12 Nisan 2010, Pazartesi 16:04:22

THY'DEN ESKİLERE JEST

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu, daha önce yönetim kurulu başkanlığı ve genel müdürlük yapmış olan yöneticilerden Erman Yardelen, Tezcan Yaramancı, Atilla Çelebi ve Yusuf Bolayırlı ile bir araya geldi ve Türk Hava Yolları’nın geldiği durum ve çalışmalar hakkında bilgi verdi.
  • Yönetici ve lider dediğimizde Türkiyede iki isim akla gelir. Biri Tezcan Yaramancı diğeri de Cem Kozludur. THY nin bugünlere gelmesindeki en büyük isimlerdir. Kendileri bazı parti ve yöneticiler gibi mirasyedi değil, mirası bırakanlardır. Umarım THY yönetimi bu insanların bilgisinden faydalanır daha çağdaş ve ilerici düşünmeyi öğrenirler.
  • Guzel bir dayanisma,Turkiye de bu tur dayanismalarin artmasi dilegiyle Goz bebegine bu yakisir saglikli basarilar
  • durmuş bir motorla hindistan semalarında 40000 feet yükseklikten 900 km hızla aşağıya doğru çakılırken emin olun aklıma yediğim yemeğin ne kadar lezzetli olduğu gelmez.
  • THY yönetimi biraz da bu insanların deneyimlerinden faydalansa THY çağdaş bir hale gelir. Cemaat zihniyetinden kurtulur.
  • Resimin arkasında görünce aklıma geldi.Eski başkanlar CO ın hangarın en güzel yerinde kendi zamanlarından beri durduğunu görünce şaşırmamışlardır .Kök saldı KTHY nin uçağı çekin artık onu oradan hangar önü rahat etsin(DHMI ye). DLR sız olamaz olmamalı TOFEL da olmalı .
  • Sektör THY kokpit alımlarını bekliyor. DLR ile vakit harcamayın lütfen. Önceden DLR mi vardı.Şu an neredeyse 1300 kişilik kokpit personelinin hepsine DLR deseniz neler olur kim bilir. Tabik i anlamsız uygulama. Almanlara beyin datalarımızı veriyoruz.
  • GERCEK LİDER DEGİL GERİÇEK LİDER. THY Yİ KÜÇÜLTEREK NE KADAR İNSANI İŞİNDEN ETTİ BİLİYORMUSUN.ALLAH SELAMET VERSİN.
  • Bu yönetimede kalmaz dünya fani ölüm ani ne yani sevmeyelimmi abiiiiiiiiiii geride kalan bir kaç fotoğraf kefenin cebi yokki serveti götüresin
  • Sn.Yönetim Kurulu Başkanım birkez daha büyüklüğünü göstermiş.20 yıldır bu şirkette görev yapıyorum.Önemli günlerde öncelikli olarak aradıklarım şirkette daha önce görev yapan arkadaşlarımızdır.Bizde yarın ayrıldığımızda İnşallah bizide arayanlar olur.Ne ekersen onu biçersin.Nacizane Hamdi Beyi tebrik ediyorum.
  • Sn. TOPÇU 'yu bu nazik düşüncesinden dolayı tebrik ederim.Gerçekten çok düşünceli bir davet olmuş.
Eski yöneticiler Turkish Do&Co’nun tesislerinde yenilen öğle yemeği sonrasında üretim tesisleri, Türk Hava Yolları Teknik ve Operasyon Kontrol Merkezi’ni Hamdi Topçu ile beraber gezdiler. Kendilerine önemli bir jest yapıldığını belirten katılımcılar, Türk Hava Yolları’nın geldiği noktanın çok iyi bir nokta olduğunu daha da ileri gideceğini belirttiler.

Erman Yardelen: Türk Hava Yolları’nın geldiği bu noktayı gördükten sonra gururlanmamak mümkün değil. THY’nin geldiği nokta hepimiz için gurur verici. Türk Hava Yolları Avrupa’nın, dünyanın güçlü havayollarından biri haline geldi. Sayın Hamdi Topçu ve tüm çalışanları kutlamak gerekir. İkram bölümündeki ciddiyeti, intizamı gördükten sonra gururlanmamak mümkün değil.”

