30 Haziran 2017, Cuma 11:17:29

THY'den finansal kiralama anlaşması

Türk Hava Yolları CMB Leasing ile finansal kiralama anlaşması imzaladı.
  • burda bahsi geçen mal urun boeing 777 bir uçak..araba diye uzerine boyayip da uçak diye satamazlar..dalga gecmeyin orhun yazitlarinda çiniler ile iş yapmayin dermiş de işte o asirlar öncesindeymiş...gerçekci olun..onumuzdeki 5 yilda 10 yilda çin ekonomide ve ticarette ön planda olacaktir..
  • turklerin en eski anitlarindan olan orkun yazitlarinda , cinliler ile ticaret yapmayin derler. Malum tahtalari boyayip kilic diye satinca
  • Kabinden 1000 kokpitten 300 kişi fazlamız vardı, işten atılacaklardı, şirketin mali durumu kötüydü, zarar ediyorduk ama ne oldu sendikamızında uyumlu tavrıyla personel özverili davrandı zammını almadı ve şirketinin arkasında durdu, hostes ve pilot kardeşlerimizde evlerine ekmek götürmeye devam etti. Şimdi durum tersine döndü. Sağolsun iyi yöneticilerimizin akılcı fikirleri ve sendikamızın olumlu yaklaşımları ile kısa süre duraksayan içerdeki ve dışardaki hainlerin eylemlerine geçit verilmeden yükseliş trendine geri dönüldü. Buda herşeye muhalif olanlara kapak olsun. Bakın yeni yeni uçaklar geliyor, yeni personeller istihdam ediliyor. Kabinde 1000 kokpitte 300 fazlamız vardı şimdi maşallah adam yetişmiyor. Devamlı işe alım yapılıyor. Buda personelin özverisini, sendikanın ve şirketin iyi uyumunu gösterir. Buradan yöneticilerimize sesleniyorum, sendikamız yine anket yapsın her personel aylık maaşının %25 inden feragat etsin bir değil heray 3 uçak alalım yeni havalimanına Allahın izniyle 600 uçakla geçelim. Tüm dünyaya özellikle almanyaya içerdeki ve dışardaki hainlere birlik beraberlik içinde olduğumuzu, özveri ile neler yapabileceğimizi gösterelim. Elbet her başarıya oldukları gibi bu başarılarada muhalefet olacak geri kafalı eski düzeni arzu eden insanlar olacaktır ancak bu özverimiz de onlara artık aramızda ekmek teknelerine bağlı olmayanlara yer olmadığını, şirketimizde özverili şirket sevdalısı personellerin olduğunuda gösterecektir. Sendikamızında bu uyumu devam ettirmesini temenni ediyoruz. Bakın istirahat sürelerine düzenleme geldi. Geri kalmış yönetmelikten vaz geçildi ve Avrupa standartlarında bir yönetmelik ile Çalışıyoruz. Herşey çok güzel ilerliyor. Biz şirketimize ve sendikamıza güveniyoruz. Aramızda hiç bir sıkıntı yok. Allahın izniyle yeni personel yeni uçak yeni hatlar bir bir geliyor. Daha fazla uçuyoruz uçtukçada para kazanıyoruz. Sendikamız buseferkü tisde de yine çekenki gibi güzel bir sözleşme imzalar kavgası gürültüsüz işimize bakarız.yarabbi şükür amin. (Spoiler alert)
  • Thy Sabiha Gökçen -Doha bekliyoruz
  • Satın almak varken niye kiralanır ki? Boşu boşuna çinlilere para veriyoruz. Üstelik birşey ürettikleri de yok al-sat
  • sağlanan paranın faiz oranı nedir?
  • bu genel müdür yardımcısı ve finansman başkanı thy'ye nasıl girmişler,nasıl o makamlara gelmişler,torpil var mı yok mu onu da böyle poz vererek açıklarlar mı ?

Türk Hava Yolları CMB Leasing ile finansal kiralama anlaşması imzaladı.

Dünyanın en çok ülkesine uçan havayolu Türk Hava Yolları, uçuş ağı ile birlikte uçak filosunu da geliştirmeye devam ediyor. Bu kapsamda Türk Hava Yolları, havayolu şirketlerine finansal kiralama, operasyonel kiralama, finansal danışmanlık, varlık yönetimi gibi birçok alanda hizmet vermekte olan Çin merkezli CMB Leasing ile finansal kiralama sözleşmesi imzaladı. 

