26 Ocak 2009, Pazartesi 11:10:54

THY'den 'First Class' indirim!

Türk Hava Yolları, müşterilerine sunduğu yeni hizmeti “First Class”ı daha fazla kişiyle tanıtmak amacıyla bir kampanya hazırladı...
  • e seni daha iyi pozisyonlarda gorelim o zaman .. (Allahtan bu sirkette ticaret senin eline kalmamis)
  • bu thy personelleri amma doyumsuz yaaa yok cavın a verilen parayı bizimle paylaşsaydı yok bunu yapcagına personele para verseydı..bu ne yaa amma acgoz ınsanlar var..
  • first class olsun diye bir alım yapıldığını veya adım atıldığını düşünmüyorum. Herkesin bildiği gibi uçaklar geçici süreliğine thy nin kendi filosuna ait olacaklar gelene kadar kiralıktır. Dolayısıyla kiralık uçağın içinde değişiklik söz konusu değildir ve çok masraflıdır. Elde bulunanın değerlendirilmesinin nesi fos nesi mahmutpaşa. akıllı olalım lütfen . Saygılar
  • THY YÖNETİMİ BU 'First Class' UYGULAMASINDA DÜNYA PARA HARCADI AMA SONUÇ HÜSRAN CAVIN COSTNER ,RA VERİLEN PARAYI MÜKAFAT OLARAK ÇALIŞANLARIYLA PAYLAŞSA DAHADA İYİ BİR UYGULAMA YAPMIŞ OLUCAKTI SAYGILAR
  • Tüm dünyada ekonomik kriz varken, CEO lara bile özel jetler yasaklanırken, First Class uygulamaya başlamanın sonucunun hüsranla bitmesi doğaldır. Daha ne kampanyalar başlayacak bakalım.
  • First yolcu zaten bu sunulan ikramı her zaman sofrasında bulundurabilecek kişidir. Uçak bir restaurantmıdır. Yolcu rahat,konforlu uçmak için bu kabini seçer ve geneldede uyur. Bırakın bu havyar,istakozla yolcu cekme işini. Kampanyalı satış yapacağınız First yerine özel business class deyin ve rakamı business class tan biraz daha fazla yapın daha mantıklı olur.Kampanya ne ya mahmutpaşamı burası.

Buna göre, First Class”ta beraber seyahat eden iki yolcudan biri, biletin yüzde 50’sini ödeyerek uçabilecek.

Singapur, Hong Kong ve Londra uçuşlarında “First Class” uygulamasına başlayan Türk Hava Yolları, yolcularına önemli bir avantaj sunuyor. Üçüncü Boeing 777 tipi uçağın da filoya katılmasıyla “First Class” uygulamasının yapıldığı uçuş noktası sayısını arttırmayı hedefleyen Türk Hava Yolları bu kampanyayla daha fazla yolcuya hizmet vermeyi amaçlıyor.

 “First Class” hizmeti, yolcuların limuzinle evlerinden veya otellerinden alınıp, havaalanında kendilerine ait kapıdan ve check-in kontuarından geçerek, özel araçlarla uçağa götürülmelerini, yatak pozisyonunu alabilen koltuklarda yolculuğu, istakozdan havyara, ince belli cam bardakta çaydan gümüş tepside Türk kahvesine varan kaliteli ve çok çeşitli ikramı kapsayan geniş bir hizmet yelpazesinden oluşuyor.

First Class seyahat etmek isteyen yolcuların indirimden faydalanabilmeleri için gidişte ve dönüşte beraber seyahat etmeleri gerekiyor.

THY'den 'First Class' indirim!

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

NEVADA ~ 15 yıl önce
e seni daha iyi pozisyonlarda gorelim o zaman .. (Allahtan bu sirkette ticaret senin eline kalmamis)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
biri ~ 15 yıl önce
bu thy personelleri amma doyumsuz yaaa yok cavın a verilen parayı bizimle paylaşsaydı yok bunu yapcagına personele para verseydı..bu ne yaa amma acgoz ınsanlar var..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mantık ~ 15 yıl önce
first class olsun diye bir alım yapıldığını veya adım atıldığını düşünmüyorum. Herkesin bildiği gibi uçaklar geçici süreliğine thy nin kendi filosuna ait olacaklar gelene kadar kiralıktır. Dolayısıyla kiralık uçağın içinde değişiklik söz konusu değildir ve çok masraflıdır. Elde bulunanın değerlendirilmesinin nesi fos nesi mahmutpaşa. akıllı olalım lütfen . Saygılar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
DETROIT ~ 15 yıl önce
THY YÖNETİMİ BU 'First Class' UYGULAMASINDA DÜNYA PARA HARCADI AMA SONUÇ HÜSRAN CAVIN COSTNER ,RA VERİLEN PARAYI MÜKAFAT OLARAK ÇALIŞANLARIYLA PAYLAŞSA DAHADA İYİ BİR UYGULAMA YAPMIŞ OLUCAKTI SAYGILAR

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Turist ~ 15 yıl önce
Tüm dünyada ekonomik kriz varken, CEO lara bile özel jetler yasaklanırken, First Class uygulamaya başlamanın sonucunun hüsranla bitmesi doğaldır. Daha ne kampanyalar başlayacak bakalım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tahsin ~ 15 yıl önce
First yolcu zaten bu sunulan ikramı her zaman sofrasında bulundurabilecek kişidir. Uçak bir restaurantmıdır. Yolcu rahat,konforlu uçmak için bu kabini seçer ve geneldede uyur. Bırakın bu havyar,istakozla yolcu cekme işini. Kampanyalı satış yapacağınız First yerine özel business class deyin ve rakamı business class tan biraz daha fazla yapın daha mantıklı olur.Kampanya ne ya mahmutpaşamı burası.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000