Tezcan Yaramancı, kendilerini duygulandıran bu ziyaretten çok memnun olduğunu belirterek, Türk Hava Yolları’nın geldiği noktadan gurur duyduklarını belirtti.

Yaramancı, “Hamdi beye verdiğim teşekkür mektubunda da belirttiğim gibi böylesi bir jest beni mutlu etti, duygulandırdı. Böylesi görevler bir bayrak yarışıdır. Biz yaptığımız görevi onurla devrettik, şimdiki arkadaşlarımız da bu görevi başarıyla sürdürüyorlar. THY’nin geldiği bugünkü noktadan büyük gurur duyuyoruz. Mutlulukla seyrediyoruz.”

Atilla Çelebi: “Çok memnun kaldım. Birbirimizi özlemişiz. Sohbet edip eski günleri yâd ettik. Bugüne kadar görev yapan tüm arkadaşlarımız gibi bizlerde üzerimize düşeni yaptık. Şimdi görevde bulunan arkadaşlarımız da yapılanların üzerine yeni birçok çalışma yürüttüler. İkramın geldiği nokta gurur verici. Şahane bir tesis olmuş.”

Yusuf Bolayırlı: “Davetten çok mutlu olduk. Hatırlanmak güzel birşey. Yapılan gelişmeleri gördük, mutlu olduk. Türk Hava Yolları hepimizin gurur duyduğu bir şirket. Daha da başarılı sonuçlara ulaşacağına inanıyorum.”







THY'DEN ESKİLERE JEST

Yorumlar Tüm Yorumlar (29)

Misafir ~ 14 yıl önce
Yönetici ve lider dediğimizde Türkiyede iki isim akla gelir. Biri Tezcan Yaramancı diğeri de Cem Kozludur. THY nin bugünlere gelmesindeki en büyük isimlerdir. Kendileri bazı parti ve yöneticiler gibi mirasyedi değil, mirası bırakanlardır. Umarım THY yönetimi bu insanların bilgisinden faydalanır daha çağdaş ve ilerici düşünmeyi öğrenirler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Guzel bir dayanisma,Turkiye de bu tur dayanismalarin artmasi dilegiyle Goz bebegine bu yakisir saglikli basarilar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
durmuş bir motorla hindistan semalarında 40000 feet yükseklikten 900 km hızla aşağıya doğru çakılırken emin olun aklıma yediğim yemeğin ne kadar lezzetli olduğu gelmez.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
THY yönetimi biraz da bu insanların deneyimlerinden faydalansa THY çağdaş bir hale gelir. Cemaat zihniyetinden kurtulur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Resimin arkasında görünce aklıma geldi.Eski başkanlar CO ın hangarın en güzel yerinde kendi zamanlarından beri durduğunu görünce şaşırmamışlardır .Kök saldı KTHY nin uçağı çekin artık onu oradan hangar önü rahat etsin(DHMI ye). DLR sız olamaz olmamalı TOFEL da olmalı .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Sektör THY kokpit alımlarını bekliyor. DLR ile vakit harcamayın lütfen. Önceden DLR mi vardı.Şu an neredeyse 1300 kişilik kokpit personelinin hepsine DLR deseniz neler olur kim bilir. Tabik i anlamsız uygulama. Almanlara beyin datalarımızı veriyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
GERCEK LİDER DEGİL GERİÇEK LİDER. THY Yİ KÜÇÜLTEREK NE KADAR İNSANI İŞİNDEN ETTİ BİLİYORMUSUN.ALLAH SELAMET VERSİN.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bu yönetimede kalmaz dünya fani ölüm ani ne yani sevmeyelimmi abiiiiiiiiiii geride kalan bir kaç fotoğraf kefenin cebi yokki serveti götüresin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Sn.Yönetim Kurulu Başkanım birkez daha büyüklüğünü göstermiş.20 yıldır bu şirkette görev yapıyorum.Önemli günlerde öncelikli olarak aradıklarım şirkette daha önce görev yapan arkadaşlarımızdır.Bizde yarın ayrıldığımızda İnşallah bizide arayanlar olur.Ne ekersen onu biçersin.Nacizane Hamdi Beyi tebrik ediyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Sn. TOPÇU 'yu bu nazik düşüncesinden dolayı tebrik ederim.Gerçekten çok düşünceli bir davet olmuş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000