İmzalanan sözleşme ile Türk Hava Yolları filosuna katılan Boeing 777-300ER tipi uçak 2017 yılı içerisinde Türk Hava Yolları filosunda finansmanını CMB Leasing’in sağladığı 8. uçak oldu.

Türk Hava Yolları Genel Müdürlük binasında imzalanan sözleşmeye Türk Hava Yolları Mali İşlerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Dr. Murat Şeker, Finansman Başkanı Ayşegül Denli, CMB Leasing Genel Müdür Yardımcısı Zhu Xi, Ticari Faaliyetlerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Huang Bo katıldı.



THY'den finansal kiralama anlaşması

Yorumlar Tüm Yorumlar (21)

camaeothy ~ 7 yıl önce
burda bahsi geçen mal urun boeing 777 bir uçak..araba diye uzerine boyayip da uçak diye satamazlar..dalga gecmeyin orhun yazitlarinda çiniler ile iş yapmayin dermiş de işte o asirlar öncesindeymiş...gerçekci olun..onumuzdeki 5 yilda 10 yilda çin ekonomide ve ticarette ön planda olacaktir..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
remzi ~ 7 yıl önce
turklerin en eski anitlarindan olan orkun yazitlarinda , cinliler ile ticaret yapmayin derler. Malum tahtalari boyayip kilic diye satinca

