fırtınası nedeni ile 14 Mart tarihli TK3-4 İST-NEW YORK-İST seferleri karşılıklı olarak iptal edildi.

Yolcularımızın seyahatlerinden önce uçuşlarıyla ilgili son durumu www.thy.com adresinden veya 444 0 849 numaralı çağrı merkezimizden öğrenmelerini rica ederiz.
 

TarihSefer NoKalkışKalkış SaatiVarışVarış Saati
14/03/2017TK0003(IST) İstanbul Atatürk Havalimanı08:25(JFK) New York John F Kennedy Havalimanı12:50
14/03/2017TK0004(JFK) New York John F Kennedy Havalimanı14:30(IST) İstanbul Atatürk Havalimanı07:10

 

THY'den fırtına iptali

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

bu mu? ~ 7 yıl önce
bu değil biz hollanda iptalleri bekliyoruz!!! ambargo nerde lafta kalmasın:(

Yanıtla

Kalan karakter 1000
aferim ~ 7 yıl önce
Iyi yapmislar gecen sefer belki ineriz deyip kalkmislardi ama sonunda washingtona divert edip milleti yollarda surundurduler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
rezalet ~ 7 yıl önce
VATAN HAİNLERİ BİZDE OLSA NE YAZARDI BURAYA AMA AMERİKA OLUNCA DOĞAL DİMİ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
DW ~ 7 yıl önce
anim benim adamlar buraya 60 cm kar yagacak operasyonlar aksayabilir tahmini olrak meydani temizleyip acmamiz su kadar surer diyor. DHMI gibi yaz basinda kar araclarinin onunde fotoraf cektirip kar yaginca arabalari yarisini calistiramayan kalaniyla da yanlis pisti temizleyip aprondaki karlari da ucaklarin arkasina yigip bana ne ben taksiyollarini temizledim deselerdi onlara da birseyler yazardik
150 ~ 7 yıl önce
Hani geçen sene 50 uçağını yatırmıştı ya thy. Bu sene 150 uçağını yatıracak. İçindeki fetöcüler yatarak maaş almaya devam edecek. Yalan mı... görünen köy fazla uzak değildir. Alman tur operatörleri türkiye rezervasyonlarının %60ını iptal etti. Eyy Almanya sabrımızı taşırma.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000