18 Ekim 2011, Salı 15:45:54

THY'DEN FİLİSTİN'E ÖZEL UÇUŞ...

Sınırdışı edilecek olan Filistinliler için THY'den özel uçuş...
  • Bu adalet senin hic bilmedigim veya belmemek isine geldigi icin bilmedigin Allah'ain adaleti.Filistinliler na zamandir elin Filistinlisi oldu.Biz Millet olarak merede bir mazlum varsa onun yardimina bu zamana kadar kostuk.Dedelerim senin fikir deden Yahudileri Naziler'in zulmunden kurtarmadimi?Unuttunmu.Biz kim olursa olsun mazlumlarin yanindayiz.Oylede olacagiz.Cunki Dinimiz bize boyle emrediyor.
  • yaa artık yazacak bir şey bulamıyorum bu aymazlıklara..kime kıyak yaptığınızı zannediyorsunuz...frenleri patlamış bunların..kendi insanını sevmeyen tek milletiz kesinlikle...yabancı olsunda arap marap farketmez yalarız değilmi?
  • Alsınlar biletlerini, binsinler tarifeli uçağa gelsinler.
  • Kendi mahkumunu, mahkeme için 1640 km lik yola nakil aracı ile yolla,bir de yolda mahkumların diri, diri yansın ama elin Filistinli mahkumlarına Özel Uçak yolla.Bu nasıl adalet.!!!
İsrail-Hamas tutuklu takasının bir koşulu olarak sınırdışı edilmesi gereken İsrail'deki 40 Filistinli tutuklunun bir kısmının Türkiye'ye geleceği belirtilmişti.

Takasın ardından gönderilen bu 40 tutuklunun bir bölümünün Türkiye'ye Kahire Havaalanı üzerinden gönderilmesi kapsamında bir Türk Hava Yolları uçağı Kahire Havaalanı'na inmek üzere kalkışa geçti.

(Habertürk)
THY'DEN FİLİSTİN'E ÖZEL UÇUŞ...

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
Bu adalet senin hic bilmedigim veya belmemek isine geldigi icin bilmedigin Allah'ain adaleti.Filistinliler na zamandir elin Filistinlisi oldu.Biz Millet olarak merede bir mazlum varsa onun yardimina bu zamana kadar kostuk.Dedelerim senin fikir deden Yahudileri Naziler'in zulmunden kurtarmadimi?Unuttunmu.Biz kim olursa olsun mazlumlarin yanindayiz.Oylede olacagiz.Cunki Dinimiz bize boyle emrediyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
yaa artık yazacak bir şey bulamıyorum bu aymazlıklara..kime kıyak yaptığınızı zannediyorsunuz...frenleri patlamış bunların..kendi insanını sevmeyen tek milletiz kesinlikle...yabancı olsunda arap marap farketmez yalarız değilmi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Alsınlar biletlerini, binsinler tarifeli uçağa gelsinler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Kendi mahkumunu, mahkeme için 1640 km lik yola nakil aracı ile yolla,bir de yolda mahkumların diri, diri yansın ama elin Filistinli mahkumlarına Özel Uçak yolla.Bu nasıl adalet.!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000