Yanıtla

Kalan karakter 1000
~ 7 yıl önce
Kardeş trolluğün de bir adabı vardı eskiden. Sene olmuş 2017 sen Orhun Yazıtları döneminden örnek veriyorsun.
Hahah ~ 7 yıl önce
Hadi Orhun yazıtları dönemi ayrı komik de, arkadaşım tahta kılıcı metal diye satmayı başaran millete ancak saygı duyulur. Öyle birşey olduğuna inanmıyorum orası ayrı. Bizimkiler de o kadar mal olamaz
Selim ~ 7 yıl önce
Turklerin kazik yeme tarihcesi demekki.
Atı atı yorum atı yorum ~ 7 yıl önce
Kabinden 1000 kokpitten 300 kişi fazlamız vardı, işten atılacaklardı, şirketin mali durumu kötüydü, zarar ediyorduk ama ne oldu sendikamızında uyumlu tavrıyla personel özverili davrandı zammını almadı ve şirketinin arkasında durdu, hostes ve pilot kardeşlerimizde evlerine ekmek götürmeye devam etti. Şimdi durum tersine döndü. Sağolsun iyi yöneticilerimizin akılcı fikirleri ve sendikamızın olumlu yaklaşımları ile kısa süre duraksayan içerdeki ve dışardaki hainlerin eylemlerine geçit verilmeden yükseliş trendine geri dönüldü. Buda herşeye muhalif olanlara kapak olsun. Bakın yeni yeni uçaklar geliyor, yeni personeller istihdam ediliyor. Kabinde 1000 kokpitte 300 fazlamız vardı şimdi maşallah adam yetişmiyor. Devamlı işe alım yapılıyor. Buda personelin özverisini, sendikanın ve şirketin iyi uyumunu gösterir. Buradan yöneticilerimize sesleniyorum, sendikamız yine anket yapsın her personel aylık maaşının %25 inden feragat etsin bir değil heray 3 uçak alalım yeni havalimanına Allahın izniyle 600 uçakla geçelim. Tüm dünyaya özellikle almanyaya içerdeki ve dışardaki hainlere birlik beraberlik içinde olduğumuzu, özveri ile neler yapabileceğimizi gösterelim. Elbet her başarıya oldukları gibi bu başarılarada muhalefet olacak geri kafalı eski düzeni arzu eden insanlar olacaktır ancak bu özverimiz de onlara artık aramızda ekmek teknelerine bağlı olmayanlara yer olmadığını, şirketimizde özverili şirket sevdalısı personellerin olduğunuda gösterecektir. Sendikamızında bu uyumu devam ettirmesini temenni ediyoruz. Bakın istirahat sürelerine düzenleme geldi. Geri kalmış yönetmelikten vaz geçildi ve Avrupa standartlarında bir yönetmelik ile Çalışıyoruz. Herşey çok güzel ilerliyor. Biz şirketimize ve sendikamıza güveniyoruz. Aramızda hiç bir sıkıntı yok. Allahın izniyle yeni personel yeni uçak yeni hatlar bir bir geliyor. Daha fazla uçuyoruz uçtukçada para kazanıyoruz. Sendikamız buseferkü tisde de yine çekenki gibi güzel bir sözleşme imzalar kavgası gürültüsüz işimize bakarız.yarabbi şükür amin. (Spoiler alert)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
spoiler fakat ~ 7 yıl önce
Hitap ettiğiniz insanların zeka kapasitesi bunu anlamaya yetmez ciddiye alırlar, yine bizim maaşların üzerine yatarlar aman dikkat.
Kokpit kabun ~ 7 yıl önce
Senin kabin yada kokpitten olmadığın belli neymiş %25 maaş dusurulsunmus.kimi kandırıyorsun sen Kokpit ve kabin zaten aldığı maaş eridi bu sene iyice.maasa zaman yapılmadı yati harcirahlari vs geçen seneden bu seneye maaş bin TL civarı düştü.zam yapılmadı da noldu yılbaşında başkan ve müdürlere verilen hediyelerin tutarı 4 milyon TL deniliyor.yurt dışı müdürlerinin 2-3 bin eurolara oturduğu evlerin parasını şirket karsiliyor.oh ne ala ben yemedim sen ye.
Horsecomment ~ 7 yıl önce
Bence anlamışlardır.. sahi nerde yahu bizim otogalericisi kılıklı sendika başkanı? Bir ara ekip odasınada uğrar inşallah. Soralım bakalım kendisine sene başından beri kaç kişi işten çıkartılmış kaç kişi işe alınmış. Hadi zammı almadık onu anladıkda ENFLASYON FARKI ne oldu yoksa oda imza atıldığı zamanki ocak-mayıs dönem farkı gibi arada kaynadı mı? Pos bıyıklıyı arar olduk.
Katılıyorum ~ 7 yıl önce
Söylediğin herşeye katılıyorum fakat birşey hariç. Kabin kokpit maaşından feragat etsin %25 oranında demişsin. Hayır. Yönetim kurulu üyeleri başkan ve müdürlerin maaşlarından %25 30 kesinti yapılırsa o dediğin olur. Anladın mı beni. Hain kimdir biliyor musun. Emekçinin alın teri ile ekmek götürenin 3 kuruşuna göz dikendir. Şerefsizdir ahlaksızdır kansızdır ve bu tarz thy çalışanların sonu gelecektir.
Dikkat(!) ~ 7 yıl önce
Troll Var...Saçmalayabilir...
SAW-DOH ~ 7 yıl önce
Thy Sabiha Gökçen -Doha bekliyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Qtr ~ 7 yıl önce
O hatta qatar varken neden girelim. Qatarın zaten lokal yolcu neredeyse yok. Zarar eden bir hat daha mı istiyorsunuz? Emirates bile kapattı etihad zarar ediyor. Makul şeyler bekleyin
Dahi ~ 7 yıl önce
Satın almak varken niye kiralanır ki? Boşu boşuna çinlilere para veriyoruz. Üstelik birşey ürettikleri de yok al-sat

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ali Chandan ~ 7 yıl önce
Dostum, Y. Lisans ya da doktora düzeyi bir finans kitabı bulup okuyabilirsin.
Cahil ~ 7 yıl önce
Leasing diyor finansal kiralama diyor.... Kira sözleşmesi bitince uçakların mülkiyeti bedelsiz olarak thy ye geçecek.
~ 7 yıl önce
Thyde de para bol zaten o filodaki 300 küsür uçağın hepsini alacak kadar para var. Ayrıca finansal kiralamanın başka avantajları da mevcuttur ki dünyadaki en yaygın kullanılan yöntemdir kendisi.
faiz? ~ 7 yıl önce
sağlanan paranın faiz oranı nedir?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
torpil airlines ~ 7 yıl önce
bu genel müdür yardımcısı ve finansman başkanı thy'ye nasıl girmişler,nasıl o makamlara gelmişler,torpil var mı yok mu onu da böyle poz vererek açıklarlar mı ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hayirdir? ~ 7 yıl önce
Gonderilenlerden biri misin?
:) ~ 7 yıl önce
Sen yalakalardansın...:)) belli ...

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000